HKNYS 7 Yaş -rakam Sayı Folyo Balon 100 Cm Rengarenk -gökkuşağı Renkli Folyo Balon-helyum Gazı Uyumludur

Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura
119,90 TL

Ürün Bilgileri

HKNYS 7 Yaş -rakam Sayı Folyo Balon 100 Cm Rengarenk -gökkuşağı Renkli Folyo Balon-helyum Gazı Uyumludur

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BalonŞehri Satıcı Ünvanı: HAKAN SAĞLAM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7380565499
    Bu ürün BalonŞehri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yaş Sayı RENGARENK -Gökkuşağı Folyo Balon Doğum Günü Parti Folyo Balon 100 cm Rakam 100 CM- 1 METRE - 40 İNÇ BOYUTLARINDADIR. HKNYS ESGOM MARKET Rakam folyo balonlar
  • Rakam folyo balonlar ile mükemmel bir doğum günü partisi düzenleyebilirsiniz. 100 cm folyo balonları helyum gazı ile şişirip uçan balon olarak kullanabilirsiniz. Harf ve Rakam folyo balon nasıl şişirilir? Harf ve rakam folyo balonları pipet ile veya helyum gazı ile şişirebilirsiniz. Helyum gazı ile şişirip uçan balon olarak kullanabilirsiniz. Havada durması için helyum gazı şarttır. Rakam ve harf folyo balonları pipet yardımı ile normal hava ile şişirip çift taraflı bant ile ya da bağlama noktalarından rafya ile bağlayıp asabilirsiniz. Balonu rafya ya da herhangi bir ip, kurdele ile bağlarken dikkat etmeniz gereken nokta ipi gerdirirken balona zarar vermeden bu işi yapmanız gerekmektedir. Balonun zarar görmemesi için folyo balonun bağlama kulakçıklarının bulunduğu delikten ipi geçirip öyle gerdirmeniz gerekmektedir. Sormak istediğiniz herhangi bir sorunuz varsa Soru Sor bölümünden bizlere iletebilirsiniz. Ayrıca farklı fikirlerinizi de yorum bölümüne ekleyebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Balon Çeşidi Rakam Balon
  • Renk Çok Renkli
Geri Bildirim Ver