Hız Yayınları 6.Sınıf Matematik Soru Bankası

195 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Hız Yayınları 6.Sınıf Matematik Soru Bankası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÇINAR DAĞITIM Satıcı Ünvanı: NEDİM BAYRAKTAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1560065870
    Bu ürün ÇINAR DAĞITIM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hız Yayınları 6.Sınıf MATEMATİK Soru Bankası

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 6. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2022
  • Kitap İçeriği Konu Özetli Soru Bankası
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Hız Yayınları 6. Sınıf Matematik Soru Bankası

Hayatın her alanında gerekli olarak kullanılan matematik küçük yaşlarda öğrenilmeye başlanır. Matematik birçok öğrencinin ya da kişinin ilköğretimden üniversite akademik eğitimine kadar zorlandığı dersler arasında yer alır. Bu nedenle küçük yaşlarda verilen temel eğitim kişinin geleceği için oldukça önemli bir yere sahiptir. Hız Yayınları 6. Sınıf Matematik Soru Bankası gibi doğru kitap seçimi ve düzenli çalışma ile çoğu öğrenci temellerini sağlam bir şekilde atabilir ve bu sayede kolaylıkla başarılı olabilirler. Uzman eğitmenler ile özenle hazırlanan her bir soru 6. sınıf öğrencilerinin seviyelerini basamak basamak artırarak bu derslerinde başarılı olmalarını sağlar. Matematik Hız Yayınları 6. Sınıf düzeyine göre hazırlanmış olan kitapla yeni nesil öğrenmeyle beraber kaliteli ve nitelikli eğitim vadedilir.

  • LGS için ön hazırlık
  • Temel eğitimi destekler
  • Geleceğe ışık tutar

Hız Yayınları 6. Sınıf Soru Bankası İçeriği

Hız Yayınları 6. Sınıf Soru Bankası İçeriği

Bir öğrencinin hayatı boyunca matematiği sevip sevmeyeceğinin temellerinin ilköğretim yıllarında atıldığı bilinen bir gerçektir. Bu nedenle ders materyali ya da bu derse destek olarak seçilecek kaynak son derece önemlidir. 6. Sınıf Matematik Hız Yayınları tarafından tüm ilköğretim öğrencilerinin seveceği şekilde tasarlanarak piyasaya sürülür. Çocukların sevebileceği şekilde tasarlanan soru bankasının dışı, sarı renkli karton kapaklıdır. Üstünde çocukların sevdiği kahramanlar referans alınarak tasarlanan resim bulunur ve çocukların motivasyonlarını artırmaya yardımcı olur. Yayın evinin 9786057814074 stok numarası ve barkod kodu ile yayımlanır. Toplamda 192 sayfa olan soru bankası ebat olarak 19,5 x 27,5 cm boyutundadır ve okul çantasında kolaylıkla taşınabilir. Oldukça eğlenceli bir içeriğe sahip olan ve göze hitap eden bu kitap sayesinde LGS sınavına hazırlanmak çok kolay olabilir.

Sağlam Bir Temel İçin Verimli Bir Kaynak

Sağlam Bir Temel İçin Verimli Bir Kaynak

İyi bir geleceğe sahip olabilmek için kaliteli bir eğitim almak gerekir. Liselere giriş sınavını kazanmak için de bolca soru çözmek tavsiye edilir. Lise giriş sınavının genel adı olan LGS sınavı 6. 7. ve 8. sınıf müfredatını kapsar. Bu nedenle ortaöğretimde bazı derslerin temelinin sağlam atılması, öğrencilerin geleceği için oldukça önemlidir. Soru çözümü, çalışılan konunun daha iyi anlaşılmasını ve pekişmesini sağlamaya yardımcı olur. Bu nedenle tercih ettiğiniz 6. Sınıf Matematik Soru Bankası Hız Yayınları tarafından büyük bir titizlikle hazırlanır. Farklı soru tipleri ile sınav öncesi pratik kazandırır. Başarının önemli destekçilerinden olan Hız Yayınları, yeni nesil soru tipleri ile öğrencileri geleceğe hazırlamaya odaklanır. Ders kitaplarına ek olarak kullanacağınız Hız 6. sınıf Matematik Soru Bankası, müfredatta yapılan değişikliklere göre düzenli olarak güncellenir.

6. Sınıf Matematik Soru Bankası Uygun Fiyatlarla Trendyol’da

6. Sınıf Matematik Soru Bankası Uygun Fiyatlarla Trendyol’da

Farklı soru seçeneklerini görmenize yardımcı olan soru bankası kaynakları ile derslere daha iyi hazırlanmak mümkündür. Öğrencilerin geleceğine yön verecek temel eğitimin destekçisi 6. Sınıf Matematik Soru Bankası Hız Yayınları fiyat seçenekleri de oldukça uygundur. Bol soru çözmenize ve çalıştığınız her konu hakkında farklı soru tiplerini görmenize yardımcı olacak olan kaynak, dolu dolu bir içeriğe sahiptir. Matematik ile ilgili konuları çalışıp ilgili konu hakkında daha fazla pratik yapmanıza olanak sağlar. Kaynaklar, ders çalışırken elde ettiğiniz bilgiyle soru çözdürüp, geçici bellekten kalıcı belleğe aktardığınız bilgilerin kalıcı olmasında yardımcıdır. Bu sayede sağlam bir temele sahip olarak emin adımlarla geleceğinize ışık tutabilirsiniz. 6. Sınıf Matematik Soru Bankası Hız Yayınları yorum bölümlerini inceleyerek soru çeşidi ve farklı anlatım teknikleri hakkında deneyimlerini paylaşan müşterilerden fikir alabilirsiniz.