ikizler ambalaj Amerikan Bristol Karton 300 Gr 35x50 Cm 20 ADET

98,94 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
124 TL120 TL
350 TL'ye 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
127,94 TL

Ürün Bilgileri

ikizler ambalaj Amerikan Bristol Karton 300 Gr 35x50 Cm 20 ADET

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ikizler ambalaj Satıcı Ünvanı: İKİZLER BASKI TEKNOLOJİLERİ AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0470116840100001 Vergi Kimlik Numarası: 4701168401
    Bu ürün ikizler ambalaj tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 250 adet sipariş verilebilir. 250 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Amerikan Bristol Karton 35x50 cm- Ofis Sepeti Amerikan Bristol Kâğıt Nedir? Genel olarak bir tarafı beyaz renkli olan diğer tarafı ise koyu ve hafif kirli beyaz tonunda olan ince karton görünümüne sahip kâğıtlardır. Bu tarz kağıtlara genellikle tek taraflı olarak baskı yapılmaktadır. O yüzden de arka tarafına baskı yapılmayacak ya da belli bir renk tercih edilecek olan işlerin yapımında kullanılmaktadır. Özellikle düğün davetiyeleri, kartpostallar vb. ürünlerde Amerikan Bristol Kağıtlara rastlamak mümkündür. Teknolojinin gelişmesi ile birlikte matbaa sektöründe kullanılan kağıt çeşitliliğinde de büyük bir artış meydana gelmiştir. Yapılan her baskı ve baskı türü, kağıtların baskı kalitesi gibi pek çok değişken üretilen ürünlerin kalitesinde etkili bir faktör olarak karşımıza çıkmaktadır. Günümüzde dergi, poster, gazete, kartvizit, düğün davetiyesi gibi pek çok ürün için özel olarak üretilen kağıtlar ortaya çıkmıştır. Eğer bir üründen kaliteli bir sonuç elde edilmek isteniyorsa o ürünün kullanımına uygun olan baskı türüne uygun kağıtlar kullanılmalıdır. Bunun yapılmaması durumunda olumsuz sonuçlar ile karşılaşılabilir. Amerikan Bristol Kağıt Özellikleri Günümüzde Amerikan Bristol Kağıt daha çok davetiye, kartpostal ve kartvizit gibi ürünlerin üretiminde daha çok tercih edilmektedir. Direkt olarak Bristol Kağıdı da denilen bu ürünün bir tarafı iyi işlenmiş ve parlaktır. Diğer tarafı ise kullanım ihtiyacına göre selefonlu olan bir kağıt türüdür. Bu kağıt türünün genel olarak gramajları 180, 200, 225, 230 gr. vb.’dir. Poster, kitap kapağı, broşür gibi basımlarda da kullanılmaktadır. Öncesinde bahsettiğimiz gibi tek tarafı kullanıma uygun olan kağıtlardır. O yüzden de tek tarafı kullanıma uygun olan ürünlerde kullanılmaktadır. Düğün davetiyeleri de bu yönde bir kullanıma sahip olduğu için kaliteli bir davetiye çıkarmak için en çok tercih edilen kağıt türlerinden bir tanesi olmayı başarmıştır.

Ürün Özellikleri

  • Kağıt Boyutu A3
  • Gramaj 300 gr
  • Kağıt Tipi Tabaka Kağıtlar
Geri Bildirim Ver