HUTIXI Ht-gy260 Termal Macun

35,17 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
2 Adet ve Üzeri %5 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
54,90 TL

Ürün Bilgileri

HUTIXI Ht-gy260 Termal Macun

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KRAL BİLİŞİM Satıcı Ünvanı: MUSTAFA YAŞAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kahramanmaraş Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9391070013
    Bu ürün KRAL BİLİŞİM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İşlemci ile soğutucu arasında oluşan boşluklarda biriken ısıyı soğutucuya trasfer eden yalıtkan özelliği yüksek , yüksek ısı transfer kabiliyetine sahip macun. Ekran Kartlarında , Ramlerde , İşlemcilerde Chip Kullanan Her Yerde kullanılır. Düşük ısıl direnç. Termal iletkenlik : 1.5 W/m-kN.W Max. Yalıtkanlık : 5.0 KV ac Ağırlık : 3 Gr NOT : ÜRÜN İLK BAŞTA ŞIRINGA UCUNDAN YAĞ SIVISI GELMEKTEDİR. BU SIVI ÜRÜNÜN KURUMAMASI İÇİNDİR. BUNU BİR PEÇETEYE AKTINIZ. AKABİNDE İŞLEMCİ VEYA EKRAN KARTI ÇİPİNE SÜRÜNÜZ. SIVISIZ TERMAL MACUN KURUR VE KULLANAMAZSINIZ. PROFESYONEL KULLANICILAR BUNU BİLMEKTEDİR. BU AMATÖR KULLANICILAR İÇİN DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN BİR NOTTUR. Hutixi Ht-Gy260 Cpu Termal Macun Tek Kullanımlık Termal macun, (Termal jel, termal bileşen, ısı macunu, soğutucu macun, ısı transfer bileşeni, ısı transfer macunu ya da soğutucu bileşen olarak da adlandırılır) işlemcilerin düz ve pürüzsüz olmayan yüzeylerinden dolayı soğutucu ile arasında oluşan mikroskobik hava boşluklarını doldurarak ısı iletkenliğini artıran, macuna yakın özelliklere sahip sıvı bir maddedir. Termal macun, havadan çok daha fazla iletkenliğe sahiptir. (Ancak iletkenliği metalden daha azdır.) Bilgisayar ve elektronik endüstrisinde bileşenlerin ısı dağılımını sağlamak için soğutucu ile bileşen arasında uygulanır.

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Yeri Ekran Kartı
  • HDMI Yok
  • Beden Tek Ebat
Geri Bildirim Ver