İNCİ TUVAL 1 Ad. 50x70 cm 2 Ad. 35x50 cm Tuval Profesyonel 1.Kalite PAMUK Ressam Dokulu Astarlı Gergin Zımbalı

949 TL

Ürün Bilgileri

İNCİ TUVAL 1 Ad. 50x70 cm 2 Ad. 35x50 cm Tuval Profesyonel 1.Kalite PAMUK Ressam Dokulu Astarlı Gergin Zımbalı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: incisanathobi Satıcı Ünvanı: ZÜLAL DİZLEK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3021233007
    Bu ürün incisanathobi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hoşgeldiniz İnci Tuval İmalatı olarak En Kaliteli Malzemelerden Ressamlara Profesyonellere Hobiye özel el emeği Tuvallerimiz 1. Son Kalitededir. Tuval Çıtalarında iz bırakmayan Arkadan boşluklu (Tırnaklı) ve Eğrilmeyen fırınlanmış Ladin ağaçtan şase kullanılmıştır. Özel Gerdirme aparatı ile son gerginlikte üretilmektedir. Arkadan ve sık zımbalıdır. 380gr %100 Pamuk oranlı Dokulu Önyüzü Astarlı arka yüzü Yeşilimsi Kahverengi 1. Kalite Tuval bezi kullanılmaktadır. Dengelenmiş Emici özelliği sayesinde her tür boya uygulanabilir. (Bezde PVC,Polyester asla yoktur.) Büyük Boy Tuvallerimizde gergi çıtası mevcuttur. Fotoğraftaki ürünle aynı kalitede ürün gönderilmektedir. Oluklu karton kalın ve dayanıklı ambalajlama ile gönderiyoruz. Tüm ürünler Kendi Üretimimizdir. Mutlak Memnuniyet sunuyoruz. Önemli Not : Bizim el emeği yaptığımız tüm ürünlerimizde kullandığımız bez kesinlikle Arka yüzü yeşilimsi ön yüzü beyaz astarlı ve Gerçekten Gerçek Pamuktur :)
Geri Bildirim Ver