İnter Inter Teleskopik Ayaklı Yazı Tahtası 50x70

775 TL
Son 3 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
769,90 TL
400 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
850 TL790 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

İnter Inter Teleskopik Ayaklı Yazı Tahtası 50x70

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Akkuş Kırtasiye Satıcı Ünvanı: SEMRA AKKUŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0310468249
    Bu ürün Akkuş Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İnter Alm. Çerçeve Ayaklı Yazı Tahtası 50x70 cm Günlük kullanıma uygun 1. sınıf lamine yüzey Silgi dışında da kağıt mendil, bez veya pamuklu tüm nesnelerle kolaylıkla iz bırakmadan silme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Çerçeve: Yazı tahtası çevresi alüminyum profilden oluşan koyu gri renkte çerçeve ile kaplanmıştır. Alt çerçeve boydan boya kalem ve silgi konulacak profile sahiptir. Ölçü: Yazı tahtası ölçüleri çerçeve dahil ürün başlığında yazdığı gibidir. Yan profili içerisinde gizli ayakları ortalama olarak yazı tahtası boyutu ile orantılıdır. Kurulum ve Kullanım: Ürün kutusunda ayakları kapalı olarak gönderilir. Ürünü kutusundan çıkardığınız zaman yükseltmek istediğiniz boya çıkacak şekilde ayaklarını ayarlayabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Ölçü 50 x 70
  • Okula Dönüş Lise
Geri Bildirim Ver