İpeks Fon Perde Brillant Pano Gri,krem,altın Renk Kombinli

1.100 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Boyut/Ebat: 70 x 250
80 x 250
100 x 250
90 x 260
100 x 270
70 x 250
100 x 260
80 x 260
80 x 270
70 x 260
70 x 270
90 x 270
90 x 250
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.100 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.155 TL

Ürün Bilgileri

İpeks Fon Perde Brillant Pano Gri,krem,altın Renk Kombinli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Rüyaper Butik Satıcı Ünvanı: ARZEY EV TEKSTİL ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0086163486600001 Vergi Kimlik Numarası: 0861634866
    Bu ürün Rüyaper Butik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fon Perde Brillant Pano Gri,krem,altın Renk Kombinli

Ürün Özellikleri

  • Materyal Kadife
  • Parça Sayısı 1
  • Takma Şekli Kornişli
  • Özellik Yıkanabilir
  • Beden 70 x 270
  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver

İpeks Fon Perde Brillant Pano Gri, Krem, Altın Renk Kombinli

Perde çeşitleri dahil olmak üzere ev eşyaları günlük hayatta ihtiyaç duyulan önemli ürünlerdir. Özellikle evlerinizde mahremiyetin sağlanmasına yardımcı olan perdeler evlerde sıklıkla tercih edilir. Kullanışlı ve şık bir tasarıma sahip olan İpeks fon perde Brillant pano gri, krem, altın renk kombinli perde büyük beğeni toplar. Kullanışlı ve kaliteli bir yapıya sahip olan bu ürün, tasarımı ile dikkat çeker. Modayı kullanışlı özelliklerle buluşturan Brillant renk kombinli perde sizi her anlamda memnun eder. Ürünün sahip olduğu 3 farklı renk, daha kolay kombin ve dekorasyon yapmanıza yardımcı olur. Ürün, sahip olduğu renklerden dolayı kolay kirlenmez. Bu durum kullanım kolaylığı sağlar. Tek parçadan oluşan ürün sayesinde ürünün monte edilmesi ve yıkanması gibi işlemlerde rahat kullanım sağlar.

  • Kornişli perde
  • Yıkanabilir özellik
  • Kadife materyal

Brillant Gri, Krem, Altın Renk Fon Perde Özellikleri

Brillant Gri, Krem, Altın Renk Fon Perde Özellikleri

Pratik ve kullanım avantajı sağlayan ev eşyaları günlük hayatta sıklıkla tercih edilir. Özellikle kolay temizlik özelliğine sahip ev ürünleri büyük beğeni toplar. Brillant fon perde, evinizde mahremiyeti sağlamanıza yardımcı olurken aynı zamanda güzel bir dekor sağlayarak evinizin daha şık görünmesine yardımcı olur. Kaliteli özelliklere sahip olan bu ürün, yıkanabilir özelliği sayesinde çamaşır makinesinde kolayca yıkanır. Ürünün bu özelliği kuru temizleme maliyetinden tasarruf etmenizi sağlar. Ayrıca, perdenin kornişli bir takma şekline sahip olması müşteriler için bir avantajdır. Ürün bu avantaj sayesinde dayanıklı bir yapıya sahip olmanın yanı sıra kolay bir kullanım sağlar. Şık tasarıma sahip olan bu ürün, modern yapısıyla da dikkat çeker. Gri rengin ağırlıkta kullanılmasından dolayı ürün, kolay bir şekilde dekore edilir ve eve minimalist bir hava katar.

Brillant Gri, Krem, Altın Renk Kombinli Fon Perde Fiyatı

Brillant Gri, Krem, Altın Renk Kombinli Fon Perde Fiyatı

Evlerin mahremiyetinin sağlanmasına oldukça önem verilir. Bu ihtiyacı hızlı, kolay ve güvenilir bir şekilde gidermek için uzun yıllardır perdeler kullanılır. Kullanışlı yapısıyla dikkat çeken Brillant perde sayesinde müşteriler mahremiyet ihtiyacını karşılarken aynı zamanda perdeyi bir dekorasyon tamamlayıcısı olarak kullanabilir. Perde, bire üç sık iple dikilmesi sayesinde ürün dayanıklı ve sağlam bir yapıya sahiptir. Dayanıklı ve sağlam bir yapıya sahip ürün, uzun yıllar ilk günkü gibi kullanım avantajı sağlar. Ürün kalın ve tok görüntüsüyle büyük beğeni toplar. Müşteriler ev eşyası satın alırken ürünün yapısı, fiyatı ve tarzını dikkate alarak karar verir. İpeks fon perde Brillant pano gri, krem, altın renk kombinli fiyatı belirlenirken ürünün sahip olduğu materyal yapısı ve ürün kalitesi gibi ürünün tüm özellikleri dikkate alınır.

Brillant Renk Kombinli Fon Perde Kullanım Avantajları

Brillant Renk Kombinli Fon Perde Kullanım Avantajları

Evinizin dekorasyonunda küçük bir değişiklik yaparak büyük değişiklikler yaratabilirsiniz Brillant perdenin kadifeden oluşan materyal yapısı evinize farklı ve sıcak bir hava sunar. Ürün, kendi kumaşı kullanılarak dikilen kuşağı ve rensolarından oluşan bir set halinde gönderilir. Bu sayede ürünü istediğiniz biçimde kullanabilirsiniz. Perdenin yanında gönderilen renso ve kuşaklar sayesinde ekstra bir masrafın oluşması engellenir. Ürün, bir fon perde olduğu için ürünün arkasında istediğiniz renkte ve tarzda perde kullanabilirsiniz. Ürün, dikkat çeken görünümü ve kaliteli yapısı ile ön plana çıkar. Pileli yapısı ile evinize modern bir hava katan ürünü ister kuşaklı isterseniz kuşaksız olarak kullanabilirsiniz. Ürün tek kanat olarak satılmaktadır. İpeks fon perde Brillant pano gri, krem, altın renk kombinli yorumları ve müşteri önerileri için Trendyol’dan incelemeler yapabilir, ürünü güvenle satın alabilirsiniz.