İhvan Cep Seccadesi Namazlık Lacivert Seccade

160,49 TL

Ürün Bilgileri

İhvan Cep Seccadesi Namazlık Lacivert Seccade

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İhvan Online Satıcı Ünvanı: İHVAN BASIN YAYIN DAĞITIM TEKSTİL HEDİYELİK EŞYA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0470061395800014 Vergi Kimlik Numarası: 4700613958
    Bu ürün İhvan Online tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cep Seccadesi - Lacivert

Ürün Özellikleri

  • Renk Lacivert
Geri Bildirim Ver

İhvan Cep Seccadesi - Lacivert

Her Müslüman için önemli olan namaz ibadetini yerine getirirken kullanılan seccadenin her zaman yanınızda olmasını isterseniz İhvan lacivert cep seccadesi alabilirsiniz. Tamamen paraşüt kumaştan imal edilen ürün, katlanarak son derece ufak bir boyuta getirilebilir. Böylece dışar çıkarken yanınıza alabilir, kendi seccadenizi istediğiniz yerde kullanabilirsiniz. Kolaylıkla yanınızda taşıyabileceğiniz cep seccadesini ürünün kılıfına koyabilirsiniz. Kılıfı sayesinde cep boy haline gelmesi kullanım fırsatı sunar. Fermuarlı kılıf, aynı zamanda ürünü yanınızda taşırken hijyenik ve temiz kalması da sağlanmış olur. Kaliteli kumaşı, kolay kullanımı ve katlanır ve taşınabilir olması sayesinde son derece pratik bir üründür. İster cebinizde ister çantanızda yer verebilir, her an seccadeniz yanınızda gezebilirsiniz. Kullanışlı ve son derece kaliteli bu ürünün öne çıkan özellikleri ise şu şekilde sıralanabilir:

  • Taşınabilir
  • Kolay yıkama
  • Pratik kullanım

Kolay Taşınabilir İhvan Lacivert Cep Seccadesi Özellikleri

Kolay Taşınabilir İhvan Lacivert Cep Seccadesi Özellikleri

Paraşüt kumaştan üretilen İhvan seccade, bu özelliği sayesinde su geçirmeyen bir yapıya sahiptir. Serdikten sonra yerde herhangi bir kayma yapmayan ürünü kullanabilirsiniz. Cep seccadesinin kullanımı kolay ve pratiktir. Kolayca yıkanabilir özelliği ile temizliğini hızlıca yapabilirsiniz. Dilerseniz elinizde dilerseniz çamaşır makinesinde temizleyerek tekrar kullanabilirsiniz. Fermuarlı çantalı imkanı ile size taşıma konusunda da kolaylık sağlar. Lacivert renkte sunulan ürün 60 x 105 cm ebatındadır. Kolay taşınabilir cep seccadesini tercih ederek istediğiniz yerde kullanabilirsiniz. Fermuarlı bir kılıfa sahip olan bu model, portatif özelliği sayesinde dış mekanlarda namaz kılarken kolaylık sağlar. Katlanıp fermuarı kapatıldığında ufak bir kitap boyutuna gelen ürünü hafif yapısı ile her zaman yanınızda bulundurabilirsiniz. Üretildiği paraşüt kumaş dolayısıyla su geçirmez özelliğe sahip olan cep seccadesi, yağmurlu havalarda bile rahatça kullanabilme avantajı sunar.

Portatif İhvan Lacivert Cep Seccadesi Avantajları

Portatif İhvan Lacivert Cep Seccadesi Avantajları

Birçok avantajı bir arada sunan İhvan lacivert cep seccadesi fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak bütçe dostu bir şekilde belirlenir. Böylece farklı kesimlerden her müşteri ürüne kolaylıkla ulaşabilir ve ibadetlerini icra ederken kullanabilir. Seccadenin fonksiyonel özellikleri de fiyatını belirlemede etkili rol oynar. Dayanıklı yapısı, kaliteli kumaşı, kolay temizlenebilmesi ve su geçirmezliği gibi özellikleri sayesinde size önemli avantajlar sunar. Materyalinin sağlam olması ise uzun kullanım ömrü açısından son derece önemlidir. Lacivert renkli modeli ile aynı zamanda şık bir tasarıma sahiptir. Dilerseniz evde ya da dışarıda kullanım için dilerseniz de çeyizinize koymak amacıyla bu ürünü satın alabilirsiniz. Bunların yanı sıra bir hediye olarak da tercih edebileceğiniz bir üründür. Katlanabilir ve taşınabilir, kılıflı seccade ile dilediğiniz her an namazınızı her yerde temiz bir şekilde kılabilirsiniz.

Pratik Kullanımlı İhvan Lacivert Cep Seccadesi Fiyatı

Pratik Kullanımlı İhvan Lacivert Cep Seccadesi Fiyatı

Kaliteli kumaşlar ile üretilen ve bu sayede uzun ömürlü kullanım sağlayan İhvan lacivert renkli cep seccadesi, müşteriler tarafından sıkça tercih edilir. Katlayarak oldukça küçük bir boyuta getireceğiniz ürünü kendi çantasının içine koyabilir, cebinizde taşıyarak her zaman kullanabilirsiniz. Taşınması açısından ekstra kolaylık sağlayabilmesi adına kılıfı ile beraber üretilen modeli siz de tercih edebilirsiniz. Bunların yanı sıra elde ve makinede yıkamaya da uygun olan ürünün temizliği de oldukça pratik olur. Evde olmasanız bile rahatça namaz kılabilmenize yardımcı olan bu seccadeyi dışarıda kullanmak üzere satın alabilirsiniz. Fermuarlı çantası sayesinde size taşıması pratik ve hijyenik bir kullanım fırsatı sunar. İhvan lacivert cep seccadesi yorumları ve kullanım önerilerini Trendyol aracılığı ile inceleyebilir, bu ürüne uygun fiyat seçenekleri ile sahip olabilirsiniz.