İndigo Kitap Karantina 3 Perde Ciltli Beyza Alkoç

288 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (39)
299 TL'ye 85 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
217,53 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
308,12 TL
2. Ürüne 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

İndigo Kitap Karantina 3 Perde Ciltli Beyza Alkoç

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Vefa Kitap Satıcı Ünvanı: MUSTAFA ARSLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0830072696
    Bu ürün Vefa Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karantina / Üçüncü Perde (Ciltli) Beyza Alkoç / İndigo Kitap Basım Yılı: 2018
  • Sayfa Sayısı: 336
  • Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
  • Ebat: 13,5 x 21
  • Dil: Türkçe
  • Cilt Durumu: Ciltli
  • ISBN: 9786052361924
  • Yazar: Beyza Alkoç
  • "Ve hiç unutma ışıklar sadece karanlıkta yanar." Su nasıl akarsa hep suya doğru ateş nasıl çoğaltırsa yalnızca ateşi rüzgâr nasıl bilmezse durgun esişleri ölü her balık nasıl vurursa karaya beşiğinden ayırılan bebekler nasıl ağlarsa onu alan kollar annesinden bir başkasıysa bir kuş nasıl bilmezse uçmadan oradan oraya gitmeyi hepimiz nasıl doğduysak öyle büyür ve bir gün ne olursa olsun yuvamıza dönmek isteriz... Suysak suyu çeker ateşsek ateşi isteriz. Çünkü sadece aynı şeyler birbirini çoğaltabilir. Bizi sadece biz çoğaltırız. Zeynep Onur Burak ve Mert'in savaşı sürüyor Karantina Serisi Üçüncü Perde'siyle geliyor! Hâlâ bizimle misiniz?

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Kolektif
  • Roman Türü Klasikler
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2023
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

İndigo Kitap Karantina 3. Perde Ciltli Beyza Alkoç

Kitap okumak, kişisel gelişim ve hayal gücü gelişimi için son derece önem arz eder. Farklı türlerde kitaplar okuyarak düşünce gücünüzü çeşitlendirmeniz mümkündür. İndigo Kitap Karantina serisi, macera - gizem türünde yazılan ilgi çekici bir seridir. Bu türü seven hemen herkes tarafından okunabilen ürün, oldukça geniş bir kitleye hitap eder. Ciltli olan bu kitap, devam kitabı niteliğindedir. Farklı olay örgüsü ile kendinizi ilginç bir dünyanın içinde bulabilirsiniz. Okurken merakınızı diri tutan bir üründür. İndigo Kitap Karantina 3. perde ciltli Beyza Alkoç, 336 sayfadan oluşur. Fazla kalın olmaması ve merak uyandırması sebebi ile kısa sürede okuyabilirsiniz. Bu kitap, standart boyuttadır. Siz de hemen okumaya başlamak için ürünü kolaylıkla satın alabilirsiniz.

  • Ciltli tasarım
  • Macera - gizem türü
  • Standart boyut

İndigo Kitap Karantina 3. Perde Ciltli Beyza Alkoç Konusu

İndigo Kitap Karantina 3. Perde Ciltli Beyza Alkoç Konusu

Beyza Alkoç Karantina üçüncü perde, dört ana karakter içerir. Olay örgüsü ise bu dört kişi etrafında şekillenir. Aşk, dostluk, ölüm ve korku gibi ögeleri işler. Okulun salgın bir hastalık sebebiyle karantinaya alınması sonrası ana karakter, kendini gece okulun koridorlarında bir kız öğrencinin cesedinin başında bulur. Bu sırada yanında diğer üç ana karakter de vardır. Sonrasında ise olaylar gelişir. Sadece fiziksel olarak değil, ruhsal olarak da karantinaya alınan dört kişinin hikayesi işlenir. Karantina Beyza Alkoç 3. perde, okurken yer yer gerildiğiniz ancak sonraki satırı merak etmeden duramadığınız bir kitaptır. 12 yaşın üstündeki herkesin okuması için uygun olan bu kitap, genellikle genç kesim tarafından fazlaca tercih edilir. Bu türe ilgi duyanların elinden düşürmediği bu ürünü satın alarak okumaya başlayabilirsiniz.

Sürükleyici Karantina Beyza Alkoç 3. Perde Kitabı Yorumları

Sürükleyici Karantina Beyza Alkoç 3. Perde Kitabı Yorumları

Dostluk, gerilim, korku ve aşk gibi duyguların yoğunlukla verildiği hikaye, sürükleyici bir macera kitabıdır. Okulda bir salgın sonrası karantina olmasının ardından gelişen olayları konu edinir. Mahşerin dört atlısı olarak bilinen dört kişiye odaklanır. İçerdiği gizem sayesinde, okuyuculara sonrasını merak ettirir. Tek bir solukta okunan bu seri, özellikle gençler tarafından son derece beğenilir. Okuyanların beğenisini toplayan Karantina 3. perdenin yazarı, oldukça genç bir yazar olan Beyza Alkoç’tur. Sizin için gizem dolu bir hikaye sunan bu ürün, bir devam kitabıdır. Dolayısıyla bazı okuyucular tarafından merakla beklenen bir üründür. Kurguseverler için oldukça ilgi çekicidir. İndigo kitap Karantina 3. perde ciltli Beyza Alkoç yorumları bölümüne göz atarak okuyanların görüşleri hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz. İlgi çekici hikayesiyle ve sürükleyici anlatımıyla beğenilen bu ürünü satın alabilirsiniz.

İndigo Kitap Karantina 3. Perde Ciltli Beyza Alkoç Fiyatı

İndigo Kitap Karantina 3. Perde Ciltli Beyza Alkoç Fiyatı

Karantina 3. perde, bir serinin devam kitabı olup pek çok kişi tarafından merak ve heyecan ile beklenen bir üründür. 12 yaşın üstünde olan herkesin okumasına uygundur. Birçok yaş grubu tarafından son derece yüksek bir memnuniyetle karşılanır. Birçok farklı duygunun ve ögenin bir arada işlenmesi sayesinde gerilim dolu bir hikayedir. Hikaye, salgın bir hastalık sonucu karantinaya alınan okulda gerçekleşir. Gizemli bir macera hikayesi sunar. Ciltli olan bu ürün, 336 sayfadan oluşur ve standart boyuttadır. İndigo Kitap Karantina 3. perde ciltli Beyza Alkoç fiyatı, ürünün sayfa sayısı ve basım kalitesi göz önüne alınarak belirlenir. Her bütçeye hitap eden fiyatı ile beğeni toplayan bir kitaptır. Bu dikkat çekici ve sürükleyici romana Trendyol üzerinden ulaşabilir ve ürünü kolaylıkla satın alabilirsiniz.