Hoover 3lü Ankastre Set Siyah (HOT3051BI/E FIRIN - HVW6MBB OCAK - HDM656BTK DAVLUMBAZ)

14.989 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Hoover 3lü Ankastre Set Siyah (HOT3051BI/E FIRIN - HVW6MBB OCAK - HDM656BTK DAVLUMBAZ)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Royalmutfak Satıcı Ünvanı: FETHİ ÇATALHÜYÜK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3877970902200015 Vergi Kimlik Numarası: 2310211406
    Bu ürün Royalmutfak tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • HOT3051BI/E Siyah Fırın Siyah A Enerji Verimlilik Sınıfı 65 litre Elektroturbo Fırın 8 Fonksiyonlu Fonkisyonlar: Lamba Buz Çözme Alt Isıtıcı+Üst Isıtıcı+Turbo Fan Izgara+Turbo Fan Alt Isıtıcı+Turbo Fan Alt Isıtıcı+Üst Isıtıcı Izgara Pizza Aksesuarlar: 2 x35 mm tepsi Tel Izgara 1 adet Zamanlayıcı Hydoreasyclean Temizlik Sistemi Fırın İç Aydınlatma HVW6MBB Siyah Ocak Siyah Cam 60 cm 4 Gözlü Gazlı Ocak 1 adet küçük göz 1000 W 2 adet orta göz 1750 W 1 adet büyük göz 2500 W Kolay TemizlenebilirYüzey Emayeli Tel Izgara Önden Kontrol Doğalgaz Uyumlu + LPG enjektör seti Gaz Emniyet Sistemi Tek Elle Düğmeden Otomatik Ateşleme HDM 656 BTK Siyah Davlumbaz Siyah Cam 60 cm Duvar Tipi Davlumbaz Dokunmatik+Uzaktan Kumanda Maksimum Emiş Gücü 650 m?/saat 3 Kademeli Güç Ayarı 2 Adet LED Aydınlatma Maksimum Ses Seviyesi 64 dB Yıkanabilir Alüminyum Yağ Filtresi 3 yıl garanti Ücretsiz kurulum

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Var
  • Garanti Süresi 3 Yıl
  • Ocak Tipi Gazlı
  • Renk Siyah
  • Davlumbaz Şekli Eğimli
  • Ocak Yüzeyi Cam
Geri Bildirim Ver

Hoover 20-4 Siyah Cam 3'lü Ankastre Set

Hoover 20-4 siyah cam 3’lü ankastre set mutfaktaki işlerinizi kolaylaştırmak için tasarlanır. Set, birbiriyle uyumlu ocak, fırın ve davlumbaz olmak üzere üç ayrı parçadan oluşur. Bu sayede Hoover cam ankastre set mutfaklarda pişirme için ihtiyaç duyulan bütün elektronik ürünleri içinde bulundurur. Ürünler, ankastre mutfaklar ile uyumlu yapıdadır. Bu sayede kullanıcılar ürünleri, ankastre stilde tasarlanmış mutfaklarına ölçü endişesi yaşamadan yerleştirilebilirler. Set modern bir tasarıma ve siyah renge sahiptir. Bu sayede farklı dekorasyon ve tarzlara sahip mutfaklara kolayca uyum sağlayabilir. Hoover 20-4 siyah cam 3’lü ankastre set kullanıcılara demonte olarak gönderilir. Ürünün kullanıma hazır hâle gelebilmesi için kurulum işlemi gerekir.

  • Ocak, fırın ve davlumbaz
  • Ankastre set
  • Siyah renk

Hoover 20-4 Siyah Cam 3'lü Ankastre Set Özellikleri Neler?

Hoover 20-4 Siyah Cam 3'lü Ankastre Set Özellikleri Neler?

Hoover 20-4 siyah cam 3’lü ankastre set sade ve şık bir tasarıma sahiptir. Set içerisindeki parçalar kullanıcıların konforu düşünülerek kolay kullanılabilecek tarzda tasarlanır. Set içerisinde ocak, fırın ve davlumbaz olmak üzere üç farklı ürün bulunur. Ocak, her biri farklı büyüklükte 4 adet pişirme bölmesine sahiptir. Böylelikle kullanıcılar ihtiyaç duydukları ısı seviyesine uygun bölmede pişirme işlemini yapabilir. Set içerisindeki fırın ise kullanıcıların farklı tarifleri deneyebilmelerine imkân tanıyan çeşitli ısı ve pişirme modlarına sahiptir. Ürün grubu içerisinde yer alan son parça ise davlumbazdır. Hoover davlumbazın da kullanıcıların ihtiyaçlarına göre ayarlama yapmalarına izin veren farklı çalışma seviyeleri bulunur. Set içerisindeki bütün parçalar birbirleriyle uyumlu bir tasarıma sahiptir. Bu sayede mutfakta görsel açıdan bir şık bütünlük oluşturulur.

Hoover 20-4 Siyah Cam 3'lü Ankastre Set Kullanışlı mı?

Hoover 20-4 Siyah Cam 3'lü Ankastre Set Kullanışlı mı?

Hoover 20-4 siyah cam ankastre set sahip olduğu çeşitli parçalar ile oldukça işlevseldir. Set içerisindeki parçaların her biri kullanıcıların kendi ihtiyaçlarına göre ayarlamalar yapabilmesine imkân tanıyan özelliklere sahiptir. Örneğin Hoover ankastre fırın fanlı ve fansız olmak üzere 2 farklı pişirme stiline ve 9 farklı pişirme fonksiyonuna sahiptir. Bu sayede kullanıcılar pişirmeyi tercih ettikleri tarife en uygun ısı ayarını kolaylıkla seçebilir. Set içerisindeki davlumbazın da kullanıcıların hayatını kolaylaştıran çeşitli özellikleri mevcuttur. Örneğin davlumbaz üzerindeki LED aydınlatmalar sayesinde yemek yaparken ihtiyaç duyduğunuz ekstra aydınlığa sahip olabilirsiniz. Ayrıca davlumbaz kullanıcıları memnun edecek düşük bir ses seviyesini sahiptir. Ürünün çalışırken ses seviyesi 67 dB'dir. Bu sayede kullanım sırasında rahatsızlık verecek bir gürültü yaratmaz.

Hoover 20-4 Siyah Cam 3'lü Ankastre Set Kaliteli ve Şık mı?

Hoover 20-4 Siyah Cam 3'lü Ankastre Set Kaliteli ve Şık mı?

Hoover ankastre set içerisindeki her bir parça kaliteli malzemeler kullanılarak üretilir. Paket dâhilindeki ürünlerin yapımında kullanılan ana malzemelerden biri camdır. Cam malzeme ürünlere şıklık ekleyen bir unsurdur. Cihazların yapımında kullanılan cam aynı zamanda oldukça dayanıklı bir yapıya sahiptir. Kullanılan sağlam cam malzeme sayesinde set içerisindeki parçaların her biri, kullanıma bağlı oluşan darbeler başta olmak üzere nem ve çizilme gibi çeşitli olumsuzluklara karşı dayanıklıdır. Bu sayede kullanıcılar Hoover ankastre seti uzun süre sorunsuz şekilde kullanabilir. Hoover set içerisindeki parçaların her biri teknik açıdan da oldukça gelişmiş özelliklere sahiptir. Bu sayede Hoover 20-4 siyah cam 3’lü ankastre set ile en lezzetli yemekleri pişirebilirsiniz. Dilerseniz Trendyol’da yer alan Hoover 20-4 siyah cam 3’lü ankastre set yorumlarını inceleyerek ürünün kalitesi ve diğer teknik özellikleri ile ilgili kullanıcı değerlendirmelerine ulaşabilirsiniz. Ürünü Trendyol üzerinden güvenli ödeme ile kolaylıkla satın alabilirsiniz.