İNOKİM Ox Süper Elektrikli Scooter

72.500 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
96.000 TL86.000 TL

Ürün Bilgileri

İNOKİM Ox Süper Elektrikli Scooter

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Escooter Satıcı Ünvanı: TEKNOTAN ESCOOTER ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0836084271700001 Vergi Kimlik Numarası: 8360842717
    Bu ürün Escooter tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İnokim Ox Süper Siyah Renk Elektrikli Scooter Servis ve 12 Ay Garanti Mevcut Ağırlık : 28 kg Azami Menzil : 94 km (EKo Mod) Azami Hız : 25 km/saat ( artırılabilir maks. hız 45 km/saat) Şarj Süresi : 11 saat tam şarj Maksimum Yük : 120 kg Tırmanma : 45 derece tepe tırmanma Katlı Boyut : 122*59*54 cm Açık Boyut : 120*59*130 cm Batarya : ''LG'' Marka Lityum İyon 60V 21Ah Çıkış Gücü : 1600W Peak Power dişlisiz motor Far ve Spot : Entegre led ışık Frenler : Ön kampana fren I Arka disk freni Lastikler : 10 inç pnömatik lastikler Malzeme : Havacılık Alüminyum Alaşımı LCD Ekran : İşlevsel ve aydınlatmalı ekran

Ürün Özellikleri

  • Max. Hız (km/h) 40-45 km/h
  • Taşıma Kapasitesi 120 Kg
  • Motor Gücü 1600 Watt
  • Lastik Büyüklüğü 10 inch
  • Led Far Var
  • Değiştirilebilir Batarya Yok
  • Şarjlı Kullanım Süresi 10-12 saat
  • Menzil 90-100 km
  • Cihaz Ağırlığı 25-30 kg
  • Garanti Süresi 1 Yıl
  • Renk Siyah
  • Tırmanış Açısı 45 derece
Geri Bildirim Ver

İNOKİM LEO000009 Ox Süper Elektrikli Scooter

İnokim Ox Süper siyah elektrikli scooter, kolaylıkla yön verilebilen direksiyonu ve dengeli sürüşü destekleyen özellikleriyle oldukça sevilen taşıtlar arasındadır. Trafikte beklemekle vakit kaybetmeyi sevmeyenler için altın değerinde bir alternatif olan bu elektrikli scooter, günlük yaşantıda kolaylıkla tercih edilebilir. 45 derecelik eğimli alanlarda dahi performansında bir düşüş gözlenmeyen bu taşıt, tamamen dolu bataryasıyla oldukça uzun süre kullanılabilir. Şarjlı kullanım süresi 10 – 12 saat olarak belirtilen bu scooter ortalama 90 – 100 km’lik bir menzile sahiptir. Kaliteli materyalden üretilen bu scooter, dayanıklı gövdesi ve güvenli bağlantılarıyla oldukça sevilen tercihler arasındadır. 120 kilograma kadar taşıma kapasitesi olan bu elektrikli scooter, şehir içi ulaşımda oldukça başarılı bir alternatiftir.

  • Maksimum hız: 45 km/h
  • Azami Menzil: 94 km
  • Tırmanma: 45 derece

İnoki̇m Siyah Ox Süper Elektrikli Scooterın Teknik Özellikleri Nedir?

İnoki̇m Siyah Ox Süper Elektrikli Scooterın Teknik Özellikleri Nedir?

İnokim Ox Süper siyah elektrikli scooter, 1000w çıkış gücüyle performansı oldukça beğenilen taşıtlardan birisidir. Bataryası lityum iyon özellikte olan bu ürünün pili 60V 21Ah kapasitesindedir. Entegre led ışığa yer verilen bu taşıtla karanlıkta sürüş imkânı sağlanmıştır. Güçlü ışığı sayesinde yolu anında aydınlatan bu ürünün lambası, trafikte fark edilmeyi de sağlar. Önde ve arkada farklı frenleri bulunan bu scooter, güvenli sürüş için gerekli tüm donanıma sahiptir. Önünde kampana fren sistemi bulunan araçta, sarsılma yapmadan durma özelliği bulunur. Arkasındaysa disk freni kullanılan İnokim Ox Süper siyah elektrikli scooter, ani durumlarda etkili bir sisteme sahiptir. 10 inçlik pnömatik lastikleri bulunan bu araç, 120 kilograma kadar rahatlıkla taşır. Havacılıkta kullanılan alüminyum alaşımı malzemesi sayesinde oldukça sağlam gövdesi bulunan bu scooter, güvenli sürüş imkânı sunar.

İnoki̇m Siyah Ox Süper Elektrikli Scooter Tasarım Özellikleri Nelerdir?

İnoki̇m Siyah Ox Süper Elektrikli Scooter Tasarım Özellikleri Nelerdir?

İnokim Ox Süper siyah elektrikli scooter, katlanır tasarımıyla kullanılmadığı zaman kolaylıkla muhafaza edilebilir. Katlanmış hâlinin boyutu 122x59x54 cm olan bu scooter, 28 kg ağırlığındadır. Sunduğu yüksek performansın yanı sıra görüntüsüyle de oldukça beğenilen bu scooter, şık bir tasarıma sahiptir. Siyah rengin hâkim olduğu tasarım, turuncunun canlı tonuyla zenginleştirilmiştir. Bir bütün hâlinde oldukça göz alıcı görünen bu scooter, özellikle ön tekerleğinin şekliyle ilgi çeker. Herhangi bir yere bağlı değilmiş gibi görünen bu ilginç tasarım, bahsedilen taşıtın âdeta imzası hâlini almıştır. Scooter kullanımı sırasında ayağını dayamak isteyenler için ergonomik bir taban tasarımı bulunan bu taşıtta yukarı doğru eğimli bir parça bulunur. Bu sayede kullanım sırasında rahat pozisyon imkânı sağlar.

İnoki̇m Siyah Ox Süper Elektrikli Scooterın Avantajları Nelerdir?

İnokim Ox Süper siyah elektrikli scooter, sunduğu kaliteli yolculuk imkânıyla oldukça sevilen taşıtlar arasındadır. Güçlü yapısı ve eğimli alanlarda dahi yüksek performans sergilemesi sayesinde bu scooter hem şehirde hem de arazide kullanılabilme avantajına sahiptir. Uzun mesafe menzili bulunan bu scooter, tam batarya dolumunun ardından saatlerce kullanılabilir. Süspansiyonu oldukça iyi durumda olan bu scooter, zorlu yol koşullarında dahi performansın düşmesini engeller. Taşınabilir özelliği sayesinde oldukça avantajlı bir ürün olan bu scooter, deneyenlerin performansına hayran olduğu bir taşıttır. Özellikle 45 derecelik eğimlerde dahi zorlanmaması, bu ürünü oldukça avantajlı kılar. İnokim Ox Süper siyah elektrikli scooter yorumları incelendiğinde ürünün bu taşıtı kullananlar tarafından tam not aldığı görülür. Siz de performansıyla göz kamaştıran bu ürünü satın almak isterseniz İnokim Ox Süper siyah elektrikli scooter fiyatını Trendyol üzerinden inceleyebilirsiniz.