İnter Mac3 Tc-9999 T-cut Teknolojili Şarjlı Traş Makinesi

510 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: 40 x 40
Tek Ebat
40 x 40
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

İnter Mac3 Tc-9999 T-cut Teknolojili Şarjlı Traş Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Z Favori Satıcı Ünvanı: ZEMZEM YALTA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şanlıurfa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2550593060
    Bu ürün Z Favori tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • T-cut Teknolojili sakal tıraş makinesi güçlü ve dayanıklı bir motorla donatılmıştır, böylece uzun süreli kesintisiz kullanım sağlar.
  • Şarjlı tıraş makinesi şarjlı özelliği ile kablosuz kullanım kolaylığı ve hareket özgürlüğü sunar.
  • Ergonomik tasarımı ve kaymaz tutma yüzeyleri bulunan Inter Mac3 traş makinesi rahatça tutulur ve hassas tıraş yapmaya yardımcı olur.
  • Yüksek performanslı kesici bıçaklara sahip Inter Mac3 TC-9999 hızlı ve keskin bir tıraş imkanı tanır, uzun süre keskinliğini korur.
  • Şarj göstergesi bulunan kablosuz tıraş makinesi sayesinde pil seviyesi kolayca takip edilir.
  • Çok amaçlı tıraş makinesi farklı tıraş stilleri için uygun olan değiştirilebilir başlıklarıyla esneklik sağlar. Bu sayede hem sakal tıraşı hem de saç kesimi gibi farklı ihtiyaçları karşılar.
  • Inter Mac3 TC-9999 tıraş makinesi şarjlı özelliği ve pratik taşıma çantası sayesinde seyahatlerde rahatlıkla taşınır.

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Kuru
  • Tip Kablosuz
  • Tıraş Bölgesi Sakal
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Renk Beyaz
  • Otomatik Kapanma Yok
  • Şarjlı Kullanım Süresi 3 Saat ve Altı
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Başlık Sayısı 3-5
  • Burun ve Kulak Temizleme Başlığı Var
Geri Bildirim Ver

Inter MAC3 TC-9999 T-CUT Teknolojili Şarjlı Tıraş Makinesi

Tıraş makineleri ev, ofis gibi yaşam alanlarında ve seyahatlerde sıkça kullanılan kişisel hijyen ürünlerinden biridir. MAC3 tıraş makinesi sayesinde saçlarınızı ve sakallarınızı pratik bir şekilde keserek şekillendirebilirsiniz. Tıraş makinelerinde profesyonellik, saç ve sakalınızın kesim stilini etkiler. Bu yüzden tıraş makinesinin başarılı sonuç vermesini ve ömrünün uzun olmasını sağlayan paslanmaz çelik alaşımlı bıçaklarla beraber ek başlıklar gibi aparatlar da bulunur. Inter MAC3 TC-9999 T-CUT teknolojili şarjlı tıraş makinesi profesyonel bir şekilde saç ve kesimi yapabilmenizi sağlar. Kuru kesim için uygun olan ürünün pil süresi 1.5 saattir. Kullanımdan sonra kıl ve saçları makineden kolaylıkla temizlemeniz için fırça bulunur. Kıl köklerini kırmadan kesen bu modeli isterseniz kendiniz için isterseniz yakınlarınıza hediye olarak değerlendirebilirsiniz.

  • Pratik kuru kullanım
  • 1 adet yağdanlık
  • 3 farklı kullanım

Inter MAC3 TC-9999 Tıraş Makinesi Özellikleri

Inter MAC3 TC-9999 Tıraş Makinesi Özellikleri

Pratik bir şekilde kesim yapmanızı sağlayan Inter MAC3 TC-9999 T-CUT teknolojili şarjlı tıraş makinesi birçok özellik sunar. Ürünün kesim yaparken tutulan gövde kısmı kolay kavranabilir şekilde tasarlanır. Önemli özelliklerinden biri olan bıçak yapıları profesyonel keskinliktedir. Şarjlı olan bu tıraş makinesi, birkaç başlığı olduğundan dolayı istenilen kısalıkta bir kesim sağlar. Gövdesi stand üzerinde şık ve dekoratif bir şekilde konumlandırılır. Bu şekilde şarj edilmesi de sağlanır. Kablo kalabalığı bulunmayan bu ürünü geniş banyolarda kullanabildiğiniz gibi priz problemi olan dar banyolarda veya aracınızda da pratik şekilde kullanabilirsiniz. Makinenin ömrünü artırabilmek için kullanımı olduğu kadar temizlenmesi de dikkat edilmesi gereken konulardan biridir. Kuru kesime uygun olan modelin başlık kısmı yıkanabilir olarak üretilir. Inter MAC3 tıraş makinesi ürünü günlük kuru kullanım için ideal bir seçenektir.

TC-9999 T-CUT Teknolojili Şarjlı Tıraş Makinesi Yorumları

TC-9999 T-CUT Teknolojili Şarjlı Tıraş Makinesi Yorumları

İnternetten ilk kez alışveriş yapacak ya da bu modeli satın alıp deneyimlerini paylaşmak isteyenler için ürünün alt kısmında yorumlar kısmı bulunur. Inter MAC3 TC-9999 T-CUT teknolojili şarjlı tıraş makinesi yorumları modeli satın alıp deneyimleyen gerçek müşteriler tarafından yapılır. Yorumlar kısmı müşteri memnuniyetlerini, deneyimlerini ve cihaz hakkındaki sorun ve çözümleri içerir. Yapılan bu yorumlar sayesinde müşterilerin deyenimlerine kolaylıkla ulaşırken aklınıza takılan soru işaretlerine cevap bulabilirsiniz. Fark etmediğiniz özelliğini ve kullanım kolaylıklarını yorumlar kısmında bulabileceğiniz gibi müşterilerin bu modeli neden tercih ettiklerini de öğrenebilirsiniz. Yorumların yanı sıra fotoğraflar da bu alanda paylaşılır. Bu fotoğraflarla ürünü satın almadan detaylı bir şekilde görmenizi sağlar. Inter MAC3 TC-9999 modeline ait fotoğraflar sayesinde ürünün gerçek görünümü, boyutu ve rengini görerek sizin için uygun olup olmadığını anlayabilirsiniz.

TC-9999 T-CUT Teknolojili Şarjlı Tıraş Makinesi Fiyatı

TC-9999 T-CUT Teknolojili Şarjlı Tıraş Makinesi Fiyatı

Inter MAC3 TC-9999 T-CUT teknolojili şarjlı tıraş makinesi fiyatı belirlenirken ürünün paket içeriği ve malzeme kalitesi göz önünde bulundurulur. Ürünün rengi krem olarak üretilir. Krem renge sahip olan bu cihaz folyo başlığa sahiptir. Folyo başlık, yuvarlatılmış uçlara sahiptir. Bu yuvarlatılmış uç, tıraş esnasında cildinizi korur ve cildinize yakın bir tıraş deneyimi sağlar. Ürünün paket içeriğinde şarj adaptörü, 4 farklı kesim tarağı ve 1 adet yağdanlık bulunur. Kesim öncesi ve sonrası İhtiyacınız olabilecek olan şeyleri bir arada bulundurur. Cihaz saç kısaltma, sakal tıraşı, ense tıraşı ve şekillendirme gibi birçok fonksiyona sahiptir. Lityum batarya ile sunulan modelin şarjı bittiğinde adaptör standı sayesinde kolaylıkla enerji dolumu yapabilirsiniz. Modern ve şık tasarıma sahip olan bu modeli kampanya fırsatlarından yararlanarak siz de Trendyol’dan satın alabilirsiniz.