Ibanez Grx20-bkn Elektro Gitar (KİLİF PENA)

9.810 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.820 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.820 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
11.133,88 TL

Ürün Bilgileri

Ibanez Grx20-bkn Elektro Gitar (KİLİF PENA)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kıvılcım Müzik Satıcı Ünvanı: KIVILCIM MÜZİK ENSTRÜMAN EĞİTİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0559002556300001 Vergi Kimlik Numarası: 5590025563
    Bu ürün Kıvılcım Müzik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÖZELLİKLER: Sap: Akçaağaç Gövde: Ihlamur Ağacı Klavye: Gül ağacı Fret: Medium Köprü: Fat 6 Tremolo Sap Manyetiği: PSND1 Humbucker Köprü Manyetiği: PSND2 Humbucker

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Gitar Tipi Elektro Gitar
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Ibanez GRX20-BKN Gıo Rg Serisi Siyah Elektro Gitar

İbanez GRX20-BKN GIO RG serisi siyah elektro gitar, yüksek performansa sahip son derece estetik bir enstrümandır. Ürün, oldukça sağlam malzemeler kullanılarak üretilmiştir. Sap malzemesi akça ağaçtan, gövdesi ıhlamur ağacından, klavyesi ise gül ağacından yapılmıştır. Medium fret kullanılarak hayata geçirilen bu enstrüman, geniş bir kullanım alanına sahiptir. Ürün, büyük konserlerden mini organizasyonlara kadar her yerde sanatın pırıltılarını yansıtır. Dayanıklı ve sağlam malzemesi, gitarın yıllar boyunca ilk günkü formunu korumasını sağlar. Siyah rengi, rock müziğin ruhu ile oldukça uyumludur. İbanez GRX20-BKN elektro gitar,

her kostüm ile kolaylıkla kombin edilebilir.

  • Perde: Medium
  • Köprü: Fat 6 Tremolo
  • Sap Manyetiği: PSND1 Humbucker

İbanez Grx20-Bkn Siyah Elektro Gitarın Özellikleri Neler?

İbanez Grx20-Bkn Siyah Elektro Gitarın Özellikleri Neler?

Kalite ve işlevselliği bir arada sunan ürün, başlangıç seviyesinden ileri seviyeye kadar her aşamada kullanılabilir. Parmak tahtası, şık oymaları ve muhteşem rengi ile birçok ortamda fark yaratır. Japon kökenli İbanez markası; dünya üzerinde akustik gitar, elektro gitar ve bas gitar üretir. Bu markanın önemli ürünleri arasında yer alan GRX20-BKN GIO RG serisi siyah elektro gitar, uzun süre yüksek performans sunar. İbanez, Kore ve Endonezya’da ürettiği lider modellerin yanı sıra ülkemizde de popüler elektro gitar çeşitlerini tüketicilerle buluşturur. Ürün, köprü ve boyun pozisyonlarında da rahat ve işlevsel bir kullanım sunar. İbanez GRX20-BKN GIO RG serisi siyah elektro gitar ile üst düzey bir performans ortaya koyabilirsiniz. Tüm bunların yanı sıra ürün, hafif yapısı ve tasarımıyla da dikkatleri üzerine çeker.

İbanez Gıo Rg Serisi Elektro Gitarın Ses Kalitesi Nasıl?

İbanez Gıo Rg Serisi Elektro Gitarın Ses Kalitesi Nasıl?

İbanez GRX20-BKN GIO RG serisi siyah elektro gitar, yüksek ses performansı ile dinleyici ve kullanıcılarından tam not alır. Ürün, hem müzik profesyonelleri hem de yeni başlayanlar için idealdir. Bu gitar, daha çok rock müziğin tarzına uygun olsa da blues ve jazz müzikte de rahatlıkla kullanılabilir. İbanez GRX20-BKN GIO RG serisi siyah elektro gitar, her şartta üst düzey bir performans sunar. Bu tasarım harikası ürün; konser, parti ve tüm sanatsal etkinliklerin yıldızı olma yolunda en yakın arkadaşınız hâline gelir. Dünya üzerinde sıklıkla tercih edilen bir Japon markası olan İbanez gitar GIO serisine ait bu ürünü ile profesyonellik yolunda ilk adımınızı atabilirsiniz.

İbanez Grx20-Bkn Gıo Rg Serisi Elektro Gitarı Kimler Alır?

İbanez Grx20-Bkn Gıo Rg Serisi Elektro Gitarı Kimler Alır?

İbanez GRX20-BKN elektro gitar, enstrümanı yeni kullanmaya başlayacak olan bireyler tarafından da sıkça tercih edilir. Ürünün ergonomik yapısı, tarzı ve özellikleri, kolay öğrenim sağlamaya yönelik olarak tasarlanmıştır. Ayrıca daha ileri seviye elektro gitar çalabilen bireyler de bu ürünü rahatlıkla tercih edebilir. GRX20-BKN GIO RG serisi siyah elektro gitar, yetişkinlerin kullanımı için uygundur. Bunun yanı sıra ürün, fiziksel yapısı uygun olan gelişme çağındaki bireyler tarafından da rahatlıkla kullanılabilir. GRX20-BKN GIO RG serisi siyah elektro gitarı aynı zamanda bir hediye alternatifi olarak da değerlendirebilirsiniz. Söz konusu ürün, kullanıcısına son derece kullanışlı ve kaliteli bir kullanım vadeder. Dilerseniz İbanez GRX20-BKN GIO RG serisi siyah elektro gitar yorum ve puanlarına göz atabilir, gerçek kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu ürüne sahip olmak isterseniz Trendyol aracılığıyla son derece hızlı ve kolay bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Böylece avantajlı fiyatlardan yararlanma fırsatını da elde edebilirsiniz.