ilpasol Soleon Toz Aktif Leonardit 25kg

420 TL

Ürün Bilgileri

ilpasol Soleon Toz Aktif Leonardit 25kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İLPASOL Satıcı Ünvanı: İLKNUR PAZARCIK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Balıkesir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3423476261800017 Vergi Kimlik Numarası: 7250078039
    Bu ürün İLPASOL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ilpasol® soleon leonardit nedir? En yüksek oranda humik ve fülvik asit içeren leonardit bazı kaynaklara göre linyit kömürü oluşumunun bir safhası ise de genellikle şöyle tarif edilmektedir. Soleon leonardit
  • organik maddelerin toprak altında kalarak basınç, ısı, bakteri faaliyeti ve zaman faktörüyle binlerce (belki milyonlarca) yıl sürecinde oluşan organik maddelerdir. Soleon leonardit, alkali çözeltilerde kolayca çözünebilir, siyah veya koyu kahverenginde, parlak, camsı ve yumuşak bir madendir. Yoğunluğu 0,7 – 0,9 gr/cm3 arasındadır. Ph değeri 3 – 5 arasındadır. Içerdiği humik asit uzun zincir molekül yapısında, siyah veya koyu kahverengi renklidir. Fülvik asit ise kısa zincir yapısında yani humik asidin aksine küçük moleküler ağırlığında, sarı veya sarı kahverengi renklidir. Ilpasol® soleon leonardit toprak düzenleyici gübre Toprak düzenleyici toprağın sıkışmasını önleyerek toprağın iyi bir şekilde havalanmasını sağlar . Toprağın su geçirgenliğini arttırarak yarar sağlar. Soleon leonardit kumlu toprakların organik miktarını arttırarak toprağın zenginleşmesini sağlar. Topraktaki tüm katmanların sıcaklık değerini düzenler. Soleon leonardit gübre ürünlerde erkencilik sağlar. Üründe verim ve kaliteyi arttırır. Toprak düzenleyici toprakta su tutma kapasitesini arttırır ve kuraklığa karşı su kayıplarını en aza indirerek toprağın nemli kalmasını sağlar. Hümik asit toprağın rengini koyulaştırır ve bu nedenle toprağın güneş ışınlarından daha iyi yararlanmasını sağlar. Toprağın ph'ını düzenlemektedir. Toprak düzenleyici bitki bünyesindeki vitamin miktarının çoğalmasını sağlar. Leonardit (humik asit) biyokimyasal özelliği ile toprağın zararlı, kirletici ve zehirli maddelerden arınmasını sağlar. Toprak düzenleyicisi suda çok hızlı çözünen besin maddelerini kök bölgesinde muhafaza ederek, gerektiği zaman bitki tarafından kolayca alınmasını sağlar. Ilpasol® soleon leonardit topraktan uygulama önerileri Bitkilerin tohumlarının çimlenmesinden başlayarak, kökten yapraklara kadar tüm organlarının gelişmesini sağlayıp daha sağlıklı ve her türlü olumsuz dış şartlara dayanıklı bitkiler oluşmasını sağlar. Bitkilerin tüm gelişme dönemlerinde kullanılabilir. En iyi kullanma zamanı tarla bitkilerinde ve seralarda ekim – dikim esnasında veya hemen öncesindedir. Meyve bahçelerinde ise sonbahar veya erken ilkbaharda toprağa uygulanması şeklindedir. Toprağa verilen her türlü besin maddesinin bitkiler tarafından alınmasına yardımcı olur. Bitki besin maddelerinin toprakta iyi tutunmasını ve bitkilerin faydalanabileceği birleşimde kalmasına yardımcı olur. Toprak analizi yaptırılarak kullanılması tavsiye edilir.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 40 L
  • Ağırlık 25 Kg
  • Gübre Çeşidi Toz Gübre
Geri Bildirim Ver