Hız Yayınları 8. Sınıf Lgs Matematik Soru Bankası -/ 2021-2022 Yeni Baskı Yeni Sezon

259 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (15)
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
224,50 TL
4 Adet ve Üzeri 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
250 TL225 TL
2. Ürüne %15 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Hız Yayınları 8. Sınıf Lgs Matematik Soru Bankası -/ 2021-2022 Yeni Baskı Yeni Sezon

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sezgistore Satıcı Ünvanı: AYHAN YANGIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9360446317
    Bu ürün Sezgistore tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • hız yayınları 8. sınıf lgs matematik soru bankası -/ 2021-2022 yeni baskı yeni sezon

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi LGS
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Basım Yılı 2021
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Hız Yayınları 8. Sınıf LGS Matematik Soru Bankası 2021-2022

Artık ortaokulun son dönemi olan 8. sınıf, öğrenciler için yeni bir öğrencilik hayatının başlayacağı anlamına geliyor. Lise serüvenlerinin son aşaması olan 8. sınıfta, öğrenciler yaşamlarında yeni bir sayfa açarlar. Ortaokul son sınıfta okul saatlerini artıran öğrenciler, hedeflerine ulaşmak için çeşitli kaynaklardan destek alırlar. Öğrencilerin stresli bir tempo içinde oldukları bu aşamada en büyük yardım test kitabıdır. Hız Yayınları 8. Sınıf LGS Matematik Soru Bankası -/ 2021-2022 Yeni Baskı Yeni Sezon +654654968, 8. sınıfta öğrenilen konuların pekiştirilmesinde etkili bir destek materyalidir. Sınavı geçmek için önce pek çok matematik problemini tamamlamanız gerekir. Soruları çözmek sadece konuyu daha iyi anlamanızı sağlamakla kalmayacak, bununla beraber sınava hazırlanmanıza da yardımcı olacaktır. Sınavdan önce çok soru çözme alıştırması yapanlar, yapmayanlara göre daha başarılıdır. Uzmanlar tarafından hazırlanan Hız Yayınları lgs matematik kaynağı başarılı bir şekilde çözülürse sınav kolayca geçilecektir.

  • Eğitici
  • Kaliteli
  • Öğretici

Hız Yayınları 8. Sınıf LGS Matematik Soru Bankası İçeriği

Hız Yayınları 8. Sınıf LGS Matematik Soru Bankası İçeriği

Pek çok soruyu çözdükten sonra testi tamamlama hakkınız var ama önce konuyu çalışmalısınız. Konu ne kadar çok çalışılır ve uygulanırsa o kadar etkili olur. Bir konu ele alınırken dışarıdan beyne bilgi gelir, soru çözerken de bilgi beyne ulaşır. Sınavda yapılacak tek şey bilgi almaktır. Bilginin beyne kolayca ulaşabilmesi için düzenli olarak çok sayıda sorunun yanıtlanması gerekir. Dersi pekiştirmek için tercihen test kitapçıkları kullanılır. Test kitabını kullanarak öğrenciler dersi daha kolay anlayabilirler. Hız Yayınları LGS matematik soru bankası, öğrencilerin sınavdaki soruları kolayca çözmelerine yardımcı olacak zengin bir soru yapısına sahiptir. Ortaokula veda etmek üzere olan 8. sınıflar, konuları kaçırmamak için referans kitaplarını çok seviyorlar. Bunun yanı sıra Hız Yayınları 8. Sınıf LGS Matematik Soru Bankası -/ 2021-2022 Yeni Baskı Yeni Sezon kampanya kapsamında sahip olarak avantajlı bir konuma sahip olabilirsiniz.

Hız Yayınları 8. Sınıf LGS Matematik Soru Bankası Yorumları

Hız Yayınları 8. Sınıf LGS Matematik Soru Bankası Yorumları

Öncelikle sorular kitap içerisinde kolay, orta ve zor diye ayrılıyor. Öğrenciler bütün gün basit kitaplarla uğraştıklarında, düşünme ve ilerlemelerini geliştirebilecekler gibi görünmüyor. Zor problemlerle tekrar tekrar uğraşan öğrenciler, cevaplanmamış sorulardan da tatmin olmazlar ve öğrenmek için çok az motivasyonları vardır. O yüzden öncelikle okuduğumuz kitapların zorluklarını bilmemiz gerekiyor. Hız Yayınları 8.sınıf LGS matematik soru bankası kaynağının temel amacı öğrenilen konuları geliştirmektir. 8. sınıf öğrencileri sınavı geçmek için bu soruları gözden geçirmelidir. Test kitabı seçerken öğrencinin başarı düzeyini göz önünde bulundurun. Hız Yayınları 8. Sınıf LGS Matematik Soru Bankası -/ 2021-2022 Yeni Baskı Yeni Sezon öğrencilerin sınava hazırlık sürecinde zorlanmadan soruları çözebilmeleri için farklı türde sorular yer almaktadır. Hız Yayınları 8. Sınıf LGS Matematik Soru Bankası -/ 2021-2022 Yeni Baskı Yeni Sezon yorum alanı üzerinden ise daha fazla detaylı bilgi alabilirsiniz.

Hız Yayınları 8. Sınıf LGS Matematik Soru Bankası Fiyatı

Hız Yayınları 8. Sınıf LGS Matematik Soru Bankası Fiyatı

Öğrenciler, öğrenme düzeylerine uygun kitapları seçmelidir. Doğru kitabı seçmek öğrencinin başarı şansını artırır. Bu soru bankası, diğer kitaplardan farklı olarak, öğrencilerin sorularına bir öğretmen yardımı olmadan cevap bulmalarını sağlar. Kullanıcıların kitap seçiminde fiyat karşılaştırması yaparak daha sağlıklı alışveriş yapmalarında fayda var. Bu sağlıklı alışveriş öğrenci başarısını artıracaktır. Kağıdın kalitesi ve kitap kapağının şekli markaya göre değişir. 8. sınıf test kitapları ve fiyatları değişiklik göstermektedir. Bu soru bankası her bütçeye uygun olmasıyla öğrencilerin dikkatini çekmektedir. Hız Yayınları 8. Sınıf LGS Matematik Soru Bankası -/ 2021-2022 Yeni Baskı Yeni Sezon indirim dahilinde de kullanıcıların karşısında yer alabilmektedir. Trendyol üzerinden Hız Yayınları 8. Sınıf LGS Matematik Soru Bankası -/ 2021-2022 Yeni Baskı Yeni Sezon satın al işlemini yapabilirsiniz.