ibrush Roborock S5 Max 2li Yan Fırça

Ürün Bilgileri

ibrush Roborock S5 Max 2li Yan Fırça

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hubsan Satıcı Ünvanı: HUBSAN TEKNOLOJİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0464100313600001 Vergi Kimlik Numarası: 4641003136
    Bu ürün Hubsan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dünyaca ünlü iBrush markası kişisel bakım ve robot süpürge aksesuarları konusunda Türkiye'nin parlayan markalarındadır.
  • Tüm ürünlerimiz Ankara'da üretilmektedir.
  • Paket İçeriği: 2 Adet Yan Fırça
  • Uyumlu Olduğu Modeller: Roborock S5 Max, S6 Pure, S6 MaxV, S50 Modelleri ile uyumludur.
  • Şunlarla UYUMLU DEĞİLDİR: Mi Robot, Dreame, Viomi serileri ile uyum sağlamaz.
  • Ürünlerimizin tamamı HUBSAN - Havacılık ve Uzay Bilimleri AŞ - garantisi altındadır. Her türlü soru ve sorununuzda
  • bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
Geri Bildirim Ver

Hubsan Roborock S5 Max 2'li Yan Fırça

Teknoloji geliştikçe hayat kolaylaştıran pek çok elektronik ürün de gündelik yaşantıya dâhil olmuştur. Günümüzde iş hayatından eğlenceye ve hatta temizliğe kadar birçok alanda etkili çözümler üreten ürünler bulmak mümkündür. Bu kullanışlı ürünlerden bir tanesi de özellikle ev temizliğini büyük oranda kolaylaştıran robot süpürgelerdir. Efor ve zaman harcamadan derinlemesine temizlik yapmanızı sağlayan Hubson robot süpürgelerin uzun ömürlü kullanılabilmesi için parçaların orijinal olması son derece önemlidir. Siz de Hubsan Roborock yan fırçaları satın alarak süpürgenizi senelerce sorunsuz kullanabilirisiniz.

  • Hubsan Roborock S5 Max yan fırça setinde 2 adet ürün bulunmaktadır.
  • Hubsan Roborock yan fırçaların uyumlu olduğu modeller S5 Max, S6 Pure, Roborock S50 / 55 ve S6 MaxV olarak belirlenmiştir.
  • Hubsan Roborock S5 Max 2li yan fırça 5 yıllık garanti ile satışa sunulmaktadır.

Hubsan Roborock S5 Max 2’li Yan Fırçanın Özellikleri

Roborock S5 Max 2li Yan Fırça Kullananlar

Hubsan Roborock S5 Max 2li yan fırça robot süpürgenizde kullanmanız için imal edilmiştir. Hubson markası tarafından üretilen bu orijinal yan fırça son derece sağlam ve kaliteli yapısıyla dikkat çekmektedir. HEPA perdeleme teknolojisi kullanılarak üretilmiş olan Hubsan Roborock s5 max yan fırça süpürgenin içerisindeki toz ve kirlerin vakumlanmasını sağlar. Bu sayede sağlığınızı riske atabilecek kirlerin ve mikroorganizmaların evinize yayılmasını ve sizi rahatsız etmesini önler. Hubsan Roborock S5 Max 2li yan fırça üstün özelliklerinin yanı sıra son derece uygun fiyatlı bir ürün olarak öne çıkar. Her bütçeye uygun olan bu orijinal ürünü tercih ederek süpürgenizin ömrünü uzatabilir ve sağlığınızı koruyabilirsiniz.

Hubsan Roborock S5 Max 2’li Yan Fırça Kullanışlı mıdır?

Roborock S5 Max 2li Yan Fırça Kullananlar

Hubsan Roborock S5 Max yan fırça hem çok kullanışlı hem de kullanımı son derece kolay bir üründür. Fırçalar farklı süpürge modelleri ile uyumlu şekilde çalıştığından dolayı avantaj sağlamaktadır. Hubsan Roborock S5 Max yan fırçaları Roborock S5 Max, Roborock S6 Pure, Roborock S6 MaxV ve Roborock S50 / 55 modelleri ile uyumlu bir şekilde kullanabilirsiniz. Orijinal parça olduğundan dolayı cihazlara çokpratik bir şekilde takılıp kullanılabilir. Hubsan Roborock S5 Max 2li yan fırça HEPA filtreleme özelligi ile sağlığınızı koruyarak kirlerin size ve sevdiklerinize zarar vermesine engel olur. Daha önce kullanan kişiler tarafından yapılan Hubsan Roborock S5 Max 2li yan fırça yorum ve incelemeleri ürünün ne kadar fonksiyonel ve pratik olduğunu kanıtlamaktadır. Siz de hiçbir endişe duymadan bu üstün kaliteli ürünü satın alabilirsiniz.

Hubsan Roborock S5 Max 2’li Yan Fırça Hijyen Sağlar mı?

Robot süpürgeler uğraşsız bir şekilde derinlemesine temizlik elde etmek için tasarlanmıştır. Özellikle evcil hayvanların ve bebeklerin bulunduğu evlerde sürekli temizlik yapmak gerekir ve bu oldukça yorucu bir durumdur. Siz evde yokken bile derinlemesine temizlik yapan bir yardımcı işlerinizi büyük ölçüde kolaylaştırır. Evinizde ihtiyaç duyduğunuz bu hijyene orijinal parçalar eşliğinde kullanılan bir robot süpürge ile sahip olabilirsiniz. Orijinal parçalar süpürgenin sunduğu temizliğin kalitesinde belirleyicidir. Hubsan Roborock S5 Max yan fırça üstün hijyen sağlayarak evinizin her zaman tertemiz görünmesine yardımcı olur. Ayrıca 5 sene boyunca garanti kapsamında olan ürün ile ilgili bir sorun yaşarsanız pratik bir şekilde teknik destek imkânlarından faydalanabilirsiniz. Siz de bu hijyenik, ekonomik ve fonksiyonel ürünü uygun fiyat avantajıyla satın almak için Trendyol’dan sipariş verebilirsiniz. Siparişiniz kısa sürede adresinize teslim edilir. Hasarlı bir ürünle karşılaşırsanız 15 gün boyunca ücretsiz iade hakkına sahipsiniz.