HYL Neon Led Işıklı Sen Benim Tırnağım Olamazsın Yazısı Gece Lambası Ve Dekoratif Aksesuar

2.195 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Boyut/Ebat: 40 x 100
40 x 100
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
6.000 TL'ye 500 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.499 TL

Ürün Bilgileri

HYL Neon Led Işıklı Sen Benim Tırnağım Olamazsın Yazısı Gece Lambası Ve Dekoratif Aksesuar

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: neon graph Satıcı Ünvanı: ALPER GÜLSÜN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Yalova Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4210536597
    Bu ürün neon graph tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Şeffaf Pleksi Üzerine Neon Led Tabela, Neon Sign Kişiye Özel Tasarımlarınız Ve Siparişlerinizin Detayı İçin Sipariş Sorusu Kısmından Ulaşabilirsiniz. 3 Mm Şeffaf Pleksi Üzerine Uygulanan Neon Led Ürünümüz İster Duvarda İster Masaüstünde Gece Lambası Ya Da Dekoratif Görüntü Elde Etmek İçin Çocuk Odalarında Rahatlıkla Kullanabileceğiniz Bir Üründür Düşük Tüketim Ve 12 Volt Adaptör İle Çalışıyor Olması Düşük Enerjiye İhtiyaç Duyan Bir Üründür. Doğaya Dost Teknolojisiyle Yeni Ve Modern Bir Aksesuardır. Çalışma Gerilimi: DC 12V 1A Adaptör Kablo uzunluğu : 150 Cm Ürün Ölçüleri: En 118 Boy 40 3 Mm Şeffaf Pleksi Siparişinize Özel Kesilir Ve Dilediğiniz Renkte El İşçiliği İle Neon Led Monte Edilir. Ürününüz Kutudan Çıkan 1.5 Metre Kablo ve Adaptör İle Prize Bağlanarak Çalışır. Kablonun Uzunluğunu Dilerseniz Sipariş Sorusu Kısmından Ulaşırsanız Yapabiliriz. Duvara Asılması İçin Gereken Aparatlar( 1x Dübel VE 1x Vida) İçinde Bulunur. Ledlerimizin Yanma Ömrü 30.000 Saattir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Pembe
Geri Bildirim Ver