Genel Markalar Quad Skate Holographic Paten

3.789,99 TL
Beden:
39
38
40
36
35
37
41

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Quad Skate Holographic Paten

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SPX Satıcı Ünvanı: OLGARLAR SPOR MALZEMELERİ TURİZM İLAN REKLAM AJANSLIĞI YAYINCILIK VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0641031806200012 Vergi Kimlik Numarası: 6410318062
    Bu ürün SPX tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Quad Skate Holographic Paten Bu ürün indirim kampanyasına dahil değildir.

Ürün Özellikleri

  • Tip Tekerlekli Ayakkabılar / Quad Patenler
  • Renk Gümüş
  • Özellik Paten Freni Var
  • Tekerlek Dizilim Çift Sıra
  • Tekerlek Sayısı 4
Geri Bildirim Ver

Impala Rollerskates IMPROLLER Quad Skate Holographic Paten

Impala Rollerskates Quad Skate Holographic paten, şık ve eğlenceli tasarımıyla keyifli vakit geçirmenizi sağlar. 4 tekerlekli bir tasarıma sahip olan ürün kayarak hızlı bir şekilde hareket edebilmenizi sağlar. 80’lerin efsanevi tarzına sahip olan bu ürünü sokakta, dans pistinde hatta plajda bile kullanabilirsiniz. Impala Rollerskates Quad Skate Holographic paten renkli ve oldukça dikkat çekici bir tasarıma sahiptir. Metalik detaylara sahip olan ürün, 80’lerin ikonik tarzını yansıtır. Mavi pembe tekerlekleriyle kayarken oldukça hoş bir görüntü yaratır. Ürün aynı zamanda pek çok gelişmiş özelliğe de sahiptir. Abec 7 rulmanları ve Pu fren durdurucu sistemi sayesinde rahat ve konforlu bir kayma deneyimi yaşamanızı sağlar.

  • Tekerlek Sayısı: 4
  • Renk: Gümüş
  • Taban Materyali: Alüminyum alaşım

Impala Rollerskates Quad Holographic Patenin Özellikleri Nelerdir?

Impala Rollerskates Quad Holographic Patenin Özellikleri Nelerdir?

Impala Rollerskates Quad Skate Holographic paten dört tekerlekli bir yapıya sahiptir. Zemin üzerinde kayarak hareket edilen bu ürün, keyifli dakikalar geçirmenizi sağlar. Patenin dört tekerlekli tasarımı ağırlığınızı eşit şekilde dağıtabilmenizi sağlar. Bu şekli sayesinde ürünle denge kurması oldukça kolaydır. Impala Rollerskates Quad Skate Holographic alüminyum alaşım paten ayrıca dayanıklı bir fren sistemine de sahiptir. Bu mekanizma sayesinde hareketinizi kolayca kontrol edebilir, acil durumlarda paniklemeden durabilirsiniz. 58 mm naylon tekerlekleri sayesinde ürün oldukça rahat bir şekilde hareket eder. Kayarken dengemizi bozacak bir sarsıntı yaratmaz. Dilerseniz Impala Rollerskates Quad Skate Holographic paten yorumlarını inceleyerek satın alanların ürünün kalitesi hakkındaki düşüncelerini öğrenebilirsiniz.

Impala Rollerskates Quad Skate Holographic Paten Kimlere Hitap Eder?

Impala Rollerskates Quad Skate Holographic Paten Kimlere Hitap Eder?

Impala Rollerskates Quad Skate Holographic paten oldukça geniş bir kitleye hitap eder. Bu şık ürün kayarak hoşça vakit geçirmek isteyen herkes tarafından tercih edilebilir. Ürün tasarımı sayesinde hem amatör hem de profesyonel patencilerin ihtiyaçlarını karşılamayı başarır. Ayrıca daha önce hiç kaymamış olan kişiler de bu kaliteli ürünü tercih edebilir. Impala Rollerskates patenlerin kaliteli tasarımı bu kişilerin öğrenme sürecini çok daha konforlu hâle getirir. Impala Quad paten oldukça geniş bir beden yelpazesine sahiptir. 35 ile 41 arasında tüm bedenlerde modelleri mevcuttur. Böylelikle farklı beden yapılarına sahip kişiler, kendilerine uygun modelleri kolaylıkla bulabilir. Ürün ayrıca nostaljik eşyalara ilgi duyan kişileri için de uygundur. 80’ler tarzına ilgi duyanlar bu nostaljik ürüne sahip olmak isteyebilir.

Impala Rollerskates Quad Skate Holographic Paten Kaliteli midir?

Impala Rollerskates Quad Skate Holographic Paten Kaliteli midir?

Impala Rollerskates Quad Skate Holographic frenli paten oldukça kaliteli bir tasarıma sahiptir. 1. sınıf materyaller kullanılarak imal edilen ürün oldukça dayanıklıdır. Patenlerin tabanında alüminyum plakalar kullanılmıştır. Bu sağlam malzeme ürüne tekerleklerin sabitlenebileceği sağlam bir temel oluşturur. Böylelikle kayma sırasında kullanıcıların tekerleklerin yerinden oynamasıyla ilgili endişe etmesi gerekmez. Bu alüminyum alaşım malzemenin üzeri ise PVC ile kaplanarak ürünün sağlamlığı arttırılmıştır. Patenlerin üst ve topuk kısmında da PVC temelli bir tekstil malzemesi tercih edilmiştir. Bu sağlam materyal ürünün ayağı iyi şekilde kavramasını sağlar. Ayrıca patenlerin toz ve kir gibi dış koşullara karşı dirençli olmasına da yardımcı olur. Patenlerin iç kısmı ise yumuşak bir dolguyla kaplıdır. Bu süngerimsi malzeme sayesinde ayaklarınız patenin içinde rahat hisseder. Ürünün materyal tercihi temizliğini oldukça kolaylaştırır. Bu kaliteli patenler silerek kolaylıkla temizleyebilirsiniz. Impala Rollerskates Quad Skate Holographic paten fiyatı her bütçeye uygundur. Eğer siz de kayarak keyifli dakikalar geçirmek istiyorsanız bu şık patenleri Trendyol’dan satın alabilirsiniz.