INTIMINA Lily Cup™-adet Kabı-menstrual Kap-size A

933 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

INTIMINA Lily Cup™-adet Kabı-menstrual Kap-size A

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: sagligadestek Satıcı Ünvanı: ADEXILIS YAŞAM BİLİMLERİ VE SAĞLIK ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0383043828400014 Vergi Kimlik Numarası: 3830438284
    Bu ürün sagligadestek tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
Geri Bildirim Ver

Intimina Lily Cup™ -Adet Kabı- Menstrual Kap-Size A

Intimina Lily Cup™-adet kabı-menstrual kap-size A regl zamanlarında konforlu bir şekilde hareket etmeniz ve sızdırma endişenizin önüne geçilmesi için sunulur. Pratik ve çevre dostu adet kabı oldukça sık tercih edilir. Esnek yapısı ve kolay kullanımı sayesinde ürünü istediğiniz zaman takıp çıkarabilirsiniz. Çan şekline benzeyen adet kabını dilediğiniz zaman yanınızda taşıyabilirsiniz. 3-4 saatte bir kontrol ederek, sağlıklı bir kullanım olanağı bulabilirsiniz. Materyal ısıya dayanıklı olması sayesinde dilediğiniz zaman steril edebilir ve bir sonraki ay tekrar kullanabilirsiniz. Uzun dönemler konforlu bir şekilde kullanabileceğiniz menstrual kap özellikle yaz aylarında havuz ve deniz sezonu açıldığında rahat etmenize imkan sunar. Yatılı olarak misafirliğe gittiğinizde Intimina markasının bünyesinde bulunan size A boyutundaki adet kabı sızdırma yapmadan konforlu bir süreç geçirmenizi sağlar.

  • Pratik kullanım
  • Esnek tıbbi silikon
  • Sızdırmaz

Intimina Lily Cup™ -Adet Kabı- Menstrual Kap Özellikleri

Intimina Lily Cup™-Adet Kabı-Menstrual Kap Özellikleri

Intimina menstrual cup tıbbi silikon materyalden üretilir. Bu sayede kolay ve doğru bir kullanım imkanı sağlanır. Ürünün çan şekline sahip olması ve katlanabilir yapısı serviksin altına yerleştirme kolaylığı sağlar. Intimina Lily Cup yüksek sıcaklığa dayanıklıdır. Kullanımı sırasında belirli aralıkla kontrol edip boşaltabilirsiniz. Boşalttıktan sonra durulayıp tekrar yerleştirmeniz mümkün olur. Regl süreci bittiğinde bir sonraki ay güvenle kullanabilmek için sıcak suda bekletip bakterilerin ölmesini sağlayabilirsiniz. Regl kabı doğru yerleştirildiğinde, boyutu sizin için uygunsa sızdırma yapmaz. Ürüne adapte olurken ufak sızdırmalar ile karşılaşabilirsiniz. Fakat vajinanın altına adet kabını katlayarak yerleştirmeniz gerekir. Yerine oturduğunda otomatik olarak açılan menstrual kap kullanırken sızdırmasını önlemek için konumuna, boyutuna ve belirli aralıkla kontrol ederek boşaltılmasına dikkat edebilirsiniz. Ürünü çıkarırken kabın ucunda bulunan çubuktan faydalanabilirsiniz. Bu çan şeklindeki kabın çubuğunu tutarak çıkarabilirsiniz.

Intimina Lily Cup™ -Adet Kabı- Menstrual Kap Fiyatları

Intimina Lily Cup™-Adet Kabı-Menstrual Kap Fiyatları

Regl döneminde çeşitli ürünlerden destek alabilirsiniz. Uzun dönemler kullanım imkanı bulabileceğiniz Intimina Lily Cup™-adet kabı-menstrual kap-size A fiyatı makul bir şekilde size sunulur. Bu materyalin belirli aralıkla değiştirilmesi, sızdırma endişesi yaşamadan bu dönemi konforlu bir şekilde geçirmenize olanak sunar. Intimina markası tarafından size sunulan menstrual kabı yaz tatillerinizi konforlu bir şekilde geçirmenize, sızdırma probleminin önüne geçmenize ve arkadaşlarınızla rahat bir şekilde eğlenmenize olanak sunar. Bütçenizi zorlamadan satın alabileceğiniz kabı temizledikten sonra kurulanması gerekir ve bu şekilde tekrar kullanmaya devam edebilirsiniz. Medikal dereceli silikondan üretilen ürünün kullanımı ortalama 1-5 yıl arasında değişebilir. Bu süreçte bütçenizi koruma fırsatı bulurken, kullanım zamanını keyifli bir şekilde geçirmeniz sağlanır. Intimina markasının sunduğu kap kaliteli yapısı sayesinde esneme yapar ve gün içerisinde hareketleriniz esnasında rahatsızlık hissi vermeden rutininize devam etmenize destek olur.

Intimina Lily Cup™ -Adet Kabı- Menstrual Kap Kullananlar

Intimina Lily Cup™-Adet Kabı-Menstrual Kap Kullananlar

Kişisel sağlığınızı ve konforunuzu etkileyebilecek eşyalar satın alırken belirli araştırmalar yapmanız gerekebilir. Bu araştırmalarınızı desteklemek amacıyla Intimina Lily Cup™-adet kabı-menstrual kap-size A yorumları sizinle paylaşılır. Bu yorumlar markanın sunduğu ürünü öncesinde deneyimleyen müşterilerin kabın kullanımı sırasında yaşadıkları avantajları ve dezavantajları içerebilir. Ürünün kullanımı sırasında yaşanılan deneyimler kişiye bağlı olarak değişiklik gösterir. Fakat bu müşteri yorumlarından faydalanarak Intimina adet kabı kullanımı hakkında bilgi edinebilir, kabın yapısında tercih edilen materyalin kalitesi hakkında fikir elde edebilirsiniz. Regl dönemlerini konforlu bir şekilde geçirmenize, günün temposunda rahatsızlık hissi yaşamadan devam etmenize olanak sağlayan markanın ürününe bütçenizi zorlamadan ve zaman kaybı yaşamadan ulaşabilirsiniz. Ürünü uzun süre kullanabileceğiniz için bu süreçte tasarruf sağlayabilirsiniz. Tatillerde rahatça yüzüp beyaz kıyafetler giymenizi sağlayan Intimina markasının sunduğu adet kabını Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz.