HP 2710 Wi-fi Yazıcı

2.299 TL

Ürün Bilgileri

HP 2710 Wi-fi Yazıcı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MRSROYAL Satıcı Ünvanı: GÜLSÜM KAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2971060212
    Bu ürün MRSROYAL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • body,img,div img {width: 100%
  • } HP 2710 Wi-Fi Yazıcı Ürün Bilgileri• Baskı, tarama, kopyalama fonksiyonları • Wi-Fi ile kablosuz bağlantı özelliği • Otomatik büyütmeli fotokopi• Uygun kağıt ile renkli baskılar için 4800x1200 px kadar baskı çözünürlüğ Baskı Kalitesi (Renkli) 4800 x 1200 DPI Baskı Kalitesi (Siyah) 1200 x 1200 DPI Baskı Türü Renkli Bit Değeri 24 Bit Boyutlar 475 x 191 x 354 mm Dahili Bellek 180 Dakikadaki Renkli Baskı Hızı(Max) 5 Sayfa Dakikadaki Siyah/Beyaz Baskı Hızı(Max) 7 Sayfa Dublex Baskı Yok Ekran Satır LCD Ethernet Bağlantısı Yok Faks Özelliği Yok Fotoğraf Baskısı Var Fotokopi Özelliği Var İşletim Sistemi Windows 10, 8.1, 8, Windows Vista, Windows XP SP3 veya sonraki sürümler (yalnızca 32 bit), OS X v10.10 Yosemite, OS X v10.11 El Capitan, macOS Sierra v10.12 (eski adıyla OS X), Linux OS Kağıt Boyutları A4 Kağıt Çıkış Kapasitesi 25 Sayfa Kağıt Giriş Kapasitesi 50 Sayfa Kart Okuyucu Yok Kartuş / Toner Adedi 2 Paralel Port Yok Renkli Tarama Var Sarf Durumu (Kutudaki) Demo Kartuş Tarama Çözünürlüğü 1200 DPI Tarayıcı Özelliği Var Usb Kablo Yok USB Yok Wi-Fi Var Yazıcı Tipi Çok Fonksiyonlu Diğer Garanti Süresi (Ay) 24

Ürün Özellikleri

  • Baskı Tipi Renkli
  • Ek Özellikler Fotokopi
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
Geri Bildirim Ver

HP 2710 Wi-Fi Yazıcı Hbv00000Xe7Xi

Gelişen teknoloji, hayatın her alanında bir takım değişimlere sebep olur. Bilgiye erişimin ağırlıklı olarak elektronik ortamlara geçmesiyle birlikte bilgisayar ve çevre donanımları da temel bir ihtiyaç olarak karşınıza çıkar. HP 2710 Wi-Fi yazıcı HBV00000XE7Xi dijital ortamda eriştiğiniz bilgileri kağıda kaliteli şekilde döken bir üründür. Kağıdınızı yazıcıya yerleştirdikten ve yapmak istediğinizi işlemi seçtikten sonra gereken tek şey başlatma düğmesine basmaktır. Yazıcı beyaz rengin ferah ve aydınlatıcı yapısı ile her ortama uyumludur. Bu ürünü ister evinizde ister ofisinizde ya da tercih ettiğiniz herhangi farklı bir ortamda kullanabilirsiniz. Bu yazıcı beklentilerinizi maksimum seviyede karşılayacak bir üründür. Fonksiyonel yapısı ile farklı işlemleri yapabilme kapasitesine sahip bir yazıcıya ihtiyaç duyuyorsanız bu ürünü değerlendirmenize alabilir, avantajlı fiyatlarından yararlanabilirsiniz.

  • Fonksiyonel yapı
  • Renkli baskı
  • Kaliteli malzeme

HP 2710 Wi-Fi Yazıcı HBV00000XE7Xi Özellikleri

HP 2710 Wi-Fi Yazıcı HBV00000XE7Xi Özellikleri

Bilgisayarla çalışan herkesin beklentisi kullanışlı bir yazıcıya sahip olmaktır. Printer olarak da bilinen bu ürünlerin fonksiyonel olması işlerin hızlı bir şekilde halledilmesi için önemlidir. Bu noktada HP 2710 Wi-Fi yazıcı beklentilerinizi maksimum seviyede karşılayabilecek bir modeldir. Ürün, sahip olduğu farklı işlem kapasitesi ile müşterilerin favorileri arasındadır. Standart modellerin ötesine geçen bu yazıcının tasarımı, aynı anda yapabileceği birbirinden farklı işlemleri tek bir makinede sunduğu için de avantajlıdır. Ürünün baskı, tarama ve kopyalama fonksiyonları mevcuttur. Bunun yanı sıra otomatik büyütmeli fotokopi özelliği de vardır. Ürünün Wi-Fi ile kablosuz bağlantı özelliği sayesinde işlemlerinizi vakit kaybetmeden oldukça seri bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Bu modeli işlem çeşitliliğini ve hızını göz önünde bulundurarak inceleyebilir, müşteri yorumlarından ya da ürün puanlarından da destek alarak ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz.

Yüksek Baskı Kalitesi ile HP Wi-Fi Yazıcı

Yüksek Baskı Kalitesi ile HP Wi-Fi Yazıcı

Yazıcılar dijital ortamdaki verilerin kağıda aktarılmasına olanak sağlayan teknolojik aletlerdir. Bu teknolojik aletlerin kalitesi kullananlar için son derece mühim bir konudur. Yazıcı HP 2710 sahip olduğu özellikler sayesinde müşterilerinin bekledikleri kaliteyi sunar. Uygun kağıt kullanıldığı takdirde renkli baskılar için 4800x1200 piksele kadar baskı çözünürlüğü mevcuttur. HP Wi-Fi yazıcı renkli baskılar için kalitesini gösterdiği gibi siyah baskı türü için de benzer kaliteyi gösterir. Baskı kalitesi siyah yazılar ya da görseller için 1200x1200 değerindedir. Ayrıca ürün toz ve kir tutmayan yapısı ile baskı kalitesini korur. Bunun yanında hızlı işlem yapıyor olması da insanlar tarafından takdir edilen başka bir yön olarak karşınıza çıkar. Siz de çok küçük detayları dahi atlamadan tüm ince ayrıntılara erişebileceğiniz bir yazıcıdan hizmet almak isterseniz bu ürünü satın alabilirsiniz.

HP 2710 Wi-Fi Yazıcı Fiyatları ve Yorumları

HP 2710 Wi-Fi Yazıcı Fiyatları ve Yorumları

HP 2710 Wi-Fi yazıcı özellikleri incelendiğinde ürünün son derece fonksiyonel bir yapıya sahip olduğu görülür. Bu ürün birbirinden farklı işlemleri yapabilmesi, baskı kalitesi ve seri işlem kabiliyeti ile müşterilerin beğenisini kazanır. HP Wi-Fi yazıcı 2710 yorumlar kısmında ürünün baskı kalitesinin pozitif yönde olduğu görülür. Windows ve Mac OS işletim sistemlerine destek veren ürün USB giriş özelliği ile tüm cihazlara kolaylıkla bağlanabilir. 475 mm genişlik, 195 mm derinlik, 354 mm yükseklik ölçlerine sahip olan model, 3.42 kg ağırlığındadır. Tarayıcı çözünürlüğü 1200 DPI olan ürün 216x297 mm tarama alanı sunar. HP 2710 Wi-Fi yazıcı fiyatları sunmuş olduğu kapsamlı hizmet göz önünde bulundurulduğunda uygun bir aralıktadır. Siz de işlevsel bir yazıcı arayışı içindeyseniz HP kalitesi altında geliştirilen bu ürünü Trendyol’dan sipariş edebilirsiniz.