Honda EU 32i 3.2 kVA Taşınabilir Sessiz Benzinli Jeneratör

107.549 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Honda EU 32i 3.2 kVA Taşınabilir Sessiz Benzinli Jeneratör

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: tarımdeposu Satıcı Ünvanı: 4BAHAR TARIM TEKNOLOJİLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Amasya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0001207673100001 Vergi Kimlik Numarası: 0012076731
    Bu ürün tarımdeposu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Honda EU 32İ İnvertörlü Jeneratör Monofaze 3.2 kVA Bluetooth'lu5 yıl Honda garantili EU32i serisi, maksimum 3200 watt AC ve sezgisel uygulama kontrolü sağlayan dünyanın en hafif 3 kVA sınıfı jeneratörüdür. Kamp alanlarından şantiyelere kadar, taşıması kolay ve çalıştırması kolay, güvenilir, yüksek çıkışlı bir güç kaynağına sahip olun.Honda, yalnızca 26,5 kg ağırlığındaki EU32i ile dünyanın en hafif 3kVA sınıfı jeneratörünü geliştirdi. Başlatma işlevi, kullanım kolaylığı sağlayan bir işletim arabirimi sağlamak için basitleştirildi ve iki basit adımla başlatma olanağı sağladı. Sadece düğmeyi çevirin ve kabloyu çekin.Bu akıllı jeneratör, Android veya iOS akıllı telefonunuza bağlanmak için Bluetooth kullanan kendi akıllı telefon uygulamasına sahiptir. Sezgisel Uygulama Kontrolü, yakıt seviyesini kontrol etmenize, güç çıkışına erişmenize, Eco Throttle'ı kontrol etmenize ve hatta uzaktan durdurmayı etkinleştirmenize olanak tanır. Yeni geliştirilen, yüksek performanslı motor, yakıt kullanımını optimize etmek için yerleşik yakıt enjeksiyonunu içeren türünün ilk jeneratörüdür. Eco Throttle, jeneratörün gereken doğru miktarda gücü sağlamak için motor devrini otomatik olarak ayarlamasını sağlar. Yakıt verimliliği iyileştirilerek, düşük yakıt tüketimi ile sürekli çalışma süresi sağlanır.3200 watt AC güç çıkışı, günlük ve profesyonel faaliyetlerde veya ara sıra acil durumlarda kullanım için güvenilebilecek muazzam bir güç sağlar. RV klimaları ve mikrodalga fırınlar dahil olmak üzere birden fazla yükü karşılayabilen, dünyanın ilk 3,2 kVA'lık "yüksek çıkışlı" jeneratörü. İhtiyacınız olduğunda sürekli çalışacağına güvenebileceğiniz son derece güvenilir bir güç kaynağı. Teknik Özellikler Model: EU 32i Motor Modeli: GX 130 Motor Tipi: Benzinli, 4 zamanlı, Hava Soğutmalı, Tek silindirli Çap x Strok: 56x53 mm Silindir Hacmi: 130 cm³ Ateşleme Sistemi: Full transistör Çalıştırma Sistemi: İpli Yakıt Depo Kapasitesi: 4,6 lt Sürekli Çalışma Süresi: 3.35 saat Yakıt Tüketimi: 1,1 lt/saat Yağ Kapasitesi: 0,46 lt Ses Gürültü Seviyesi: 73* - 91 dBA Frekans: 50 Hz Gerilim: 230 V Max.Çalışma Gücü: 3,2 kVA Sürekli Çalışma Gücü: 2,6 kVA Sürekli Çıkış Akımı: 11,3 A Doğru Akım Çıkışı: 12V - 8,3A Faz: Monofaze Boyutlar (UxGxY): 571x306x452 mm Boş Ağırlık: 26,5 kg Bluetooth Özelliği: Var * Eco –Throttle devrede iken (*)

Ürün Özellikleri

  • Tip Benzinli Jeneratör
  • Kva Değeri 3-6 Kva
  • Çalıştırma Şekli İpli
  • Faz Tipi Monofaze
  • Beygir Gücü 10-15 hp
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver