iq elektronik Ssm Plus Far Sis Selektor Modulu Sisler Uzun Sis Ayni Anda

265 TL

Ürün Bilgileri

iq elektronik Ssm Plus Far Sis Selektor Modulu Sisler Uzun Sis Ayni Anda

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: IQELEKTRONİK Satıcı Ünvanı: BAYRAM TUNÇEL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8670374680
    Bu ürün IQELEKTRONİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SSM PLUS . SİSLER KAPALI İKEN SELEKTÖR ATTIĞINZ SİSLER AÇILIR SELEKTÖRE KATILIR

Ürün Özellikleri

  • Araç Marka ve Model Bmw E30
  • Far (Ampul) Tipleri Sis
  • Garanti Süresi 1 Yıl
Geri Bildirim Ver

IQ Elektronik Sis Selektor Modülü Ürünleri Trendyol'da!

Yüksek güvenlik gözetilerek üretilen IQ Elektronik SSM Plus uzun far; sis aç selektör modülü, son derece kaliteli kompakt tasarıma sahiptir. Bu modül sayesinde uzun farla yapılan selektöre, sislerin de aynı hareketle tepki vermesi sağlanır. Sis farlarının kullanıldığı hava şartlarında bu değiştirici etkisi bulunmayan ürün, yol güvenliğini tehlikeye atmaz. Bu aparat, kablo bağlantılarının fazlalığını tek bir kontrol mekanizması sayesinde azaltmayı hedefler. Tek elden kontrol kimi araçlarda arıza olarak algılandığı için modülün işlevini yerine getirmemesine sebep olabilir. Bu ürünse bahsedilen problemi anlayarak arıza lambasına karşı geliştirilmiş bir tasarıma sahiptir. Yalnızca uzun farların açık olduğu durumlarda güç harcayan bu ürün, diğer ihtimallerde akım tüketimini sıfırlar. Yüksek kalite standartlarına göre üretilen IQ SSM Plus far; sis selektör modülü, uzun ömürlü kullanım imkânına sahiptir.

  • %100 yerli tasarımdır.
  • Kısa devre koruması vardır.
  • Isınma sorunu yoktur.

IQ elektronik Ssm Plus Far Selektör Modülü Özellikleri Nedir?

IQ elektronik Ssm Plus Far Selektör Modülü Özellikleri Nedir?

IQ Elektronik SSM Plus uzun far; sis aç selektör modülü, sahip olduğu pek çok güvenli özelliği sayesinde sıklıkla tercih edilir. Isınma sorunu bulunmayan bu ürün, yüksek verimli iki tane roleye sahiptir. SMPS teknolojisine sahip olan ürün, elde ettiği yüksek verimle fazladan enerji harcanmasının önüne geçer ve karbon salınımının azaltılmasına da yardımcı olur. Kısa devre koruma özelliği, ürünün araçla olan bağlantısında oluşabilecek anlık arıza ihtimaline karşı özel olarak tasarlanır. Sağladığı güvenlik önlemleri sayesinde kullanıcılarını mutlu eden bu ürün hem geliştirilmiş kompakt bir tasarıma hem de minimal hatlara sahiptir. Dâhili şekilde bulunan sigortasıyla yüksek güvenlik sağlayan bu ürün, kullanım kolaylığıyla ön plana çıkar. Soketli özelliğinin bulunması sayesinde, istenen her zaman takılıp çıkarılabilir. Terminal bağlantılarının üretiminde kullanılan teknolojiyle kablolarda sıyrılma sorunları ortadan kaldırılır.

IQ elektronik Plus Far Selektör Modülü Hangi Araçlara Uygun?

IQ elektronik Plus Far Selektör Modülü Hangi Araçlara Uygun?

IQ Elektronik SSM Plus uzun far sis aç selektör modülü, 12V tüm araç ve motosikletlerde kullanıma uygun şekilde üretilir. Kolay bir montaj sürecine sahip olduğu için fazla işlem gerektirmeyen bu ürün, pek çok farklı araç modeline uygundur. Ayrıca sahip olduğu aç; kapa kontrolü sayesinde motosikletlerde de kolay bir şekilde kullanıldığı için sıklıkla tercih edilen ürünler arasında yer alır. IQ Elektronik SSM Plus uzun far; sis aç selektör modülünün kullanılacak araçla uyumlu olması için yalnızca akünün ürettiği gücün cihazı çalıştırmaya yetecek seviyede olması gerekir. Bunun dışında tüm araç marka ve modelleriyle uyum sağlayan bir yapısı vardır.

IQ Elektronik Ssm Plus Far Sis Selektör Modülü Kaliteli mi?

IQ Elektronik Ssm Plus Far Sis Selektör Modülü Kaliteli mi?

IQ Elektronik SSM-PLUS-IQ far sis selektör modülü, oldukça kaliteli malzemelerden üretilir. Aracın sistemine dışarıdan müdahale şeklinde algılanabilen bu modüller, kimi zaman arıza ışığını yaktırabilir. İmal edilme sürecinde bu bilinçle güvenliği ön planda tutan bu modül, aracın arıza ışığını yaktırmayacak şekilde tasarlanr. Aracı modifiye eden modüllerde, kısa devre yapma ihtimali her zaman korkuttuğu için bu üründe, bahsedilen arızanın yaşanmaması için ekstra çaba sarf edilmiştir. Bağlantı kablolarında kullanılan malzeme, soyulmaların önüne geçecek kadar kalitelidir. Bu sayede kullanıcılarına malzeme dayanıklılığı anlamında herhangi bir zorluk çıkartmayan bu ürün, pek çok araçta zahmetsizce kullanılabilir. Aracın aküsünü boş yere kullanmayacak kalitede bir ürün olduğu için enerji sarfiyatının da önüne geçer. Yüksek kaliteli terminal bağlantısı sayesinde kablolar üzerinde herhangi bir arızanın yaşanmasının önüne geçer. Eğer siz de IQ Elektronik SSM Plus far uzun far- sis aç selektör modülü yorumlarını merak ediyorsanız, Trendyol üzerinden ulaşım sağlayabilirsiniz.