ingenico Ide 280 Masaüstü Yeni Nesil Yazarkasa Pos

4.999 TL

Ürün Bilgileri

ingenico Ide 280 Masaüstü Yeni Nesil Yazarkasa Pos

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: birlikelektronik Satıcı Ünvanı: YUSUF GÖLPUNAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5470653060600001 Vergi Kimlik Numarası: 4070099016
    Bu ürün birlikelektronik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ingenico ide280 yeni nesil yazarkasa pos
  • Yazarkasa ve POS özelliklerini yeni nesilde birleştiren şık tasarım
  • Dokunmatik renkli ekranı ve kolay menüleriyle kullanıcı dostu
  • Taksit ve puan kazandırma özellikleriyle tüm banka uygulamaları hazır
  • Ethernet ve GPRS ile kesintisiz iletişim
  • ÖNEMLİ NOT: Yazar Kasalar adınıza maliyeye kayıt yapıldığından dolayı ÜRÜN İADESİ yoktur. YAZARKASA SİPARİŞİNDE GEREKLİ BİLGİLER: 1. ŞİRKET İSE, VERGİ NUMARASI ve YAZARKASA KULLANIM ADRESİ. 2. ŞAHIS İSE, TC KİMLİK NUMARASI ve YAZARKASA KULLANIM ADRESİ BİLDİRİLMESİ GEREKMEKTEDİR.
Geri Bildirim Ver

İngenico IDE280 Yeni Nesil Yazarkasa POS

İngenico İde280 Pos yeni nesil yazar kasa, yazar kasa ve POS özelliklerini tek bir cihazda birleştirir. İngenico İde280 Yazar Kasa Pos, ergonomik, kompakt ve şık bir tasarıma sahiptir. Kolay menüsü sayesinde rahat ve pratik bir kullanım sunar. Bu cihazın hem dokunmatik ekranı hem gövdesi oldukça dayanıklıdır ve bu sayede cihazı uzun yıllar gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Tüm ödeme türlerini destekleyen bu yazar kasa Pos cihazının opsiyonel para çekmecesi mevcuttur. Ingenico ide280 yazar kasa pos ürününün genel özelliklerinden bazıları ise aşağıdaki gibidir:

  • Dokunmatik renkli ekrana sahiptir.
  • Ethernet veya GPRS ile iletişim sağlar.
  • Temassız ödeme özelliği mevcuttur.

İngenico İde280 Yazar Kasa Pos Teknik Özellikleri Nelerdir?

İngenico İde280 Yazar Kasa Pos Teknik Özellikleri Nelerdir?

İngenico İde280 Yazar Kasa Pos, yeni nesil yazar kasa ve POS özelliklerini bir araya getirir. Bu sayede başka bir EFTPOS cihazına ihtiyacın kalmaz. İngenico İde280 Pos Yeni Nesil Yazar Kasa 15 yıl kapasiteli mali hafızaya ve 3 milyon satır kapasiteli EKÜ’ye sahiptir. Ayrıca 100.000 PLU’yu destekler. Pil desteği sayesinde ise elektrik kesintilerinde pil devreye girer. Böylelikle iş yeri faaliyetlerinize kesintisiz bir şekilde devam edebilirsiniz. Bu yazar kasa POS cihazı hem ethernet hem GPRS iletişimi destekler. Eğer iş yerinizin ethernet alt yapısı yoksa bir SIM kart temin edebilir ve GPRS ile kesintisiz hizmet alabilirsiniz. Ayrıca ürünü ister PINPAD ile ister PINPAD olmadan kullanabilirsiniz. Modern ve kaliteli tasarımının yanı sıra İngenico İde280 Yazar Kasa Pos fiyatı ile de son derece caziptir.

İngenico İde280 Yazar Kasa Pos Tasarım Özellikleri Nelerdir?

İngenico İde280 Yazar Kasa Pos Tasarım Özellikleri Nelerdir?

İngenico İde280 Yazar Kasa Pos temassız ödeme özellikli bir cihazdır. Cep telefonu ve kart ile NFC ödemelerini sağlayan temassız ödeme seçeneği ise Mastercard Paypass ve Viva Paywave tarafından onaylıdır. Ayrıca İngenico İde280 Pos Yeni Nesil Yazar Kasa temassız ödeme seçeneğinin yanı sıra manyetik, akıllı ve nakit ödeme türlerini de destekler. Bu cihazın POS ve yeni nesil yazar kasa özelliklerini bir arada bulundurması sayesinde diğer POS cihazlarına gerek kalmaz. Böylelikle İngenico İde280 Yazar Kasa Pos, masa üstündeki kablo karmaşasını sona erdirir ve size daha rahat çalışma ortamı sağlar. Yiyecek, içecek ya da giyecek gibi özelleştirilebilir kısım adları bu cihazın ekranında görüntülenebilir. Bu sayede yanlış kullanımın önüne geçer. Dokunmatik renkli ekranı, çizilmez özelliktedir. Manuel tuşları ile de kullanıcıya alternatif kullanım sunar.

İngenico İde280 Yazar Kasa Pos Hangi Alanlarda Kullanılır?

İngenico İde280 Yazar Kasa Pos Hangi Alanlarda Kullanılır?

İngenico İde280 Yazar Kasa Pos; restoran, kafe, market, giyim, eczane, hastane, sinema gibi alanlarda kullanılır. Kısacası bu cihaz hemen hemen tüm sektörlerde kullanım alanına sahiptir. Ortak POS kullanımına uygun tasarımı sayesinde teknik olarak tüm banka uygulamalarıyla uyumludur. Akbank, Aktif Bank, Albaraka, Alternatif Bank, Anadolubank, Denizbank, Fibabanka, Garanti BBVA, Halkbank, ING, KuveytTürk, QNB Finansbank, Şekerbank, TEB, Türkiye Finans, Türkiye İş Bankası, Vakıfbank, Yapı Kredi, Ziraat Bankası kullanılan banka uygulamaları arasında yer alır. Bu banka uygulamaları ise taksit ve puan kazandırma özelliklerine sahiptir. Ürünü daha önce satın alan kullanıcıların görüş ve deneyimlerinden yararlanmak isterseniz İngenico İde280 Yazar Kasa Pos yorum ve değerlendirmelerine göz atabilirsiniz. Bu yeni nesil yazar kasa POS cihazını Trendyol web sitesi üzerinden yalnızca birkaç tıklamayla hızlı ve kolay bir şekilde almanız mümkündür.