HSM Shredstar S5 Evrak Imha Makinesi 6mm - 12lt- Düz/şerit Kesim / Kağıt Kırpma Makinesi

2.640 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.000 TL

Ürün Bilgileri

HSM Shredstar S5 Evrak Imha Makinesi 6mm - 12lt- Düz/şerit Kesim / Kağıt Kırpma Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FastBüro Satıcı Ünvanı: ARYA BÜRO MAKİNALARI SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0086083161900001 Vergi Kimlik Numarası: 0860831619
    Bu ürün FastBüro tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • HSM SHREDSTAR S5 Evrak İmha / Kağıt Kırpma Makinesi - Düz/şerit kesim - 6 mm - 12lt HSM TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖR GARANTİLİ EVRAK İMHA MAKİNESİ Evrakları imha ederken HSM makineleri sizin için mükemmel bir çözüm olacaktır. Sessiz ve güçlü, tek seferde 5 sayfaya (80g/m²) kadar 6mm boyutlarında Düz/Şerit kesim özelliği, 12Lt atık kovası hacmi ve 35 mm/s kesim hızı ile işyerinde daha fazla bilgi-belge güvenliği için idealdir. Bilgi-belge korumasına ekonomik bir giriş seviyesi. HSM Shredstar S5 Evrak imha makinesi şerit kesimli evrak imha cihazı özel sektör için idealdir. Sessiz çalışarak işyerinde gürültü oluşumuna neden olmaz. Pratik otomatik start/stop. Çıkarma kapağından kolayca atık kovası boşaltımı ile kullanıcılara birçok avantaj sağlamaktadır. TEKNİK ÖZELLİKLERİ Kesilen malzemeler: Kağıt Atık torbası hacmi: 12 lt Güvenlik seviyesi: (din 66399) p-2 Kesme tipi: Düz/şerit kesim Kesme genişliği: 6 mm Kesme kapasitesi: (80g/m²) 5 yaprak Kesme kapasitesi: (70g/m²) 6 yaprak Ağız genişliği: 220 mm Saatlik çalışma kapasitesi: 5 kg çıktı/saatte Atık hacmi: 12 lt Kova hacmi: 12 lt Kesme hızı: 35 mm/s Ses düzeyi (rölanti): 62 db(a) Eclass 5.1: 24320704 Un/spsc: 44101603 Motor gücü: 65 w Volt: 230 v Voltaj: 230 v Frekans: 50 hz Derinlik: 210 mm Genişlik: 310 mm Yükseklik: 350 mm Ağırlık: 2,95 kg Renk: Beyaz/gümüş Garanti: 2 yıl ***Çöpe Atma, İmha Et ! KVKK gereğince saklama süresi sonunda sorumlu kişi, veri ve bilgileri kanunen imha etme ile yükümlüdür. VERİ KORUMA STANDARTI >>> Doğru Evrak İmha Makinesi Nasıl Seçilir? Evrak imha makineleri hakkında tüm bilinmesi gerekenler... >>> Evrak İmhasında Güvenlik Seviyeleri nelerdir? Tam olarak hangi güvenlik seviyesinin sizin ihtiyacınıza uygun olduğunu öğrenmek için aşağıdaki bilgilendirme resimlerine tıklayabilirsiniz. Eğer imha edeceğiniz veri ortamları farklı ise en yüksek güvenlik seviyesini gerektiren veri ortamı ihtiyacınız olan kesme şeklini belirlemek önemlidir. Biz Kimiz? Arya Büro Makineleri San. ve Tic. A.Ş. şirketi, Alman HSM Evrak İmha Makineleri Resmi Türkiye Distribütörü, Kyocera Fotokopi makineleri ve yazıcı grubu yetkili PLATINUM bayii ve servisi, Brother Fotokopi makineleri ve yazıcı grubu yetkili bayii ve servisidir. ***Bu içerik Fast Büro mağazası için Arya Büro Makineleri San. Ve Tic. A.Ş. tarafından hazırlanmıştır.
Geri Bildirim Ver