İNOURA DOĞAL KEÇİ KILI BEBEK TARAĞI

126,20 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

İNOURA DOĞAL KEÇİ KILI BEBEK TARAĞI

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: INOURA Satıcı Ünvanı: İNOURA GIDA KOZMETİK TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0478118076600001 Vergi Kimlik Numarası: 4781180766
    Bu ürün INOURA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Doğal Zarafetin İzleri: Doğal Keçi Kılı Bebek Tarağı Bebeklerimizin hassas ciltleri için en doğal ve narin bakımı sağlamak adına ürettiğimiz Inoura Keçi Kılı Bebek Tarağı, doğallığı ve zarafeti bir araya getiriyor. Doğanın saf güzelliğini yansıtan bu eşsiz tarağın her dokunuşu, bebeğinizin cildine sevgi dolu bir dokunuş gibi… Yumuşak ve Hassas: Keçi kılı, yapısı gereği oldukça yumuşaktır, bu yumuşaklık bebeklerimizin hassas saç derisine nazikçe dokunur, aynı zamanda keçi kılının doğal esnekliği sayesinde cilde zarar vermez.
  • Doğanın Saf İzleri: Sentetik malzemelerden uzak durarak, bebeklerimiz için en doğal bakımı sunmaya çalışıyoruz. Kimyasal içeriklerden arınmış olan bu saç fırçası ile, bebeğinizin sağlığına ve doğallığına önem veriyoruz.
  • Doğa Dostu ve Ergonomik Tasarım: Inoura Keçi Kılı Bebek Tarağı, ergonomik yapısı sayesinde kullanıcılarımıza kolay ve rahat kullanım sağlar. Ürünlerimiz üretilirken doğaya ve hiçbir hayvana zarar verilmez.
  • Çeşitli Kullanım Alanları: Keçi Kılı Bebek Tarağı, sadece saç bakımı için değil, aynı zamanda bebeğinizin hassas kafa derisine nazikçe masaj yapmak için de oldukça idealdir. Rahatlatıcı bir masaj, bebeğinizin rahatlamasını ve huzurlu bir uyku çekmesini sağlar.
  • Nasıl Kullanılır: Doğal keçi kılı bebek saç fırçası nemli ya da kuru saçta rahatlıkla kullanılabilir. Yenidoğan bebekler için kullanımı idealdir. Kullanım sonrası nemli bir bez ile temizleyerek kurumaya bırakabilirsiniz.
  • Doğanın zarafetini ve doğallığını bebeğinizin bakımında hissedin. Doğal Keçi Kılı Bebek Saç Fırçası ile bebeğinizin hassas cildine sevgi dolu bir dokunuş sunun ve en doğal bakımı en doğru şekilde sağlayın. Doğal Keçi Kılı Bebek Saç Fırçası, doğal bez kesesiyle beraber gönderilmektedir.
Geri Bildirim Ver