9
Syphon kategorisinde
en çok favorilenen 9. ürün

Horecamark Sifon Kahve Demleme Ünitesi 5 Kupa

1.699 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Horecamark Sifon Kahve Demleme Ünitesi 5 Kupa

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Gastroplanet Satıcı Ünvanı: GASTROPLANET ENDÜSTRİYEL MUTFAK EKİPMANLARI ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0389114361000001 Vergi Kimlik Numarası: 3891143610
    Bu ürün Gastroplanet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kahve sifonuiki adet karaf, tutacak, gaz ocağı, ölçü/karıştırma kaşığı, bez filtre ve filtre tutucudan oluşur.Isıya dayanıklı özel üretim camdan yapılmıştır.3-5 cup espresso ölçeğinde servis imkanı sağlar.Sifon (syphon) kahve tarifi için malzemeler25 gr.Orta ince çekilmiş kahve400 ml.Su1 adetsifon kahve aletisifon (syphon) kahve tarifinin püf noktasıkahvenizi hazırlamadan önce sifonun içinde yer alan filtreyi sıcak suyla 30 saniye boyunca ıslatın. Bu işlem daha sağlam bir filtreleme yapmanıza yardımcı olacaktır. Sifonun ısıtıcısında sıcaklık değişimleri yaparken aletin çok sıcak ya da çok soğuk olmamasına dikkat edin. Isı düşüşlerinin keskin değil narin bir şekilde yapılması gerektiğini unutmayın.Sifon (syphon) kahve tarifi nasıl yapılır?Sifon aletinizin üst kısmına filtreyi iyice yerleştirin ve altındaki kancasını aletin tüp kısmına tutturun.Daha önceden ısıtıcıda kaynattığınız suyu sifonun alt haznesine dökün ve altındaki ısıtıcıyı açın.Sifonun üst haznesini alt haznenin üzerine koyun ancak biraz yan bırakın. Böylece üst haznede yer alan hava çıkar ve kahvenizin bir anda sıçrayarak kaynamasını engeller.Alt haznedeki su kaynamaya yaklaştığında üst hazneyi dik bir şekilde yerleştirin. Kaynayan suyun kahveyi yakmaması için uzun bir çubuk yardımıyla suyun derecesini düşürün. Arzu ettiğimiz derece bu noktada 94 derece.Çekmiş olduğunuz kahveyi üst haznenin içine boşaltın ve yalnızca 3 saniye ileri geri hareketini kullanarak karıştırın. Kahvenin tamamen karıştığından emin olun ve çubuğu çıkarın.Kahveyi karıştırdıktan sonra sifonun altındaki ısıtıcının derecesini düşürün. Yaklaşık 45. Saniyede çubuk yardımıyla 3 saniye boyunca kahvenizi tekrar karıştırın ve çubuğu çıkarın.90. Saniyeye geldiğinizde kahvenizi son kez çubuk yardımıyla karıştırın. Bu karıştırma işlemi de diğerleri gibi yalnızca 3 saniye sürsün ve ardından ısıtıcının altını kapatın.Damlama işlemi yaklaşık 45 saniye sürmeli. Üst haznede yer alan kahve ve su karışımı tamamen bittiğinde üst hazneyi yavaşça çıkartın. Burada üst haznenin kendiliğinden gevşemiş olmasına dikkat etin.Kahvenizi bardağa döküp servis edin. Afiyet olsun!
Geri Bildirim Ver