HP Sprocket Beyaz Fotoğraf Yazıcı Z3Z91A MBL000008C0V1

1.125 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

HP Sprocket Beyaz Fotoğraf Yazıcı Z3Z91A MBL000008C0V1

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bozdoğan Dağıtım Pazarlama Satıcı Ünvanı: BOZDOĞAN DAĞITIM PAZARLAMA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0183064023000001 Vergi Kimlik Numarası: 1830640230
    Bu ürün Bozdoğan Dağıtım Pazarlama tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • HP Sprocket küçük ve ergonomik tasarıma sahiptir. Cep telefonu boyutunda olduğu için her yere yanınızda kolayca taşıma fırsatı sunar.
  • Mürekkep püskürtmeli yazıcılar arasında yer alan modelin Bluetooth teknolojisi vardır. Akıllı telefon ya da tabletlerinizi kolay ve hızlı şekilde bağlayarak çıktı alabilirsiniz.
  • HP fotoğraf yazıcı 500 mAh pil kapasitesi sunar. Pil ömrü uzun olduğu için uzun süreli kullanım deneyimi vadeder.
  • HP püskürtmeli yazıcı ekstra kurulum desteği gerektirmez. Telefonunuzun işletim sistemine göre App Store ya da Google Play Store üzerinden HP Sprocket uygulamasını indirerek kolay kurulum yapabilirsiniz.
  • Sprocket yazıcı anlık basılabilir fotoğraflar sunar. Fotoğraf kalitesi Zınk baskı teknolojisine sahip olduğu için son derece yüksektir.
  • HP Sprocket mini boyuta sahip olup birinci sınıf baskı kalitesi vadeder. Sunduğu fotoğrafların baskısı kaliteli olduğu için yıllarca sorunsuz saklama fırsatı verir.
  • HP taşınabilir fotoğraf yazıcısı ekstra profesyonel kurulum gerektirmez. Sadece kağıtları kağıdı yuvasına yerleştirerek hızlı bir şekilde çalıştırabilirsiniz.
  • Ergonomik ve kompakt tasarımı sayesinde her yere kolayca taşınabilir niteliğe sahiptir.
  • Fotoğraf yazıcısı genişlik 75 mm, derinlik 116 mm ve yükseklik 23 mm boyutlarında dizayn edilir. Bu da her yere kolayca sığmasına ve taşınabilir olmasına yardımcı olur.
  • Lityum polimer pil teknolojisine sahip olduğu için uzun süreli kullanım deneyimi vadeder.
Geri Bildirim Ver

HP Sprocket Beyaz Fotoğraf Yazıcı Z3Z91A MBL000008C0V1

Kompakt özelliklere sahip küçük ebatlarda, hafif ve kolay taşınabilir, fotoğraf yazıcı çevre birimi olan Hp sprocket beyaz fotoğraf yazıcı z3z91a, yeni nesil teknolojisi ve geliştirilmiş performans özellikleriyle yüksek baskı kalitesine sahiptir. Sosyal ortamlarda, aile ve iş hayatında, okul ve tatillerde, anı ölümsüzleştirmek istenilen her ortam ve zamanda rahatlıkla, pratik kullanım avantajı sağlar. Cep telefonu boyutunda olan kullanışlı ve portatif yazıcı hem yüksek hızda baskı kalitesi hem de bluetooth özelliğiyle kullanımını kolaylaştırır. Bluetoot bağlantı ve aktarım özelliğini kablo görüntü kirliliği oluşturmadan sağlar. 10 adet kaliteli Hp zınk fotoğraf kâğıdı ürünle gönderilir. Fotoğraf kâğıdının makine üzerinde bulunan kâğıt haznesine yerleştirilmesiyle birlikte, Google play veya app store mağazalarından sprocket uygulaması indirilerek Hp sprocket z3z91a kullanılır.

  • Pil Kapasitesi: 500 maH
  • Teknoloji: Zero ınk
  • Ebatları: 75x 116x 23 mm

Hp Sprocket z3z91a Özellikleri

Hp Sprocket z3z91a Özellikleri

Bluetooth özelliğiyle anlık olarak çekilen fotoğraflar sosyal medyada, arkadaşlarla bağlantılarla paylaşım kolaylığı sağlar. Evde, ofiste ve açık alanda her yerde kaliteli ve yüksek çözünürlüğe sahip fotoğraf baskısı yapılabilir. Hp sprocket beyaz photo yazıcı hızlı şarj özelliğiyle kolaylıkla şarj edilir. Bataryasında lityum polimer pil teknolojisi kullanılır. Lityum polimer teknoloji uzun süre dayanım sağlar. Yüksek baskı teknolojisine sahip zero ınk ile anlık baskı yapılabilir. Eğlenceli, anlık ve paylaşılabilir fotoğraf basısı ile her yerde, ortamda ve her zaman 5 x x7,6 cm yapışkan özellikli fotoğraf basılabilir. Etiket özelliğiyle anılar unutulmaz ve önemli olur. Uygulaması içinden yapılan küçük ayarlarla fotoğrafa kenarlık, emoji ve düzenleme gibi işlemler kolaylıkla yapılarak istenilen baskı özelleştirilebilir. Hp sprocket beyaz fotoğraf yazıcı z3z91a indirim fiyatıyla almak için kampanyaları takip etmeniz önerilir.

Hp Sprocket z3z91a Yorumlar

Hp Sprocket z3z91a Yorumlar

Sprocket uygulamasını indirerek cihaz içinde bulunan kâğıtlara fotoğraf baskısı yapabilirsiniz. Fotoğraf arkasında bulunan folyoyu sökerek, en sevdiğiniz ve özel fotoğraflarınızı eğlenceli ve zevkli etiketlere dönüştürerek kullanabilirsiniz. Kullanıcılar Hp sprocket beyaz fotoğraf yazıcı z3z91a yorum ve detaylarda ürünün çok eğlenceli, zevkli ve pratik olduğunu belirtmektedir. Sosyal medya ve arkadaşları ile paylaşımları hızlı yaptıklarını belirten kullanıcılar uygulama içinde bulunan özelliklerinde oldukça keyifli ve ilginç olduğunu ifade ediyor. Birçok kullanıcı ürünü çok başarılı bularak fotoğraf çekmeyi ve paylaşmayı seven herkese tavsiye ediyorlar. Baskı kalitesinin yüksek, canlı ve dayanıklı olduğunu belirten kullanıcılar su geçirmeyen, lekelenmeyen ve yıpranmayan fotoğrafları çok beğendiğini belirtiyorlar. Hp sprocket beyaz fotoğraf yazıcı z3z91a kampanya üzerinden satın alan kullanıcılar fiyatının ekonomik ve uygun olduğunu belirtiyorlar. 313 x 400 Dpi çözünürlüğü yeterli buluyorlar.

Hp Sprocket z3z91a Fiyat

Hp Sprocket z3z91a Fiyat

Pratik kullanımlı portatif fotoğraf baskı makinası MBL000008C0V1 küçük ebatlarıyla kolay taşınabilir özelliğiyle tercih ediliyor. Kullanım avantajları kolay paylaşılabilir özelliğe sahip. Fotoğraf kâğıdının işlevsel özellikleri eğlenceli kullanımını sağlıyor. Yapıştırılabilir fotoğraf özelliği çıktıların kolaylıkla istenilen alana uygulanmasına yardımcı oluyor. Yüksek çözünürlüğü canlı ve gerçek renkleri yansıtıyor. Cep telefonu boyutuyla cihazla uyum sağlıyor. Su geçirmeyen fotoğraflar kalıcı özelliğiyle uzun süreli kullanım avantajı yaratıyor. Kullanıcıların çoğu ürün ebatlarını, renklerin canlılığını, uygulamanın keyifli olduğunu belirterek tavsiye ediyor. Ürün performansı başarılı olan uygulama paylaşım yapmanın zevkini yansıtıyor. Hp sprocket beyaz fotoğraf yazıcı z3z91a fiyat avantajlarından yararlanmak için indirimli olarak gerçekleştirilen ürün kampanyalarından satın alınabilir. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.