HOMEND Robochop 2101h Cam Hazneli Doğrayıcı Krem

Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.349 TL1.319 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.359 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.499 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.999 TL

Ürün Bilgileri

HOMEND Robochop 2101h Cam Hazneli Doğrayıcı Krem

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HRD STORE Satıcı Ünvanı: RABİA AKSÖZEK HARDAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5350324578200001 Vergi Kimlik Numarası: 0370215377
    Bu ürün HRD STORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 500-1500 Watt
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Materyal Cam
  • Renk Beyaz
  • Hazne Malzemesi Cam
  • Hazne Kapasitesi 500+ ml
Geri Bildirim Ver

Homend Robochop 2101h Cam Hazneli Doğrayıcı Krem

Homend robochop 2101h cam hazneli doğrayıcı krem, mutfakta yemek yapmanın keyfini sizlere sunmaktadır. Yemek yapma merakı olanlar ya da sevdikleri için devamlı yemek yapması gerekenler hayatını kolaylaştıran küçük ev aletlerine ihtiyaç duyarlar. Sebzelerin iyice yıkandıktan sonra onların istenilen büyüklükte doğranması gerekir. Bu konuda bir yardımcıya ihtiyaç duyabilirsiniz. Böyle bir durumda Homend robochop ürünü cam haznesiyle dikkat çekmektedir. Böylelikle hangi oranda doğrandığını görebilirsiniz.

 
  • Cam hazneli doğrayıcı
  • Sessiz çalışma özelliği
  • 900 ml kapasite

Homend Robochop Cam Hazneli Doğrayıcı Özellikleri

Homend Robochop Cam Hazneli Doğrayıcı Özellikleri

Homend robochop 2101h cam hazneli doğrayıcı özellikleri incelendiğinde birçok parçadan oluştuğu görülür. Ana gövdesi, cam haznesi, merkezleme mili ve kaydırmaz tabanı ile dikkat çekmektedir. Üründe karıştırma diski, parçalama bıçağı, güvenlik kapağı ve sızdırmazlık ringi bulunmaktadır. Doğramak istediğiniz sebze ya da meyvelerin kıvamlarına kendiniz karar verebilirsiniz. Çok doğramak ya da püre haline getirmek sizin tercihinize bağlıdır. Ürünü kullandıktan sonra parçalarının çıkarılması ve yıkanması oldukça kolaydır. Cam hazneyi, bıçağı ve güvenlik kapağını bulaşık makinesinde yıkayabilirsiniz. Ana gövdeyi sadece silmeniz gerekir. Parçalayıcı bıçağı ve karıştırma diskini kullandıktan sonra bekletmeden yıkamanız gerekir. Kurutarak sonraki kullanıma hazırlamalısınız. Cihazı boş olarak çalıştırmamanız gerekmektedir. Cihazın 400 watt motorgücü bulunmaktadır. Yüksek güç üretir ve düşük ses çıkarır. Eğer mutfakta bir yardımcıya ihtiyacınız varsa ürünü tercih edebilirsiniz. Cam hazne bulaşık makinesinde de yıkanabilmektedir. Ayrıca mikrodalga fırında da kullanılır.

 

Homend Robochop Cam Hazneli Doğrayıcı Kullanımı

Homend Robochop Cam Hazneli Doğrayıcı Kullanımı

Homend 2101 robochop cam hazneli doğrayıcı kullanımı oldukça kolaydır. Aleti ilk kez kullanacak olan kişiler doğrayıcının tüm parçalarının ambalajlarını çıkarmalıdır. Bıçak koruyucu plastik çıkarıldıktan sonra alet tezgaha konmalıdır. Kaydırmaz taban cihaz çalışırken sarsıntı yapmayacaktır. Cam hazne lastik ortaya gelecek şekilde yerleşmelidir. Doğrama bıçağı merkezleme milinin üstüne tam oturmalıdır. Bıçağın keskin olduğu unutulmamalı, takarken ya da yıkarken dikkatli olunmalıdır. Doğranmasını istediğiniz meyve ya da sebzeleri cam hazneye yerleştirdikten sonra güvenlik kapağını kapatmalısınız. Ana gövdeyi güvenlik kapağına tam olarak oturtmalı ve çalıştırmaya başlamalısınız. Homend robochop 2101h cam hazneli doğrayıcı dokunmatik özelliğine sahiptir. Dokunduğunuzda ya da bastırdığınızda cihaz çalışmaya başlayacaktır. Böylelikle doğrama işlemini yapabilir ve mutfakta yemek yapmayı kolay bir hale getirebilirsiniz. 900 ml olan bir kapasiteye sahiptir. Doğramak istediklerinizi bir seferde bitirmenizi sağlar.

 

Homend Robochop Cam Hazneli Doğrayıcı Fiyatı ve Yorumları

Homend Robochop Cam Hazneli Doğrayıcı Fiyatı ve Yorumları

Güvenlik kapağı, bıçakla aranızda güvenli bir bölge oluşturmaktadır. Cam hazne güvenlik kapağının arasına girerek sizi tehlikeden korur. Doğrayıcının kirlenmesini engeller. Homend Robochop doğrayıcı içinde krema da yapabilirsiniz. Yumurta çırpabilir omlet hazırlayabilirsiniz. Farklı meyve püreleri yapabilirsiniz. Bayat ekmekleri kıyarak köfte için hazırlık yapabilirsiniz. Cihazınızı dinlendirerek kullanmanız önerilir. Evlerde ya da iş yerlerinde kullanılmaya müsaittir. Homend robochop 2101h cam hazneli doğrayıcı fiyatı uygun fiyatlarla kullanıcıya sunulma amacı ile belirlenir. Performansı bakımından mutfağınızın vazgeçilmezleri arasında bulunmaktadır. Kolay bir kullanıma sahiptir. Uzun yıllar özelliğini kaybetmeden kullanabilmeniz mümkündür. Her cihazda olduğu gibi kullanım kılavuzunu okuyarak hareket etmeniz cihazın uzun ömürlü olmasını sağlayacaktır. Her sebzenin ve meyvenin ne kadar sürede doğranması gerektiği kullanma kılavuzunda sizlere anlatılmaktadır. Cihazı kullanmadığınız zamanlarda ve temizliğini yaparken fişten çıkarılması güvenlik açısından önemlidir. Homend Robochop doğrayıcıdan memnun olanların sayısı oldukça fazladır. Sizler de ürün yorumlarını okuyarak Trendyol’dan sipariş oluşturabilir ve adresinize ulaşmasını sağlayabilirsiniz.