Hüsrevzade Afyon Kaymak Şekeri 400 gr

169 TL
(422,50 TL / kg)

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Hüsrevzade Afyon Kaymak Şekeri 400 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HÜSREVZADE Satıcı Ünvanı: AHMED HÜSREV KÜÇÜKKARTAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Afyonkarahisar Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6040447826
    Bu ürün HÜSREVZADE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Afyonkarahisar'ın meşhur kaymak şekeri trendyol da Tamamen doğal ve organiktir. Net 400 g ambalajdır. Içindekiler
  • şeker ve limon tuzu
Geri Bildirim Ver

Hüsrevzade HUSREVZADE2007 400 gr Afyon Kaymak Şekeri

Zaman zaman farklı tatlar arayışına girdiğimiz anlar olur. Farklı bir tat alarak çay saatlerinde keyifli anlar geçirmeniz mümkündür. Çay saatlerinde, günün belli dilimlerinde farklı lezzetler ile ağzınızı tatlandırabilirsiniz. Hüsrevzade Afyon kaymak şekeri 400 gr ise bu yeni tatlar arayışınızda size yardımcı olacaktır. Afyon kaymağını sıklıkla duymuş olabilirsiniz. Kaliteli bir kaymak şekeri satın almak için Hüsrevzade Afyon kaymak şekeri ürünlerini deneyebilirsiniz. Hüsrevzade Afyon limon tuzlu kaymak şekeri 400 gr mideyi yormayan bir yapıya sahiptir. Tadıyla büyüleyen bir yapıda olduğu için sıklıkla tercih edilmektedir. Sizler de bu ürün sayesinde yerel ve unutulmaz bir lezzet deneyimi yaşayabilirsiniz.

  • Doğal ve organiktir.
  • Şeker ve limon tuzu içerir.
  • Miktar: 400 g

Hüsrevzade Afyon Kaymak Şekeri Nedir?

Hüsrevzade Afyon Kaymak Şekeri Nedir?

Kaymak şekeri, kahvaltılık olmayan bir kaymak türüdür. Kaymaklı şeker ezmesi olarak da bilinmektedir. Afyon’a özgü bir kaymak türüdür. Yoğun tadı olan peynirimsi bir yapıda kaymak ile yapılan bir şekerlemedir. Bıçak ile dilimlenerek tüketilir. Kaymak şekeri yapımı sırasında 1 saat dövme işlemi uygulanır. Ekstra yoğurma da yapılmaktadır. Ürün bu aşamadan sonra kıvam almaktadır. Kıvamını alan Hüsrevzade Afyon kaymak şekeri 400 gr dinlenmeye bırakılır. Bir gün boyunca dinlendikten sonra yenmeye hazır hâle gelir. İçeriğinde pancar şekeri, limon tuzu ve manda kaymağı vardır. Tamamen doğal ürünler barındıran Hüsrevzade Afyon kaymak şekeri 400 gr oldukça sağlıklı bir üründür. Kahvenin ve çayın yanında yenilince tadı üst düzeye çıkmaktadır. Tamamen doğal ve sağlıklı olduğu için sıklıkla tercih edilir.

Hüsrevzade 400 g Kaymak Şekeri Lezzetli midir?

Ülkemizde oldukça meşhur olan Afyon kaymağı dünyaca da bilinmektedir. Afyon’da ortaya çıkmış olan kaymak şekeri geniş bir kitleyi kendisine hayran bırakır. Oldukça fazla tercih edilmesinin bir nedeni de budur. Unutulmaz bir tat barındırması ve kıvamının ideal seviyede olması bu noktada önemli etkenlerdendir. Hüsrevzade Afyon kaymak şekeri 400 gr da oldukça lezzetli bir üründür. Gerek kahve gerek de çayın yanında tüketildiğinde çok daha iyi bir tada erişim mümkündür. Tadını bir defa aldığınızda vazgeçemeyeceğiniz ürünler arasında Hüsrevzade Afyon kaymak şekeri 400 gr yer almaktadır. Hüsrevzade Afyon kaymak şekeri 400 gr ürününün denemek için satın alabilirsiniz. Lezzetli olmasının yanında doğal olmasıyla da bilinmektedir. Doğal olduğu için çocuklarınızın da bu ürünü tüketmesine gönül rahatlığıyla izin verebilirsiniz.

Hüsrevzade Limon Tuzlu Kaymak Şekeri Nasıl Tüketilir?

Hüsrevzade Afyon kaymak şekeri 400 gr kahve ve çayın yanında tüketilebilir. Kahvenin yanında tüketilince acılığı alan ve şekerli bir tat veren yapıya sahiptir. Şekeri çok yoğun olmadığı için ağızda farklı bir tat bırakmaz. Lezzetli yapısı sayesinde çayın yanında da tüketilebilir. Akşam saatlerinde çayla birlikte tüketilince oldukça farklı bir yiyecek olarak karşımıza çıkmaktadır. Hüsrevzade Afyon kaymak şekeri 400 gr normal zamanlarda da tüketilebilir. Buzdolabında ve paketinde kapalı bir şekilde muhafaza edilmesi gerekir. Açık kalmayan bir Hüsrevzade Afyon kaymak şekeri 400 gr ürünü yenmesi tavsiye edilir. Eğer ürün paketi birkaç günden fazla açık kaldıysa tüketilmesi tavsiye edilmez. Hüsrevzade Afyon kaymak şekeri 400 gr yorumları ürün sayfasında yer almaktadır. Hüsrevzade Afyon kaymak şekeri 400 gr fiyatı Trendyol ürün sayfası üzerinden görülebilir ve sadece birkaç tuşlamayla satın alınabilir. Siz de bu unutulmaz lezzeti deneyimlemek istiyorsanız hemen sipariş oluşturabilirsiniz.