HÜMAXSİT 20 Lt - Leonardit Kaynaklı Organik Sıvı Gübre - Sıvı Hümik Asit - Toprak Düzenleyici

2.000 TL
(100 TL / lt)
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

HÜMAXSİT 20 Lt - Leonardit Kaynaklı Organik Sıvı Gübre - Sıvı Hümik Asit - Toprak Düzenleyici

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Markalite Mühendislik San. Tic. LTD. ŞTİ Satıcı Ünvanı: MARKALİTE MÜHENDİSLİK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kahramanmaraş Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0612152785200001 Vergi Kimlik Numarası: 6121527852
    Bu ürün Markalite Mühendislik San. Tic. LTD. ŞTİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • HÜMAXSİT Markalite Mühendislik LTD. ŞTİ. kalitesi ile tamamen Yerli ve Leonardit kaynaklı olarak üretilmektedir. HÜMİK ASİT FAYDALARI ?Akademik raporlar sonucunda 1 litre Hümik Asitin 8 Ton hayvan gübresine eşdeğer olduğu belirlenmiştir.? ?Önemli derecede verim artışı ve erkencilik sağlar. ?Daha kaliteli, canlı, sağlıklı, besleyici ve standart ürün elde edilmesini sağlar. ?Ürünlerin dış görünüşlerinin daha göz alıcı olmasını sağlar. ?Ürünlerin daha kaliteli olmasını sağlar. ?Ürünlerin besin değerinin daha yüksek olmasını sağlar. ?Kimyasal gübre kullanılması durumunda kullanılacak gübre miktarını oldukça azaltır. ?Toprağı yumuşatarak düzenler ve ıslah eder. ?Toprağın sıkışmasını önleyerek daha iyi havalanmasını sağlar. ?Toprağın su geçirgenliğini ve su tutma kapasitesini arttırır. ?Kendi ağırlıklarının 20 katı fazla ağırlıktaki suyu tutabilme özellikleri vardır. ?Kuraklığa karşı direnç oluşturur. ?Kuraklığa karşı su kayıplarını azaltarak toprak nemini korur. ?Kumlu toprakların Organik Madde miktarını arttırır. ?Topraktaki yararlı mikroorganizma faaliyetlerinin artmasını sağlar. ?Toprağın rengini koyulaştırarak güneş enerjisinin daha fazla emilmesini sağlar. ?Toprağın zararlı, kirletici ve zehirli maddelerden temizlenmesini sağlar. ?Toprağın pH yapısını düzenler. ?Erezyon, toprak çatlaması ve yüzey suyu kaçmasını önler. ?Yüksek tuzlanma sonucu oluşan toksitlenmeleri düşürür. ?Bitki gelişimi için gerekli olan mineraller ve Organik Maddelerce zengindir. ?Azot, Fosfor, Potasyum, Demir, Çinko ve diğer İz elementlerinin emilimini kolaylaştırır. ?Fosforun Ca, Fe, Mg ve Alüminyum ile toprakta bağlanmasını azaltır. ?Demir noksanlığını gidermeye yardımcı olur. ?Hücre bölünmesini hızlandırır. ?Kök oluşumunu ve gelişimini hızlandırır. ?Kök havalandırmasını kolaylaştırır. ?Kökleri kuvvetlendirir. ?Saçak kök oluşumunu teşvik eder. ?Organik Katalizör olarak görev alırlar. ?Tohumda çimlenmeyi hızlandırırlar. ?Bitkilerin soğuğa, sıcağa ve fiziksel etkilere karşı dayanıklılığını arttırırlar. ?Doğal yoldan hastalık ve böcek ilaçlarına karşı bitkilerin dirençlerini arttırırlar. ?Meyvelerde depolanma sürelerinin ve raf ömürlerinin uzamasını sağlarlar. ?Bitkide klorofil, şeker ve amino asitlerin oluşmasını arttırarak fotosenteze yardımcı olurlar.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 20 L ve daha az
  • Ağırlık 20 Kg
  • Gübre Çeşidi Sıvı Gübre
Geri Bildirim Ver