1
Mısır Unu kategorisinde
en çok ziyaret edilen 1. ürün

İpek Değirmen 5 KG Glutensiz Mısır Unu Taş Değirmen Unu

199,90 TL
(39,98 TL / kg)

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

İpek Değirmen 5 KG Glutensiz Mısır Unu Taş Değirmen Unu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İpek Değirmen Satıcı Ünvanı: RAMAZAN ATEŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aksaray Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4910583394600013 Vergi Kimlik Numarası: 1000056025
    Bu ürün İpek Değirmen tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürünlerimiz kendi değirmenlerimizde üretilmektedir. Özellikle kuymak, mıhlama ve balık kızartmaları için en ideal üründür. Ürün tarafınıza ücretsiz kargo olarak gönderilmektedir. Tamamen doğal ve saf ürünlerdir. Herhangi bir katkı ve koruyucu madde içermez. Glutensizdir, elenmemiştir, tam undur.
Geri Bildirim Ver

İpek Değirmen Mısır Unu ile Yemekleri Lezzetlendir

Mısır unu oldukça eski dönemlerden günümüze gelmiş oldukça faydalı, besin değeri yüksek ve sağlıklı un alternatiflerindendir. İpek Değirmen mısır unu ise doğal, katkısız ve glütensiz bir mısır unu alternatifi olarak müşterilerin beğenisine sunulmaktadır. Mısır ununun içeriği doğal olduğu için vücudun besin değerlerinden maksimum seviyede faydalanmasına yardımcı olmaktadır. Diğer un çeşitlerinde olduğu gibi mısır ununu yoğun şekilde kullanmak sağlık problemlerine neden olabilmektedir. İpek Değirmen mısır unu ekmeklik ya da kuymaklık taş değirmen unu olarak isimlendirilmektedir. Doğal mısır unu tamamen doğal mısırın katkı maddesi eklenmeden taş değirmenlerde öğütülerek un haline getirilmesiyle üretilmektedir. Market unlarından en önemli farkı içerisinde herhangi bir kimyasal ve kıvam arttırıcı bulunmamasıdır. İpek Değirmen mısır ununun doğal içeriği nedeniyle sipariş tarihinden en geç altı ay sonrasına kadar tüketilmesi gerekmektedir.

  • Katkısız ve doğal
  • Glutensiz
  • Besleyici ve lezzetli

İpek Değirmen Mısır Unu Doğal Katkısız Glütensiz

İpek Değirmen mısır ununun uygun fiyat ve kaliteli malzemeden ürettiği unlarının arasında tercih edilmesinin en önemli nedeni glütensiz olmasıdır. Çölyak hastaları ve glüten hassasiyeti olanlar için uygun fiyatlı ve lezzeti ürünler bulabileceğiniz İpek Değirmen hammaddesini direkt olarak çiftçilerden tedarik etmektedir. Glütensiz olması için özenle ambalajlanan mısır unları üretim esnasındaki çapraz bulaşma riskine karşı da önlemler alarak mısır unlarını farklı değirmenlerde öğütmekte ve farklı alanlarda paketleme yapmaktadır. Tamamen doğal ve glütensiz olan mısır unu kuru, serin ya da soğuk koşullarda saklanmalıdır. Ambalaj üzerinde belirtilen tavsiye edilen tüketim tarihine kadar bitirilmesi gerekmektedir. İpek Değirmen mısır unu doğal katkısız glütensiz yorumları kullanıcılar tarafından genellikle olumlu yönde yapılmaktadır. Protein kaynağı olmasıyla da vegan beslenme çeşidini benimseyen kullanıcılar için sağlıklı bir alternatif olarak tercih edilmektedir.

İpek Değirmen Mısır Unu Doğal Katkısız Glütensiz İçeriği

Glütensiz mısır unu içeriğinde glüten bulunmaması nedeniyle hassasiyeti olan müşteriler tarafından güvenle tercih edilmektedir. Glüten içermemesi nedeniyle glütenden uzak durmak isteyenler ve çölyak hastaları için sağlıklı bir tercih olmaktadır. Mısır ununda bulunan protein, fosfor, demir, kalsiyum, A ve B grubu vitaminleri besleyici özelliğini artırmaktadır. İçeriğinde bulunan vitamin ve mineraller ile vücudun zinde kalmasını desteklemektedir ve buğday ekmeğinden daha çok enerji sağlamaktadır. Antioksidan içeriği ile biriken toksinlerin vücutta kolayca atılmasını sağlamaktadır. Özellikle lif içeriğinin zengin olması dolaşım sistemi sağlığını önemli ölçüde etkilemektedir. Lezzetli olmasının yanı sıra aynı zamanda sağlıklı bir besin kaynağı olan mısır unu sağlık açısından tüketilmesi gereken ürünlerdendir. İpek Değirmen mısır unu doğal katkısız glütensiz kullananlar un kalitesinden ve lezzetinden memnun kaldıklarını söylemektedir.

Glütensiz Mısır Unu Kullanımı

İpek Değirmen firması 1975 yılında un ve eleme üzerine kurulmuş bir firmadır. İpek Değirmen mısır unu doğal katkısız glütensiz kullanımı oldukça pratiktir. Mısır unu elenmemiş ve tam un şeklinde ambalajlanmaktadır. Kullanmadan önce eleme işlemi yaparak mısır unuyla yapılabilecek yemekleri daha lezzetli bir şekilde pişirebilirsiniz. İpek Değirmen mısır unu ile birbirinden lezzetli ve sağlıklı tarifler yapabilirsiniz. Glütensiz mısır unu fiyatı ile olduğu kadar besleyici özellikleri ile de müşterilerin beklentilerini karşılamayı hedeflemektedir. İpek Değirmen mısır unu doğal katkısız glütensiz satın almak isteyen müşteriler un fiyatlarının dönemine göre farklılık gösterebileceğini unutmamalıdır. Ayrıca yoğun oranda demir içeriğine sahiptir ve kansızlığı olan insanların tüketilmesi tavsiye edilmektedir. Mısır unu hücrelerin onarımı için önemli olan çinko bakımından oldukça zengindir ve cildin beslenmesini ve ölü hücrelerin atılmasını sağlamaktadır. Siz de Trendyol'da yer alan İpek Değirmen Mısır Unu Doğal Katkısız Glütensiz MısırUnu-5 ürününü hemen sipariş edebilirsiniz.