inPOS M530 4g Yazarkasa Pos Cihazı

4.999 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.000 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.999 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

inPOS M530 4g Yazarkasa Pos Cihazı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: posstore Satıcı Ünvanı: MT SERVİS BİLGİ TEKNOLOJİLERİ GÜVENLİK SİS.ELEKTRİK ELEKT.DAN.NAKLİYE İMAL.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0623031269900012 Vergi Kimlik Numarası: 6230312699
    Bu ürün posstore tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • inPOS M530 4G Yeni Nesil Yazarkasa Pos Cihazı Özellikleri, Yazarkasa Pos Cihazı Tavsiyesi İsterseniz Bu Cihaz Tam Size Göre! En Hızlı Yazarkasa Pos Cihazı, En Ucuz Yazarkasa Pos Cihazı! İNPOS M530 YENİ NESİL YAZARKASA POS CİHAZI, İSTER MOBİL , İSTER SABİT OLARAK KULLANABİLİRSİNİZ. *Son teknoloji donanım özellikleri, ergonomik ve şık tasarım, Mobil & Masaüstü özelliğiyle Türkiye’de ilk ve tek ‘’Hibrit’’ Yazarkasa POS, PCI v6 ile 2030 yılına kadar lisanslı ilk ve tek Yazarkasa POS, İşletmelere fayda sağlayacak Yemek Kartı uygulamaları (Hazır), 10 yıllık sektör tecrübesi, Kolay kullanımı sayesinde ‘’Gerçek Kullanıcı Dostu!’’ Kolay kurulumu sayesinde ‘’Gerçek Servis Dostu!’’ 2 yıl garantilidir. Yazar Kasalar adınıza maliyeye kayıt yapıldığından dolayı kurulumu yapıldıktan sonra İADESİ YOKTUR. YAZARKASA SİPARİŞİNDE
  • 1- ŞİRKET İSE, VERGİ NUMARASI ve YAZARKASA KULLANIM ADRESİ. 2- ŞAHIS İSE, TC KİMLİK NUMARASI ve YAZARKASA KULLANIM ADRESİ BİLDİRİLMESİ GEREKMEKTEDİR. SATIŞ İŞLEMLERİ Kurulum ve Vergi Dairesi bildirimleri yapılarak cihaz müşteriye hazır olarak gönderilecektir. Satın aldığınız gün son gün olsa dahi mesai saatleri içerisinde vergi dairesi bildirimi yapılır ve cezai işlemler ile karşılaşmazsınız. Başvuru yapacağınız banka uygulaması tarafımızdan hızlı bir şekilde yüklenerek çekime hazır hale getirilecektir.
Geri Bildirim Ver