Holder Telefon Tutacagı Torpıdo Ustu Sılıkon Vantuzlu Bas Bırak Luks

39,90 TL

Ürün Bilgileri

Holder Telefon Tutacagı Torpıdo Ustu Sılıkon Vantuzlu Bas Bırak Luks

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BiDünya Store Satıcı Ünvanı: SİNAN ALİKAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 0530617354
    Bu ürün BiDünya Store tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yeniden tasarlanan alt ayak, tüm cihaz bağlantı noktalarınıza erişim sağlar Süper yapışkan jel ped çoğu yüzeye (dokulu yüzey dahil) güvenli bir şekilde yapışır, ancak yine de kolayca çıkarılabilir Hızlı dikey ve yatay görünümler için 360 derece döndürme ile tamamen ayarlanabilir Tek elle kullanım kolaylığı Güçlü vantuz ile sabitlendiği yerden oynamaz ayrıca tekrar kullanım kolaylığı sağlar 360 derece dönebilen mekanizma ile istediğiniz yöne rahatça döndürebilirsiniz Mandallı araç içi telefon tutacağına eni 8cm ye kadar olan cihazlarınız için kullanabilirsiniz Cama tutturulabilen ve pratik vantuzlu özelliğiyle size en verimli kullanımı sunar Güçlü vakumlu cama veya istediğiniz yüzeye kolayca yapışabilir Bu ilan BizimHesap.com ile yayınlanmıştır.

Ürün Özellikleri

  • Telefon Tutucu Özellikleri Akrobat
Geri Bildirim Ver