İlgimi Çekiyor Atatürklü Defter & Atatürk Tasarımlı Fincan ve Kişiye Özel Kalem Hediye Seti

389,90 TL

Ürün Bilgileri

İlgimi Çekiyor Atatürklü Defter & Atatürk Tasarımlı Fincan ve Kişiye Özel Kalem Hediye Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Modern Hediye Satıcı Ünvanı: MURAT YAŞAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9390327302
    Bu ürün Modern Hediye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Özel anlarınızda sevdiklerinizi mutlu etmek için hazırladığımız hediye setleri, yeni iş, anneler günü, kadınlar günü, doğum günü, sevgililer günü, babalar günü ve benzeri tüm özel günlerde sevgimizi göstermenin en güzel yolu olacaktır. Özenle seçilmiş ürünlerimiz, sevdiklerinizin kalbinde unutulmaz bir iz bırakacak ve özel anılarınızın hatırlanmasını sağlayacaktır. Bu ürünler bir arada, sevdiklerinizi mutlu etmek için harika bir kombinasyon oluşturur. Özel günlerde, doğum günleri, yıl dönümleri, anneler günü, babalar günü veya sevgililer günü gibi özel günlerde sevdiklerinize bu üç üründen oluşan bir hediye seti hediye edebilirsiniz. Bu set, sevdiklerinize kendilerini özel hissettirecek ve onların yüzünde unutulmaz bir gülümseme bırakacaktır. Set içeriği Atatürklü Defter Atatürk Tasarımlı Beyaz Fincan Kişiye Özel Kalem (Ürün Kodu = 8102)
Geri Bildirim Ver