İpek Değirmen 5 Kg Tam Çavdar Unu Doğal Katkısız

149,90 TL
(29,98 TL / kg)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

İpek Değirmen 5 Kg Tam Çavdar Unu Doğal Katkısız

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İpek Değirmen Satıcı Ünvanı: RAMAZAN ATEŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aksaray Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4910583394600013 Vergi Kimlik Numarası: 1000056025
    Bu ürün İpek Değirmen tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İpek Değirmen Doğal Katkısız Glutenli Taş Değirmen Çavdar Unu1975 ten beridir elde ettiğimiz bilgi ve kazanımlarımız eşliğin de, Geleneksel Yöntemlerle Hiç Bir katkı maddesi kullanmadan Taş değirmenlerde öğütüyoruz. Çavdar Yapısı Gereği Gluten Oranı düşük Bir tahıl türüdür. İçerdiği Yüksek Lif Oranı ve Protein bakımından Zengin oluşuSporcular , Diyet Ürünleri Tercih Edenler ve Çölyak hastaları için Besleyici Bir un Çeşididir.İri Kepeğinden Ayrıştırılıp İnce Kepeğin içerisinde Kalması
  • Çavdar unundan yapılan Ürünlerin daha Yumuşak ve lezzetli olmasını sağlamaktadır. Yüksek lif oranı sayesinde uzun süre Tokluk hissi verir.İpek Değirmen Tam Çavdar Unu, çavdar ekmeği ve ekmek çeşitleri yapımına uygundur. Tam tane olarak öğütülen İpek Değirmen Tam Çavdar Unudoğal lif kaynağıdır ve yüksek lif içerir. Ürüne yoğun çavdar lezetti ve doğal renk verir.
Geri Bildirim Ver

İpek Değirmen 5 Kg Doğal Katkısız Tam Çavdar Unu

İpek Değirmen 5 kg doğal katkısız tam çavdar unu, tariflerinizi lezzetlendirecek olan bir üründür. Doğal ve katkısız olan bu ürün sayesinde istediğiniz tarifi mutfağınızda gönül rahatlığıyla yapabilirsiniz. Her tarifte kullanılabilecek olan doğal çavdar unu, sağlıklı ve içeriği temiz olan bir üründür. Buğdaygiller ailesinin bir üyesi olan çavdardan üretilen un, tariflerinizde aradığınız lezzeti bulmanıza yardımcı olur. Ayrıca çavdar oldukça değerli bir tahıl olduğu için kişisel beslenme açısından da faydalı bir kaynaktır. Çavdarın tok tutucu ve kalori yakıcı özelliği nedeniyle tam çavdar unu kilo almak istemeyen bireyler için idealdir. İpek Değirmen doğal katkısız çavdar unu 5 kg olarak satıldığı için uzun kullanım sağlayan bir üründür.

  • Sağlıklı
  • Katıksız
  • Yüksek Lif Oranı İçerir

İpek Değirmen 5 Kg Tam Çavdar Ununun İçeriği Nasıldır?

İpek Değirmen 5 Kg Doğal Katkısız Tam Çavdar Unu Yorum

İpek Değirmen 5 kg tam çavdar unu, katkısız ve doğal bir şekilde üretilerek kullanıcılara ulaşır. Geleneksel yöntemlerle hazırlanır. Taş değirmenlerinde üretilerek kullanıcıya ulaşan İpek Değirmen 5 kg tam çavdar unu, bu sayede daha yumuşak ve lezzetli bir un olma özelliği taşır. Çavdar, yüksek lif oranına sahip olan bir besin olduğu için kullanıcılara tokluk hissi verir. Protein bakımından zengin bir üründür. Aynı zamanda çavdar, salgılanan yüksek insülin ihtiyacını azaltarak dengeler. Bunun yanı sıra çavdarın kolesterolü düşürücü bir yanı da bulunmaktadır. Kalori yakımına da olumlu etki eden çavdar, sağlıklı ve zengin içeriği ile yemeklerinizin besin değerlerini zenginleştirir. Doğal çavdar unu tercih eden kullanıcılar tarafından yapılan yorumlar da oldukça pozitiftir.

İpek Değirmen 5 Kg Tam Çavdar Unu Kaliteli midir?

İpek Değirmen 5 Kg Doğal Katkısız Tam Çavdar Unu Yorum

İpek Değirmen 5 kg doğal katkısız tam çavdar unu, kaliteli bir üründür. İpek Değirmen markası, müşteri memnuniyetine önem verir. Kullanıcılarının ihtiyaçlarını ve beklentilerini karşılamak için sürekli olarak kendini geliştirmeye özen gösterir. Her kullanıcıya ulaşabilmek adına ürünleri için ekonomik fiyatlar belirler. Çavdar unu kullanıcılarının memnuniyeti için kaliteli ham madde kullanılır. Marka, yüzde yüz güvenli ve hijyenik alanda üretilen çavdar ununu, gıda güvenliği standartlarına uygun olarak kullanıcılarla buluşturur. Bu sayede İpek Değirmen markası, kaliteli bir doğal çavdar ununu kullanıcılara sunar. Herkes tarafından tüketilebilecek olan tam çavdar unu; çölyak hastaları,  sporcular ve diyet yapanlar için uygun bir üründür. Gluten oranı düşük bir bitki olan çavdardan yapılan un, sağlıklı ve lif oranı yüksek olan bir malzemedir.

İpek Değirmen 5 Kg Tam Çavdar Unu Sağlıklı mıdır?

İpek Değirmen 5 Kg Doğal Katkısız Tam Çavdar Unu Yorum

İpek Değirmen 5 kg doğal katkısız tam çavdar unu oldukça sağlıklı bir üründür. İçeriğindeki yüksek lif oranı ve protein nedeniyle iyi ve faydalı bir besin kaynağıdır. Uzmanlara göre çavdar, hem kanser hem de diyabet riskini azaltır. Vitamin ve mineraller açısından zengindir. Potasyum, kalsiyum, demir ve fosfor içerir. Katkısız ve doğal bir şekilde hazırlanan İpek Değirmen 5 kg tam çavdar unu, kullanıcıların tariflerine sağlık ve lezzet katar. 1975 yılından beri hizmet veren İpek Değirmen, sektörde tanınan ve bilinen bir markadır. Uzun yıllar boyunca edindiği tecrübeleri, ürünlerini hazırlama aşamasında kullanır. Ürün, Trendyol’da uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Dilerseniz siz de İpek Değirmen 5 kg doğal katkısız tam çavdar unu yorumlarını inceleyerek tariflerinizi hem daha lezzetli hem de daha sağlıklı kılacak olan bu ürünü hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.