HyperX Duocast Rgb Siyah Mikrofon

3.398 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.479 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.999 TL

Ürün Bilgileri

HyperX Duocast Rgb Siyah Mikrofon

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: E-DükkanSenin Satıcı Ünvanı: SALİ HACIOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2294010987200015 Vergi Kimlik Numarası: 4540539203
    Bu ürün E-DükkanSenin tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • DuoCast USB Mikrofon Stili ve sesiyle öne çıkan USB mikrofon. Zarif tasarımlı ve düşük profilli shock mount ve şık RGB ışık halkası içeren HyperX DuoCast oyun oynamak, çalışmak ve içerik oluşturmak için tasarlanmış tam işlevsel bir USB mikrofondur. Diğer HyperX mikrofonlarda bulunan dokunarak sessize alma düğmesi ve canlı LED mikrofon sessize alma göstergesi gibi kullanıcıların sevdiği özellikleri sunar. Minimalist Düşük profilli shock mount şık ve minimalist görünümünü tamamlarken aynı zamanda titreşimleri emer ve daha az yer kaplar. Dahili montaj adaptörü çoğu montaj aparatıyla uyumluluk sağlar HyperX NGENUITY HyperX NGENUITY Yazılımını kullanarak kendi stilinizi sergilemek için RGB ışık halkasını özelleştirebilirsiniz. Özelleştirilebilir RGB ışık halkası Yüksek Çözünürlüklü 24 bit/96 kHz kayıt Düşük profilli shock mount Dokunarak Sessize Alma sensörü ve kazanç kontrolü ayarı İki kutup düzeni HyperX NGENUITY Yazılımı ile kişiselleştirilebilir Özelleştirilebilir RGB ışık halkası RGB ışık halkası, 2 özelleştirilebilir bölge ile DuoCast'a canlı RGB stili kazandırır. Oyun için tasarlanmıştır, ancak iş için de yeterince profesyoneldir. Yüksek Çözünürlüklü 24 bit/96 kHz kayıt DuoCast mikrofonun yüksek bit derinliği ve örnekleme hızıyla doğru, düşük gürültülü kayıtlar alabilirsin. Düşük profilli shock mount Biçim ve işlev: Şık, minimalist tasarımı ayrıca istenmeyen gürültüleri ve titreşimleri azaltmak için bir shock mount içerir. İki kutup düzeni Adından da anlaşılacağı gibi, DuoCast iki kutup düzenine sahiptir: kardioid ve tümyönlü. Tek bir düğmeye dokunarak ikisi arasında geçiş yapabilirsiniz. HyperX NGENUITY Yazılımı ile kişiselleştirilebilir Kullanımı kolay HyperX NGENUITY Yazılımıyla RGB ışıkların rengini ve stilini değiştirin. Çıkış jakı, montaj adaptörü ve dahili pop filtresi Kulaklık jakıyla mikrofon çıkışı izlenebilir. Birlikte verilen montaj adaptörü ve dahili pop filtresi DuoCast mikrofonun çoğu kurulumlar için kutudan çıkar çıkmaz kullanıma hazır olmasını sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Bağlantı Kablolu
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Model Standart
  • Renk Siyah
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver