Imuneks 50 Mg 40 Kapsül

267,50 TL
(6,69 TL / kapsül)
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
2 Adet ve Üzeri 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 35 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
393,60 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
449,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Imuneks 50 Mg 40 Kapsül

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pharmastore Satıcı Ünvanı: ETRADİN E-TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0381046687900001 Vergi Kimlik Numarası: 3810466879
    Bu ürün Pharmastore tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Imuneks 50 Mg 40 Kapsül

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Multivitamin
  • Aroma Aromalı
  • Form Sıvı
  • Paket İçeriği 1 - 4
  • Set İçerik Adeti Tekli
Geri Bildirim Ver

İmuneks 50mg 40 Kapsül

Gıda takviyeleri bağışıklığı güçlendirmek için kullanılır. Soğuk havaların bağışıklığı etkilediği dönemlerde müşteriler gıda takviyelerine yönelir. İmuneks 50 mg tercih ederek içerdiği doğal maddeler sayesinde yoğun iş hayatına adapte olabilir, bağışıklığınızı güçlendirebilirsiniz. Yoğun tempolu dönemlerde bünyenin adapte olmakta zorlandığı görülür. Ek gıda takviyeleri ile ortadan kalkan bu olumsuzluk İmuneks 50 ile doğal yollardan çözüme kavuşur. Düzenli beslenmenin gerçekleşmediği durumlarda bu takviyeyi tercih ederek denge yaratabilirsiniz. Uygun fiyatı ile fark yaratan ürün doğal bileşenleri sayesinde müşterilerin sağlığını ön planda tutar. Soğuk algınlığı gibi bağışıklığı zayıflatan durumlarda kullanabilir günlük yaşamınıza devam edebilirsiniz. Beta Glukan kullanımı ile doğal destekleyici maddelere yönelim sağlanır. Ekmek mayasında kullanılan madde direncin düşmesini önlemeye yardımcı olur. Ürünü tercih ederek günlük hayatınızın aksamasını engelleyebilirsiniz.

  • Doğal içerik
  • Direnç sağlayıcı
  • Bağışıklık güçlendirici

Doğal Bileşenleri ile İmuneks Kapsül

Doğal Bileşenleri ile İmuneks Kapsül

Gıda takviyelerinde müşterilerin beklentisi doğal ve sağlıklı bileşenlerin bir araya gelmesidir. Alerjenik ürünleri bünyesinde barındırmayan İmuneks 50 mg 40 kapsül müşterilerin beğenisini kazanır. Yoğun hayat temposuna ayak uydurmak ve yorgunluğu engellemek için tercih edebilirsiniz. Zinde hissetmek için önerilen ürün, zararlı etkenlerden vücudu korur. İmuneks 50 mg 40 kapsül fiyat aralığı ile müşterilerin tasarruf yapmasına olanak sağlar. İçerdiği maddeler sayesinde bağışıklığı güçlendirmeye yardımcı olur. Soğuk havalarda düşen direnci destekleyerek günlük yaşamı aksatmadan devam etmenize olanak sağlar. Sağlıklı beslenme vücut direnci için gereklidir. Beslenme şekli olumsuz etkilendiği zaman direnç düşüklüğü yaşanır ve bunun önüne gıda takviyeleri ile geçilir. Ürünün sağlıklı oluşu ve doğal maddelerin kullanılması ile fark yaratır. Vücut direncinizi korumak, bunu sağlarken de sağlıklı ürünlere yönelmek için tercih edebilirsiniz.

Antioksidan Özelliği ile İmuneks 50 mg Kapsül İçeriği

Antioksidan Özelliği ile İmuneks 50 mg Kapsül İçeriği

Antioksidan, hücre hasarını önleyen yararlı bir maddedir. Çeşitli vitaminler ile vücuda yerleşen madde vücut direncini korur. İmuneks 50 mg 40 kapsül içeriği ile müşterilerin beğenisini kazanır. Ekmek mayasından elde edilen beta glukan ve antioksidan özelliği ile bağışıklık sistemine yardımcı olur. Vücuda zararlı maddeler sağlıksız beslenme ile bağışıklığı tetikler. Böylece soğuk algınlığı, halsizlik gibi çeşitli hastalıklara yol açar. İmuneks 50 mg 40 kapsül faydaları ile fark yaratır. Kapsül içerisinde yer alan jelatinin içeriğinde sığır yapısı vardır. Birçok doğal maddeyi birleştiren ürün, 40 kapsülden oluşur. Bozulmayan tablet yapısı ile uzun süre kullanım vadeder. Hava almayan yapısı ilk gün açılmış gibi kullanılmasına olanak sağlar. Farklı avantajlar sunan, müşterilerin bütçesinde tasarruf yapmasına yardımcı olan ürünü tercih edebilir, günlük yaşamın yoğun temposuna eşlik edebilirsiniz.

Bütçe Dostu Fiyatı İle İmuneks 50 mg 40 Kapsül

Bütçe Dostu Fiyatı İle İmuneks 50 mg 40 Kapsül

Gıda takviyelerinde fiyat belirlenirken içerdiği maddelerin doğallığına ve özelliklerine göre karar verilir. İmuneks 50 mg 40 kapsül tablet şekli ile müşterilere sunulur. Yorgun geçen günlerde tercih ederek performansınızın düşmesini önleyebilirsiniz. İçerdiği maddelerin doğal oluşu ve kaliteli koruma bariyeri kapsüllerin hava olmasını önler. Bağışıklığın düştüğü dönemlerde halsizlik hisseden müşteriler, ürüne yönelerek günlük yaşamlarına devam ederler. Gıda takviyesi olarak kullanılan ürün zinde kalmanıza olanak sağlar. İmuneks 50 mg 40 kapsül yorumları bölümünde görüleceği üzere deneyim yaşayan müşterilerin memnun kaldığı belirlenir. Yorgunluğa engel olduğu, bağışıklığı güçlendirdiği ve takviye gıda olarak kullanılabildiği için avantaj sağlar. Beklentileri karşılayan ürün sahip olduğu içeriği açısından yeterli bulunur. Sindirim sistemini düzenlemesi ile müşterilerin ilgi odağı haline gelir. Trendyol aracılığı ile online alışverişin keyfini çıkarabilir, deneyimli müşteri yorumlarından faydalanabilir ya da ürün detaylarına ulaşabilirsiniz.