Hoover HGO320H 011 2si 1 Arada Akıllı Robot Süpürge ve Paspas Siyah

11.844,10 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Hoover HGO320H 011 2si 1 Arada Akıllı Robot Süpürge ve Paspas Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: VIP MAĞAZA Satıcı Ünvanı: ŞEYHMUS ERDEM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3450262374
    Bu ürün VIP MAĞAZA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Akıllı 2si1 arada Süpürme ve Paspaslama: 2’si 1 arada süpürme ve paspalama yapar, 5 farklı temizlik programına sahiptir (Otomatik, Paralel, Kenar/Köşe, Spot, Manuel).
  • 14.6 V Lityum Batarya: Güçlü batarya sistemi ile 120 dakikaya varan çalışma süresi sunar.
  • Fırçasız Motor: Direct Impulse Motor
  • güçlü emiş, yüksek verimlilik ve daha uzun süre kullanım garanti eden fırçasız motor teknolojisidir.
  • Uyarlanabilir Gyroscopic Haritalama Teknolojisi: Daha düzenli ve doğru navigasyon için hassas yön, konum, hız ve hızlanma sinyalleri için gelişmiş Gyroscopic haritalama teknolojisine sahiptir.
  • Programlı Otomatik Temizleme: Haftalık planlama yapabileceğiniz bu sistemle verimli ve etkili temizlik imkanı sunar.
  • İşlevsel Sensörler: Çarpışma karşıtı sensör, Düşme karşıtı sensor, Otomatik şarj ünitesi dönüş
  • Bu ürün Hoover Türkiye garantisi altındadır. Servis, kurulum hizmeti ve ürünlere dair teknik sorularınız için 444 0 398 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 2201 - 2400 Watt
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ses Seviyesi 61 Dba - 70 Dba
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Özellik Robot
  • Haritalandırma Yok
  • Yer Silme Özelliği Var
  • Aşılabilir Engel Seviyesi 1 cm
Geri Bildirim Ver

Hoover H-GO 300 HYDRO 2'si 1 Arada Akıllı Robot Süpürge ve Paspas Siyah

Hızla gelişen teknolojinin yardımıyla ortaya çıkan ve otonom çalışma prensibine sahip robot süpürgeler, işlevsel elektrikli ev aletleridir. Bu özelliklere sahip robot süpürgeler arasında üstün performansı ile öne çıkan Hoover H-GO 300 HYDRO, müşterilerine etkili bir temizlik deneyimi sunar. Uzun çalışma süresi sayesinde büyük alanların temizliğini kolaylaştıran ürün, yüksek emiş gücüne sahip vakumlama teknolojisi ile kiri ve tozu tamamen ortadan kaldırır. Hem kuru hem ıslak kullanılabilen ürün, sert zemin, ahşap ve halılarda derinlemesine temizlik yapar. Hoover H-GO 300 HYDRO 2si 1 arada akıllı robot süpürge ve paspas siyah kullananlar ortam hijyeni kendiliğinden sağlanırken zamanı diledikleri gibi değerlendirebilir. Siz de ev ya da ofisinizin hijyenini pratik bir şekilde sağlamak istiyorsanız ürünü inceleyebilirsiniz.

  • Üstün emiş gücü
  • 5 farklı temizlik modu
  • 120 dakika çalışma süresi

Hoover H-GO 300 HYDRO Robot Süpürge Tasarım Özellikleri

Hoover H-GO 300 HYDRO Robot Süpürge Tasarım Özellikleri

Direct Impulse fırçasız motoru sayesinde yüksek emiş gücüne sahip olan Hoover H-GO robot süpürge, ana fırça ve iki adet yan fırçası yardımıyla köşelerde bulunan kir ve tozları dahi 0.35 lt hacimli haznesine kolayca toplar. Geniş alanları tek seferde temizlemeye yeten 0.15 lt tankı ve yüzeye tamamen temas eden mikrofiber bezleri ile etkili bir paspaslama gerçekleştirir. Minimum 120 dakika çalışma süresi ile dikkat çeken ürün, mükemmel temizlik için 5 farklı temizlik modu sunar. Adaptive Gyro jireskopik haritalama sistemi ile hassas navigasyon özelliğine sahip olan ürün, LED kumandası sayesinde her yaştan müşteri tarafından kolaylıkla kontrol edilebilir. Hoover H-GO 300 HYDRO 2si 1 arada akıllı robot süpürge ve paspas siyah renk ve hi-gloss malzeme seçimi ile de şık bir tasarıma sahiptir.

Güvenilir Yardımcınız Hoover H-GO 300 HYDRO Robot Süpürge

Güvenilir Yardımcınız Hoover H-GO 300 HYDRO Robot Süpürge

Güçlü motoru, işlevsel fırçaları ve hassas sensörleri sayesinde müşterilerin temizlik yükünü büyük oranda üzerine alan Hoover H-GO robot süpürge, yüksek manevra kabiliyeti ve ergonomik yapısı ile üstün performans sergiler. İdeal boyutları ile her yere zahmetsizce erişebilen ürün, 32 cm çapta ve 8 cm yüksekliktedir. Ayrıca infrared, düşme ve çarpma karşıtı sensörler ile donatılan ürün, etkili ve güvenli bir çalışma prensibine sahiptir. Bunun yanı sıra, yıkanabilir EPA filtresi sayesinde hijyen standartlarından ödün vermeyen müşterilerin dahi gönül rahatlığıyla kullandığı ürün, 65 dB düşük ses seviyesi ile çevreye rahatsızlık vermeden çalışır. Hoover H-GO 300 HYDRO 2si 1 arada akıllı robot süpürge ve paspas siyah yorumları, özellikle küçük yaşta çocuğu ya da evcil hayvanı olan müşterilerin ürünü sıklıkla tercih ettiğini ve memnuniyetle kullandığını gösterir.

Üstün Hijyen Sunan Hoover H-GO 300 HYDRO Robot Süpürge

Üstün Hijyen Sunan Hoover H-GO 300 HYDRO Robot Süpürge

Temizlik sırasında şarjı bittiğinde ya da görevini bitirdikten sonra otomatik olarak şarj ünitesine dönen H-GO 300 HYDRO akıllı robot süpürgeyi tek bir tuşa basarak çalıştırabilir ve günlük temizliğin ötesinde üstün performansta hijyene kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Ergonomik boyutu ve işlevsel yan fırçaları sayesinde ulaşılması zor alanları dahi kolaylıkla temizleyen ürün, eviniz için kapsamlı ve özenli bir bakım sunar. Deneyimli müşteriler tarafından yapılan Hoover robot süpürge ve paspas siyah yorumları ve değerlendirmeleri okuyarak ürünle ilgili daha fazla veriye erişmek isterseniz Trendyol’a göz atabilirsiniz. Ayrıca, Hoover H-GO 300 HYDRO 2si 1 arada akıllı robot süpürge ve paspas siyah fiyatı hakkında bilgi alabilir, size özel kampanyaları inceleyebilir ve güvenli alışveriş ayrıcalığı ile ürünü satın alabilirsiniz.