Insomniac Games Marvel's Spider-Man Game Of The Year Edition PS4 Oyun

1.445 TL
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.450 TL

Ürün Bilgileri

Insomniac Games Marvel's Spider-Man Game Of The Year Edition PS4 Oyun

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Okumus Shop Satıcı Ünvanı: ENES OKUMUŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 6538912037400019 Vergi Kimlik Numarası: 6390277539
    Bu ürün Okumus Shop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • MARVEL S SPIDER-MAN : THE CITY THAT NEVER SLEEPS DLC The City That Never Sleeps ‘in hikaye bölümlerini oynayın.İçinde ek görevler ve mücadeleler,Spider-Man evreninden yeni düşman grupları ve açılmayı bekleyen daha fazla kostüm bulunuyor THE HEIST , TURF WARS , SILVER LINING Marvel's Spider-Man, yapımcı firma ‘ Insomniac Games tarafından ve sadece PlayStation 4 e özel olarak geliştirilen bir tür aksiyon macera oyunudur. Yapımcı firma Insomniac Games in geliştirdiği ilk lisanslı oyunudur ve firma Marvel den oyun için alternatif lisans almıştır. Spider-Man in bu zamana kadar piyasaya sunmuş olduğu tüm çizgi romanlar, alternatif evren hikayeleri ve filmlerle kıyaslandığında hiçbir bağı yoktur ve tamamen farklı bir hikayeye odaklanmaktadır. Hikaye kurgusu Spider-Man ve Peter Parker ın ortak hikayelerini anlatmaktadır. Oyun, Peter Parker ın Örümcek Adam a nasıl dönüştüğüyle alakalı olmayacak. Peter Parker ve Örümcek Adam ın, haliyle daha tecrübeli yıllarını oynuyor olacaksınız. (Örümcek ısırığından sonra geçen 8 yıl sonrasında…) Hikâyeye gelince
  • Parker ın halası May hala, kimsesiz ve evsiz insanlara yardım eden bir vakfın başındadır. Vakfı 'Master Li' isimli bir yardımcıyla yönetmektedir. Fakat Li nin şehrin belediye başkanı olan Norman Osbourne ile geçmişten gelen bir hesabı vardır ve bunun bedelini başta Norman olmak üzere tüm New York şehrine ödetmek için elinden geleni yapacaktır. Hikaye daha da derinleşecek ve beklenmedik olaylarla gelişecektir. Oyunda, Marvel ve Spider-Man evreninden birçok tanıdık karaktere rastlayacaksınız. King Pin, Scorpion, Master Li, Electro, Tombstone Yuri Watanabe, Miles Morales ve daha birçoğu… New York şehrini ise neredeyse birebir tasarlayıp oyuna entegre eden yapımcı firma, bunun yanında gerçekçi ve aktif yaşayan bir şehir dizayn etmiş. 3. Şahıs açısından oynanan yapımda ana görevler haricinde birçok farklı mini görevlerde yer alıyor. Kullanabileceğiniz envai çeşit yetenek sayesinde düşmanlarınızı çok daha efektif bir şekilde eliminize edebileceksiniz. Ayrıca oyun boyunca dilediğiniz zaman değiştirebileceğiniz birbirinden farklı görünümlere ve özelliklere sahip kostümlerde yer alıyor. Spider-Man in kullandığı yine birçok farklı ve geliştirilebilir teknik ekipman da yer alıyor. Bunların tümünü oyun boyunca seviye atladıkça geliştirebiliyorsunuz. Oyunda birde 'Level' sistemi yer alıyor ki Level sistemi sayesinde karakterinizin farklı özelliklerini geliştirebiliyorsunuz.

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü Aksiyon
Geri Bildirim Ver