HP Smart Tank Wireless 615 Faks + Fotokopi + Tarayıcı + Wi-fi + Airprint Renkli Tanklı Yazıcı Y0f71a

9.299 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
10.499 TL

Ürün Bilgileri

HP Smart Tank Wireless 615 Faks + Fotokopi + Tarayıcı + Wi-fi + Airprint Renkli Tanklı Yazıcı Y0f71a

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tekramarket Satıcı Ünvanı: TEKRA BİLİŞİM DANIŞMANLIK VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0836045098500019 Vergi Kimlik Numarası: 8360450985
    Bu ürün Tekramarket tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellikler WiFi Desteği
Geri Bildirim Ver

HP Smart Tank 615 Driver Wireless All In One Yazıcı Y0F71A Renkli Tanklı Fiyatı - Trendyol

Elektronik ortamdaki grafikler ve yazılar kağıt üzerine yazıcılarla aktarılır. HP Smart Tank Wireless 615 kağıt üzerine renkli veya renksiz baskı yapmanızı sağlayan bir cihazdır. Birçok kağıt türünü ve renkli baskıyı destekler. HP Smart Tank 615 Wireless All In One yazıcının faks, fotokopi, tarama gibi birçok fonksiyonu bulunur. HP Smart Tank 615 ile kısa sürede ve yüksek çözünürlükte yazdırma işlemi yapabilirsiniz. HP 615, 14 saniyede siyah, 20 saniyede renkli çıktı verir. 4 adet kartuşu bulunan ürün, mürekkepli baskı yöntemini kullanır. HP Smart Tank 615 fiyat performans dengesini sağlar. Cihaz, dokunmatik ekranıyla birlikte işlevsel birçok özelliğe sahiptir. Avantajlı HP Smart Tank Wireless 615 faks + fotokopi + tarayıcı + Wi-Fi + airprint renkli tanklı yazıcı Y0F71A fiyatları ile ürünü satın alabilirsiniz.

  • Çok fonksiyonlu
  • Hızlı ve renkli baskı
  • Birçok kağıt türüne uyumlu

Çok Yönlü Wireless 615 Özellikleri

Çok Yönlü Wireless 615 Özellikleri

Faks, fotokopi, tarama, airprint işlemlerini yapabilen çok fonksiyonlu HP Tank 615, işlevsel bir cihazdır. HP Smart 615 100 sayfalık kağıt girişine, 1200 MHz işlemciye ve 256 MB hafızaya sahiptir. 5.59 cm ebatındaki dokunmatik LCD ekranı ile işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. HP Smart Tank 615 Wireless All-In-One tüm işlemleri tek bir cihazda toplayarak istediğiniz yerde kullanılabilir. HP Smart Tank 615 Wireless All In One yazıcı Y0F71A ayrıca MacOS ve Windows işletim sistemleri ile uyumludur. 4800x1200 PX azami baskı çözünürlüğüne sahiptir. HP Smart Tank 615 Wireless, Wi-Fi ile cihazlara bağlanabilir. Bu sayede bilgisayarınıza hızlıca ürünü bağlayıp işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. HP Smart Tank 615 özellikleri sayesinde Apple AirPrint, HP ePrint, HP Smart ve Mopria uygulamaları ile kullanılabilir. Bu uyumluluk sayesinde mobil baskı da yapabilirsiniz.

Teknolojik HP Wireless 615 Dizaynı

Teknolojik HP Wireless 615 Dizaynı

Hızlı ve renkli baskıları farklı kağıt türleri üzerine almanızı sağlayan HP Smart Tank 615 yazıcı teknik özelliklerinin yanında baskı özellikleri ve tasarımı ile de ön plana çıkar. Bu cihaz özellikleri ile birçok işleme uygundur. Broşür, düz kağıt, fotoğraf kağıdı, inkjet uyumlu kağıt, parlak kağıt ve zarf kağıt türlerini destekler. HP Smart Tank Wireless 615 faks + fotokopi + tarayıcı + Wi-Fi + airprint renkli tanklı yazıcı Y0F71A kenarlıksız baskı yapabilir ve çift taraflı baskı alabilmenizi sağlar. Ürünün 216x297 mm alanı tarama özelliği bulunur. 449 mm genişliği, 373 mm derinliği ve 198 m yüksekliği vardır. HP 615 Smart Tank ile 35 sayfa kapasiteli belge besleme yapabilirsiniz. HP Smart Tank Wireless 615 faks + fotokopi + tarayıcı + Wi-Fi + airprint renkli yazıcı Y0F71A fiyatları ürün özelliklerine göre belirlenir.

Uygun HP Wireless 615 Fiyatları ve Yorumları

Uygun HP Wireless 615 Fiyatları ve Yorumları

Avantajlı özellikleriyle ve dokunmatik ekranıyla kolay kullanım sağlayan HP Smart Tank Wireless 615 faks + fotokopi + tarayıcı + Wi-Fi + airprint renkli tanklı yazıcı Y0F71A kullananları memnun eder. Müşteriler, tüm işlemleri tek bir yazıcı ile yapabilirler. Ürünün LCD ekranı ile manuel olarak yazdırmak istediğiniz sayfa sayısı, boyutu, düzeni gibi ayarları yapabilirsiniz. HP Smart Tank Wireless 615 faks + fotokopi + tarayıcı + Wi-Fi + airprint renkli tanklı yazıcı Y0F71A 10198261 ürünü ile aradığınız pratikliğe ulaşabilirsiniz. HP Smart Tank Wireless 615 faks + fotokopi + tarayıcı + Wi-Fi + airprint renkli tanklı yazıcı Y0F71A yorumları, fiyatları Trendyol içerisinde mevcuttur. 6.19 kg ağırlığı ile taşıma konusunda problem yaşamanızı önler. HP Smart Tank 615 yorumları ise müşteri deneyimlerini size yansıtır. Siz de bu çok fonksiyonlu cihazı satın alarak baskı işlerini kolaylaştırabilirsiniz.