hodbehod Dikiş Makinası Mıknatıslı Yaylı Kenar Dikiş Siperi

295 TL

Ürün Bilgileri

hodbehod Dikiş Makinası Mıknatıslı Yaylı Kenar Dikiş Siperi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İŞKUR MAKİNA Satıcı Ünvanı: MELİH KALKAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4818751680800017 Vergi Kimlik Numarası: 4930619692
    Bu ürün İŞKUR MAKİNA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ?Hassas Dikiş Kontrolü? Her seferinde tutarlı dikiş genişlikleri için mıknatısı dikiş makinenizin boğaz plakasına konumlandırın. Geleneksel manyetik dikiş kılavuzlarının aksine, manyetik dikiş kılavuzumuz kalın kumaşları dikerken rotadan sapmaz. ?Kolay Yeniden Konumlandırma?Manyetik Dikiş Kılavuzu gerçekten yardımcı olur! Gerektiğinde manyetik kılavuzu zahmetsizce çıkarın ve yeniden konumlandırın. Küçük mıknatısı dikiş makinenizin iğne plakasına yerleştirin ve herhangi bir projeyi doğru bir şekilde bitirmek için kumaşın kılavuza doğru kaymasını sağlayın. ?Güvenli Yerleştirme?Manyetik Dikiş Kılavuzu, yüksek kaliteli paslanmaz çelik ve mıknatıslardan üretilmiştir
  • kenar koruması, konumlandırma, kıvrılmayı önleme ve daha fazlası için mükemmeldir. Mıknatıs, dikiş yaparken sağlam bir şekilde yerinde kalarak sağlam ve doğru dikiş sağlar. [Evrensel Uyumluluk] Tüm popüler kapitone ve dikiş makinesi markalarıyla uyumludur, bu da onu dikiş görevleriniz için çok yönlü bir araç haline getirir. ?Geniş Uygulama?Manyetik Dikiş Kılavuzu, hem profesyonel giysi üreticileri hem de evde dikiş meraklıları için idealdir. Düz veya kavisli dikiş çizgilerinin dikilmesine yardımcı olarak hataları azaltır.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Metal
Geri Bildirim Ver