HP For Deskjet 2130 All-in-one Yazıcı Serisi Kartuş Dolum Mürekkep Seti 4x100ml

399 TL

Ürün Bilgileri

HP For Deskjet 2130 All-in-one Yazıcı Serisi Kartuş Dolum Mürekkep Seti 4x100ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: prestijtoner Satıcı Ünvanı: PRESTİJ OFİS MALZEMELERİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0733090439000001 Vergi Kimlik Numarası: 7330904390
    Bu ürün prestijtoner tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • EPSON - HP - CANON UYUMLU DYE SU BAZLI YÜKSEK KALİTE MÜREKKEP 100ML 1 TAKIM 4 RENK GÖNDERİLECEKTİR Bitmeyen ve Orjinal Kartuşlu Yazıcılar ile %100 uyumlu DYE SU BAZLI OLDUĞU İÇİN HP, CANON VE EPSON TÜM YAZICILARI İLE %100 UYUMLUDUR Mürekkep satın alırken gerçekten kullandığınız yazıcı için üretilmiş olmasına dikkat etmelisiniz, yazıcıların püskürtme oranı farklıdır, bu nedenle mürekkep yoğunlukları farklı olmalıdır, Aksi durumlarda mürekkepler kartuşlardan akma yapabilir veya kartuş kafalarının tıkanmasına neden olabilir. Satın aldığınız mürekkepler yazıcınız ile uyumlu değil ise alacağınız çıktı sayısı püskürtme oranı dolayısı ile çok azalacak ve yüksek mürekkep maliyetleri ile kartuş bozulma riski ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Dye mürekkepler suda çözünebilen (water soluble - dissolves in water) mürekkep türüdür ve 1.5-4 nanometre boyutundaki (1 nanometre = mikrometrenin binde biridir, 1 mikrometre ise milimetrenin binde biridir) partikül boyutu ile kolaylıkla doygun, parlak ve kaliteli baskı renkleri elde edilmesi ile bilinirler. Bu küçük partikül boyutu çok az ışık kırınımı veya yayılması ile bir yandan baskı malzemesine çok iyi ve rahat yayılırken (sızarken ? seep) bir yandan da çok geniş bir renk gamı oluşturur. Bu yayılma dye bazlı mürekkeplere pigment mürekkeplerde gerekli olan bir son kat kaplamasına gerek kalmadan direk parlak ve keskin baskı imkânı sunar. Pigment bazlı mürekkeplerde bu imkan yoktur ve normal kağıtlara baskı yapıldığında gerekli keskinlik elde edilemez. İTHALATÇISINDAN GARANTİLİ 1.KALİTE MÜREKKEP İthal 1.Kalite Garantili DYE Mürekkep Yazıcınıza kesinlikle hiçbir zarar vermez. Çıktı kalitesi orjinal HP CANON VE EPSON Mürekkep ile aynıdır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver