9
Lazer Yazıcı kategorisinde
en çok favorilenen 9. ürün

HP 4zb82a Laserjet 135a Tar/scn/yazıcı A4

6.119 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (19)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.250 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.645,52 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.639,16 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.750 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

HP 4zb82a Laserjet 135a Tar/scn/yazıcı A4

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ekstraucuz Satıcı Ünvanı: ÜMİT ERSÖZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1784573629200001 Vergi Kimlik Numarası: 3700105958
    Bu ürün ekstraucuz tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • HP Laser MFP 135A 4ZB82A Çok Fonksiyonlu Lazer Yazıcı Baskı Özellikleri Siyah baskı yapan ürünün azami düzeyde baskı çözünürlüğü 1200 x 1200 DPI’dır. 297 x 210 mm A4 kağıdı boyutunda baskı yapılmasını sağlayan ürün ayrıca düz kağıtlar, etiketler, zarflar, kalın kağıtlar ve geri dönüştürülmüş kağıtlar gibi farklı çeşitteki kağıtlara da baskı yapabilmektedir. Baskı Hızı İlk sayfa çıkış süresi 8.3sn olan ürünün siyah beyaz baskılarda A4 kağıdı için hızı 20 sf/dk’dir. Çift taraflı kullanımlar için manuel olarak kullanım sunar. Teknik Özellikleri Tek kartuş ile çalışan ürünün 2 satır kullanım sunan LCD ekranı bulunmaktadır. Toplam 150 kağıt girişine sahip olan ürünün işlemci hızı 600 mhz ve bellek özelliği de 128 mb’dir. Ekran Özellikleri 2 satır kullanım sunan LCD ekranı ile, fotokopi sayısı, sayfa aralığı, sayfa sıklığı ve benzeri birçok özelliğin ayarlanmasını sağlamaktadır. Tarayıcı Özellikleri Tarayıcı sistemine sahip olan ürünün taramam alanı 216 x 297 mm’dir. Üst yüzeyi ile tarama kapabilen yazıcı, 600 x 600 DPI çözünürlük ile tarama yapmaktadır. Tasarım Özellikleri Kolay kullanım sunan lazer yazıcının genişliği 406 mm’dir. Yüksekliği 253 mm olan ürünün derinliği 360 mm’dir. Standart kullanımlar için uygun olan yazıcı, dakikada 20 sayfa baskı sağlayabilmektedir ve maksimum kağıt giriş sayısı 150’dir. Baskı Çözünürlüğü 600 x 600 dpi Kartuş Sayısı 1 Yazıcı Tipi Çok Fonksiyonlu Mono Lazer Siyah Beyaz Hızı 11 ppm - 20 ppm Fonksiyonları Fotokopi Fonksiyonları Tarayıcı Fonksiyonları Yazıcı Garanti Süresi 24 Ay Uyumlu İşletim Sistemleri Windows 7 Uyumlu İşletim Sistemleri Windows 8 32 Uyumlu İşletim Sistemleri Windows 8.1 Uyumlu İşletim Sistemleri Windows 10 Çift Taraflı Baskı Manual Siyah Beyaz Yazdırma Hızı 20 ppm Baskı Boyutları A4 Bağlantı Şekli USB 2.0 A4 Kağıt Kapasitesi 150 Sayfa Maksimum Bellek 128 MB Desteklediği Yazıcı Dille SPL

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Yazıcı Tipi Lazer Çok İşlevli Mono
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

HP 4ZB82A LaserJet 135A Fotokopi Tarayıcı Lazer Yazıcı

HP Laserjet 4ZB82A 135A beyaz fotokopi tarayıcı lazer yazıcı pek çok gelişmiş özelliğe sahip olan bir elektronik cihazdır. Ürün oldukça geniş bir kullanım alanına sahiptir ve ihtiyaçları farklı olan kişilerin beğenisini kazanır. Beyaz rengi sayesinde öne çıkan bu cihaz, kullanışlılık kavramı göz önünde bulundurularak imal edilmiştir. Bu, ürünün ofis, okul ve ev gibi alanlar için gönül rahatlığı ile tercih edilebilmesini imkân tanır. Siz de HP Laserjet 4ZB82A 135A beyaz fotokopi tarayıcı lazer yazıcı sayesinde belgelerinizi oldukça kısa bir süre içinde yazdırabilirsiniz. Ürünün kutu içeriğinde ise birer adet elektrik ve USB kablosu yer alır.

  • Baskı Teknolojisi: Lazer
  • Uyumluluk: Windows 7 ve üzeri
  • Baskı Çözünürlüğü: 1200 x 1200 DPI

Hp Laserjet 135A Beyaz Fotokopi Yazıcının Özellikleri Neler?

Hp Laserjet 135A Beyaz Fotokopi Yazıcının Özellikleri Neler?

HP Laserjet 4ZB82A 135A beyaz fotokopi tarayıcı lazer yazıcının boyutları 406 x 424 x 253 mm'dir. Bu, ürünün oldukça az yer kaplamasını sağlar. Cihazın ağırlığı ise 7.46 kg'dır. Bu yazıcı hem evde hem de iş yerinde rahatlıkla kullanılabilir. Söz konusu ürün, oldukça hızlı bir biçimde çıktı almanızı sağlar ve zamandan tasarruf etmenizi mümkün hâle getirir. Cihazın kutu içeriğinde yer alan USB bağlantı kablosu ise kolay kullanım imkânı sunar. USB 2.0 teknolojisi ile veri aktarımı sağlayan ürün, beklentilerinizi karşılar. HP Laserjet 4ZB82A 135A fotokopi tarayıcı lazer yazıcı, yalnızca Windows işletim sistemini barındıran bilgisayarlar ile birlikte kullanılabilir. Bir tarayıcı olarak da tercih edebileceğiniz bu ürün, dilediğiniz belgeyi veya görseli dijital ortama aktarmanıza olanak tanır.

Hp Laserjet Tarayıcı Lazer Yazıcının Baskı Kalitesi Nasıl?

Hp Laserjet Tarayıcı Lazer Yazıcının Baskı Kalitesi Nasıl?

HP Laserjet 4ZB82A 135A beyaz fotokopi tarayıcı lazer yazıcı oldukça kalitelidir. Ürün, kopyalama işlemi sırasında kullanıcılara pek çok farklı seçenek sunar. Bu ayarlar sayesinde kişiler tek yaprağa iki veya dört sayfalık bir metni kopyalayabilir. Bir diğer ayar ise kopyayı otomatik sığdır seçeneğidir. Bu özellik sayesinde kişiler, çok büyük veya küçük metinleri seçmiş oldukları kâğıdın boyutları ile uyumlu bir hâle getirebilir. HP Laserjet 4ZB82A 135A beyaz fotokopi tarayıcı lazer yazıcı oldukça yüksek bir hızda çalışır. Bu ürün dakikada 20 kopya üreterek kişilerin zamandan tasarruf etmesini sağlar. Cihazın kalitesini gözler önüne seren bir diğer özellik ise yazıcının sahip olduğu maksimum bellek kapasitesidir. Bu ürün, aynı anda birden fazla işlemi hafızasında tutabilir.

Hp Laserjet 4ZB82A Tarayıcı Lazer Yazıcı Kullanışlı mı?

Hp Laserjet 4ZB82A Tarayıcı Lazer Yazıcı Kullanışlı mı?

HP Laserjet 4ZB82A MFP 135A yazıcı tarayıcı fotokopi çektiğiniz esnada rahat etmenizi sağlar. Bir hayli kullanışlı olan bu ürün, kullanıcılara 3 farklı fonksiyon sunar. Söz konusu cihaz, kişileri ayrıca bir tarayıcı, yazıcı ve fotokopi cihazı satın alma zahmetinden kurtarır. HP 4ZB82A Laserjet 135A beyaz fotokopi tarayıcı lazer yazıcı çeşitli kâğıt boyutlarını desteklediği için de öne çıkar. Bu ürün aracılığı ile A4, A5, A5(LEF) ve B5 gibi çeşitli boyutlara sahip olan kâğıtlara baskı yapabilirsiniz. Ürün ile birlikte gönderilen siyah baskı kartuşu 1000 sayfaya kadar kullanım imkânı verir. Kullanışlı özellikleri sayesinde öne çıkan bu ürün, özellikle ofis ortamında işlerin aksamasını engeller. Dilerseniz siz de HP Laserjet 4ZB82A 135A beyaz fotokopi tarayıcı lazer yazıcı yorumlarını inceleyebilirsiniz. Belgelerinizi oldukça kolay bir biçimde yazdırmanızı ve dijital ortama aktarmanızı sağlayacak olan bu cihazı, Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz..