ingenico Move 5000f Mobil Yazarkasa Pos

Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.999 TL8.786,55 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.929,05 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.404,05 TL

Ürün Bilgileri

ingenico Move 5000f Mobil Yazarkasa Pos

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Baykodpos Satıcı Ünvanı: CINGILLIOĞLU BİLGİSAYAR ELEKTRONİK İÇ VE DIŞ TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0209014709500018 Vergi Kimlik Numarası: 2090147095
    Bu ürün Baykodpos tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Resmi işlem oldugu için bizimle irtibata geçmeniz gerekiyor.
  • Vergi levhası olmadan satış yapılmaz.
  • Durum : Sıfır -Garanti : 2 Yıl
  • Ürün Tipi : Mobil -Geniş dokunmatik renkli ekranı ve ergonomik tuş takımı ile kullanım kolaylığı.
  • Düşmelere, sıcak ve soğuk hava koşullarına dayanıklı.
  • Üstün pil performansı ile yoğun saha kullanımlarında dahi yüksek verimlilik sağlar.
  • Restoran, paket servis ve daha birçok uygulama ile iş yeri dostu.
  • 4G/3G/2G ve ethernet bağlantıları ile geniş iletişim seçeneği.
  • Ortak POS kullanımına uygun.
  • Temassız ödeme dahil tüm ödeme türlerini destekler.
  • Katma değerli servisler ve raporlama seçenekleriyle iş yerlerine kolaylık sağlar.
Geri Bildirim Ver

Ingenico 0012.0010 Move 5000F Mobil Yazar Kasa Pos

Ingenico Move/5000 F pos yazar kasa, iş yerlerinde kullanım için tasarlanır. Ürün alışveriş sonrasında ödemelerin kabul edilmesini sağlar. Pos cihazı, taşınabilir boyutları ile geniş bir alıcı kesimine hitap eder. Özellikle modern işletmelerde klasik kasaların yerini alır. Ön kısmında, çeşitli işlemlerin kolayca yapılabilmesini sağlayan kısayol tuşları yer alır. Üst kısmında yapılan işlemlerin rahat şekilde görülebildiği dokunmatik ekran yer alır. Üzerinde bağlantı ekranı bulunur. Cihaz, satın alım sonrasında bir kurulum işlemine ihtiyaç duyar. Bu hizmet, ürünün yetkili firması tarafından müşteriye sunulur.

  • Ekran: Dokunmatik renkli ekran
  • Özellik: Üstün pil performansı
  • Bağlantı: 4G-2G iletişim seçeneği

Ingenico Move/5000 F Yazar Kasa Pos Özellikleri Nelerdir?

Ingenico Move/5000 F Yazar Kasa Pos Özellikleri Nelerdir?

Ingenico Move/5000 F pos yazar kasa, sahip olduğu gelişmiş özellikle ile kullanıcıların ilgisini çeker. Pos cihazı ve yazar kasa işlevlerini tek üründe toplayan cihaz, tüm alternatif ödeme yöntemlerini destekler. Kişiler QR, NFC, EMV, Chip&Pin ve nakit gibi pek çok araç ile ödeme yapabilir. Cihaz ödemenin kabul edilmesinin ardından fiş yazdırır. Bu fatura, üst kısmından alınır. Ayrıca model, ergonomik bir yapıya sahip olur. İstenildiği zaman, kolayca yeri değiştirilebilir. Kullanımı oldukça basit olan yazar kasa, dokunmatik ekranı ile komutları başarıyla yerine getirir. Ekranın renkli tasarımda olması kullanımı kolay kılar. Model, internet bağlantısı ile çalışır. İmkânlar dâhilinde 2 veya 4G ile kullanılabilir. Aynı zamanda ethernet bağlantısı ile haberleşme imkânı da verir.

Ingenico Move/5000 F Yazar Kasa Pos Kullanışlı mı?

Ingenico Move/5000 F Yazar Kasa Pos Kullanışlı mı?

Ingenico Move/5000 F pos yazar kasa, gelişmiş teknolojiler ile desteklenir. Tek bir üründe, iki farklı cihazın işlevini toplar. Bu yönü ile, kullanıcılara pek çok avantaj sağlar. İş yerlerinde az yer kaplayarak modern bir hava oluşturur. Ingenico marka pos, işletmelerin daha düzenli ve tertipli görünmesini sağlar. Cihaza çok yönlülük katan bir diğer özelliği ise taşınabilir boyutları olur. Bu özellik, ürünün kablo bağlantısı olmadan çalışabilmesini mümkün kılar. Kişiler, ihtiyaç duydukları takdirde ürünü dış mekânlara kolayca götürebilir. Özellikle işletmelerde daha iyi bir hizmet anlayışı için ödemeler, bu cihaz ile masalardan alınabilir. Bu özellik, ayrıca firmaların makineyi, paket servis hizmetlerinde de kullanabilmesine imkân tanır. Aynı zamanda dokunmatik ekranı, ürün kullanışlılığını yükseltir.

Ingenico Move/5000 F Yazar Kasa Pos Dayanıklı mı?

Ingenico Move/5000 F Yazar Kasa Pos Dayanıklı mı?

Ingenico Move/5000 F pos yazar kasa, dayanıklı malzemelerden üretilir. Başta kullanıma bağlı gelişebilecek darbeler olmak üzere pek çok olumsuz dış koşula karşı güvenli bir kullanım sergiler. Pos cihazının tuş takımı, mevsimsel ısı değişimlerine karşı direnç gösterir. Tuşlar, sıcak ve soğuk havalarda maksimum verim ile çalışır. Bu özellikler, ürünün dış mekânlarda kullanılabilirliğini yükseltir. Ekran kısmı, yoğun kullanıma karşı güçlendirilmiş özellikler taşır. Kişiler, ürünün dokunmatik özelliğini ilk günkü performansı ile kullanmaya devam edebilir. Ingenico Move/5000 F pos cihazı, pil tüketimi açısından başarılı bulunur. Özellikle saha kullanımlarında uzun süreli, üstün bir performans almayı sağlar. Pos cihazı, şarj konusunda da kullanıcılara kolaylık sunar. Ürünün şarj ünitesi, kablo bağlantısı sorununu ortadan kaldırarak kullanımını çok daha pratik hâle getirir. Dilerseniz ürünün kalitesi hakkında daha ayrıntılı bilgilere ulaşmak için Ingenico Move/5000 F pos yazar kasa yorumlarını inceleyebilirsiniz. Yazar kasa pos cihazını, güvenli alışverişin adresi Trendyol'dan kolaylıkla satın alabilirsiniz.