Htc Desire 816 Orj. Batarya Pil

Ürünün Diğer Satıcıları (3)
7.8
Kurumsal Fatura
5 Adet ve Üzeri %3 İndirim
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Htc Desire 816 Orj. Batarya Pil

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TELEFONPARÇALARI Satıcı Ünvanı: İSMAİL AKIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0260517236
    Bu ürün TELEFONPARÇALARI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kargo Hakkında -Telefon ekranını teslim alırken üründe herhangi bir deformasyon veya eksik içerik olmadığına kesinlikle emin olun, aksi takdirde kargonuzu teslim almayıp, kargoya tutanak tutturunuz. ÜRÜN BİLGİSİ -İlan başlığındaki ürün ile %100 uyumlu olup ithal üründür. -Sipariş sonrası ilan başlığındaki uyumlu ürün gönderilecektir. -Herhangi bir konu hakkında bilgi almak isterseniz satış öncesi veya satış sonrası Mağazaya Sor kısmından yazabilirsiniz. İADE VE DEĞİŞİM ! -Almış olduğunuz ürünleri teslim aldığınızda kargo görevlisinin yanında kontrol ediniz. - Tutanak tutulmayan ürünlerde mağazamız tarafından tazmin yapılmayacaktır . - Jelatini kalkmış flexi zarar görmüş veya kopmuş çatlak kırık deforme olmuş , montaj yapılmış Ürünlerin kesinlikle İADESİ VE DEĞİŞİMİ OLMAYACAKTIR. -İade ve Değişim ürünlerini kesinlikle gönderiniz, başka firmalardan gönderdiğiniz iadeler alınmayacaktır. -İade ve Değişim ürünlerini mutlaka aynı şekilde korunaklı kargo ile gönderiniz.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
Geri Bildirim Ver

Htc Desire 816 Batarya Pil A++ pilbatarya51

Orijinal batarya HTC Desire 816 marka cep telefonuyla birebir uyumludur. Cep telefonu içinde yer alan batarya ile aynı kapasiteye sahip olarak üretilmiştir. Htc desire 816 batarya lityum iyon teknolojisine ve özelliklerine sahiptir. Uzun ömürlü ve en güvenilir batarya özelliği taşır. 2600 mAh yüksek kapasiteye sahip batarya 3 şarj döngüsüne sahiptir. HTC Desire 816 telefonlar için güçlü özelliklerle tasarlanmıştır. NFC teknolojisine sahip HTC Desire 816 cihazla ve diğer tüm çevre birimleriyle uyumludur. Batarya tam boşalmadan önce şarj edilmesi önerilir. Güçlendirilmiş pil hücrelerinin canlı tutulması için bu döngünün yapılması gerekir. En iyi performansı sunan yedek batarya aşırı şarj korumasına sahiptir. Htc desire 816 batarya değişimi sırasında uygulama talimatlarına dikkat edilmesi ve şarj kurallarına uyulması şarj ömrünü uzatır.

  • Modeli: HTC Desire 816
  • Kapasitesi: 2600 mAh
  • Özelliği Lityum İyon

Htc Desire 816 Batarya Özelliği

Özel üretim sertifikasyonları ve test süreçleriyle, güvenliği artırılan ve onaylanan Htc desire 816 batarya pil a++ telefonun korunmasını sağlar. Uzun süreli yolculuklarda ve enerji bağlantısı bulunmayan her ortamda konfor ve rahatlık sağlar. Telefon görüşmesi yapılırken şarj edilebilme ayrıcalığı, kolay taşınır özelliği, bekleme ve konuşma sürelerinin uzunluğu bakımından üst düzey performansına sahiptir. Optimum performans sağlamak için üretilen batarya, güvenli kullanım için gerekli voltaj uyumluluğu ve yüksek kapasitesiyle donatılmıştır. Kullanımı boyunca maksimum şarj edilebilme özelliği sağlar. Lityum-iyon güçlendirilmiş özellikli pil hücreleri yüksek iletkenlik sağlayarak hızlı şarj edilmesini gerçekleştirir. Htc desire 816 batarya pil a++ fiyat avantajlarından yararlanmak için ürünü kampanyalı olarak satın alabilirsiniz. Tam şarj edilen batarya ile 21 saat konuşma süresi gerçekleştirilir. Micro USB ile kolaylıkla ve hızlı olarak şarj edilir.

Htc Desire 816 Batarya Yorumlar

HTC Desire 816 yedek bataryası telefonun konuşma süresini ve medya gösterim miktarları en az iki katına çıkararak yüksek performans sunar. Önemli görüşmeleri yapabilme, hızlı ve aşırı pil tüketimine neden olan uygulama kullanımlarını, grafik tabanlı oyunları yüksek performansla ve kesintisiz olarak oynayabilmeyi kolaylaştırır. Htc desire 816 batarya pil a++ yorum ve açıklamalarda kullanıcılar batarya ömrünü, hızlı şarj olma özelliğini, yüksek performansını ve kapasitesini beğenerek başarılı bulduklarını belirtiyorlar. Telefon içindeki eski batarya ile aynı kapasite olmasına sevinen kullanıcılar, HTC Desire 816 telefonu kullananlara özellikle aynı kapasiteye sahip güçlü ve yüksek performanslı yedek bataryayı tavsiye ediyorlar. Htc desire 816 batarya pil a++ indirim fiyatıyla satın alan kullanıcılar ürünün fiyatının çok uygun olduğunu, günümüz koşullarında ekonomik ve kolay alınabilir olduğu için memnun olduklarını belirtiyor.

Htc Desire 816 Batarya Satın Al

Optimum özelliklere sahip geliştirilmiş pil hücreleriyle uzun kullanım sağlayan lityum iyon Htc desire 816 batarya pil a++ satın al işlemi Trendyol üzerinden kolaylıkla yapılır. Ürün hakkında detaylı bilgiler, ürün açıklamaları, özellikleri, kullanım şekilleri ve kullanıcı yorumları yer alır. Ürün hakkında merak ettiğiniz tüm konuları satıcıya sorarak öğrenebilirsiniz. Ürün hakkındaki yorum yapanların ürüne verdikleri puan durumları da bu bölümde bulunur. Ürünü uygun ve ekonomik fiyatlarla satın almak için Htc desire 816 batarya pil a++ kampanya detaylarını incelemeniz gerekir. Kampanyalarda ürünler piyasa değerlerinden daha uygun fiyatlarla satılmaktadır. Avantajlı kargo gönderimleri, en uygun ödeme seçenekleri ve hediye ürünler, indirim fırsatları kampanyalarda yer alır.