Indomie Indomie Gurme Serisi Soya Soslu Çeşnili 40 Adet

719 TL
(17,98 TL / adet)
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
719,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
729,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Indomie Indomie Gurme Serisi Soya Soslu Çeşnili 40 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: saskın bakkal Satıcı Ünvanı: YASİN SERAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7610324097
    Bu ürün saskın bakkal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 14 adet sipariş verilebilir. 14 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sizleri Dinledik ve gurme serisini çıkarttık! Indomie Gurme Serisi Soya Soslu Koli içi 40 adet ürün bulunmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Promosyon Paketi
Geri Bildirim Ver

Indomie Gurme Serisi Soya Soslu Çeşnili 40 Adet

Günlük koşuşturma içerisinde acıktığınızda hazırlaması pratik yiyecekler tercih edilir. Kolay bir şekilde ve kısa sürede hazırlanabilen yemekler, hayatı sizin için kolay hale getirir. Indomie Gurme serisi soya soslu çeşnili 40 adet, müşterilerin bu konudaki tüm beklentilerini karşılayabilen hazırlanması kolay bir gıdadır. Size zamandan tasarruf ettirirken sunduğu mükemmel lezzet ile memnuniyet toplar. Çin kökenli soya sosu ilaveli üretilen yiyecek, oldukça lezzetli olması sebebiyle sıkça tercih edilir ve sevilerek tüketilir. Ambalaj içerisinde 40 adet paketli yiyecek bulunur. Kolayca açılabilen ambalajı müşteriler tarafından memnuniyet kazanır. Soya fasulyesi, kavrulmuş tahıl, su ve tuz içeren soya sosu ile birlikte hizmete sunulur. Hızlı hazırlanabilmesi sebebi ile dilediğiniz zaman yapabileceğiniz kolaylıkta bir yiyecektir.

  • Pratik ve kolay hazırlanabilme
  • Lezzetli, besleyici içerik
  • Kullanımı basit ambalaj

Bütçe Dostu Indomie Soya Soslu Çeşnili 40 Adet Fiyatı

Bütçe Dostu Indomie Soya Soslu Çeşnili 40 Adet Fiyatı

Yorgun günlerinizin kurtarıcısı olabilecek bir üründür. Tempolu bir günün sonunda kaybettiğiniz enerjinin bir kısmını size geri kazandırabilcek pratik bir yemektir. Hazırlaması kolay, lezzetli ve pratik bir yemektir. Çantanızda rahatlıkla taşıyabileceğiniz ebattaki ambalajı sebebi ile sıklıkla tercih edilir. İster evinizde, ister iş yerinizde isterseniz de kampta rahatlıkla pişirip tüketebilirsiniz. Koşuşturmacalı bir günün her saatinde kısa sürede hazırlanabilmesi sebebi ile beğeni toplar. Ürünün aroma ve çeşnisinin tadı beklentileri karşılayacak şekildedir ve yiyenlerden tam not alır. Gurme serisi soya soslu hazırlanan noodle ile kısa sürede karnınızı doyururken eşsiz lezzeti ile sizi mutlu eder. Bütçe dostu ve pratik olması sebebi ile iş yerlerinde sık tüketilen öğlen arası yemeğidir. Indomie Gurme serisi soya soslu çeşnili 40 adet fiyatı, Gurme serisinin mükemmel lezzeti baz alınarak belirlenir.

Lezzetli Soya Soslu Çeşnili Noodle Yorumları

Lezzetli Soya Soslu Çeşnili Noodle Yorumları

Noodle; doyurucu, lezzetli olması ve kolay hazırlanabilmesi sebebiyle sık tercih edilir. Uzun şeritler halinde kesilen mayalı hamurdan üretilir. Bir çeşit erişte olan ürünü dilerseniz içerisine tavuk, sebze gibi gıdalar ekleyerek zenginleştirebilirsiniz. Hazırlanması kolay olduğundan pratiklik sağlar. 3 dakika gibi kısa sürede karnızı doyurabileceğiniz besleyici bir üründür. Özellikle Uzak Doğu kültüründe sık tüketilen bu yiyecek, son yıllarda Türkiye'de de severek tercih edilir. Pişirme tekniği açısından makarnaya benzese de kısa sürede hazır hale gelebilmesi ve içerisine başka bir şey koymadan lezzetli olması sebebiyle oldukça beğenilir. Ürünü farklı yemeklerin hazırlanmasında da kullanabilirsiniz. Özellikle deniz ürünlerinin yanında oldukça sık kullanılır. Soya sosu ile üretilen noodle, yorgun günlerin kurtarıcısıdır. Hem lezzetli hem de besleyicidir. Indomie Gurme serisi soya soslu çeşnili 40 adet yorumları yiyenlerin memnuniyet içeren görüşlerini içerir.

İlgi Gören Indomie Gurme Serisi Soya Soslu Özellikleri

İlgi Gören Indomie Gurme Serisi Soya Soslu Özellikleri

Makarnaya benzer özellikler içeren noodle, kolay hazırlanması ve çabuk pişmesi sebebi ile oldukça sevilir ve beğenilerek tüketilir. Özel çubuklarla yenilen noodle çeşidini dilerseniz çatalla da yiyebilirsiniz. Birçok damak zevkine hitap eden bu gıdanın içerisindeki çeşnileri memnuniyet yaratır. Soya soslu noodle olarak üretilmesi müşterilerin tercih sebeplerinden biridir. Ürün, az bir ön pişirme yapılarak üretilir ve hizmete sunulur. Ayrıca bu ön işlem sayesinde kısa sürede pişen bir yiyecek olarak sizin karşınıza çıkar. Az bir süre haşlanarak kısa sürede hazırlanır ve yemeye hazır hale getirilir. İçerisinde soya sosu ile birlikte satışa sunulur. İsteğe bağlı tavuk, sebze ile çeşitlendirilerek yenebilir. Kolay taşınabilen ambalajını çantanızda istediğiniz yere rahatlıkla götürebilirsiniz. Hazırlanması kolay, lezzetli olan bu ürüne Trendyol üzerinden kolay şekilde sahip olabilirsiniz.