İMRAN DOĞALTAŞ Akik Taşı Doğal Taş Kolye - IMR00000423

184,50 TL

Ürün Bilgileri

İMRAN DOĞALTAŞ Akik Taşı Doğal Taş Kolye - IMR00000423

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İmran Doğal Taş Satıcı Ünvanı: İMRAN BİJUTERİ HEDİYELİK EŞYA İNCİ TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0179057974500015 Vergi Kimlik Numarası: 1790579745
    Bu ürün İmran Doğal Taş tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ortalama 5-6 CM boyutunda damla kesim olan akik taşı doğal taş kolye ucu perakende alımlarda zincir takılarak akik kolye şeklinde gönderilecektir. Ürün doğal taş olduğundan her kolye ucunun birbirinden küçük ton ve şekil farklılıkları olabilir. Akik doğada çok farklı renklerde bulunan, oldukça fazla çeşitliliğe sahip bir taştır. Kuvars mineralinin kalsedon ile birleşmesi sonucu oluşmuş bir taştır. Bu sebeple ona Kalsedon Kuvarsı da diyebiliriz… Akik taşı zaman içerisinde birçok farklı isim ile anılmıştır. Agat yada İngilizce Agate bunlardan biridir. ‘Yemen Taşı’ ve ‘Ölümsüz Taş’ isimleriyle de anılmıştır. Akik taşı, ilk çağlardan bu yana, süs eşyası, mücevher ve dekoratif olarak olumsuz enerjilere karşı koruyucu etmen olarak kullanılır. Bolluk ve bereket getirdiğine inanılmıştır. Kullanımı çok çeşitli bir taştır. Peygamber Efendimizin de severek kullandığı ve sürekli yanında bulundurduğu bir taş olduğu söylenir. Akik Taşı Bakımı ve Temizliği Akik taşının bakımı belirli aralıklarla yapılmalıdır. Sertlik derecesinin 6,5 – 7 arasında olması sebebi ile birçok yöntemle temizleyebilirsiniz. Akan su altında birkaç dakika tutarak, toprağa gömerek, güneş ışığında yada tütsüleyerek enerjisini temizleyebilirsiniz. Taşınızın günlük temizliği için ise nemli bir bez kullanarak silmeniz yeterli olacaktır. Kimyasal içeren hiçbir temizleyici madde yada deterjan kullanmamalısınız. Çakralar : Kök, Alt karın, Kalp Akik tüm burçları temsil eden bir taştır. Perakende alımlarda zincir takılıp kolye olarak gönderilecektir.
  • Zincir Ebatı 50 Cm Uzunluğundadır.
  • Ürün gerçek doğal taş olduğundan küçük renk ve şekil farklılıkları olabilir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Çok Renkli
Geri Bildirim Ver