2
Manikür & Pedikür Aletleri kategorisinde
en çok değerlendirilen 2. ürün

Hitfoni Çantalı Tırnak Makası Cımbız Törpü 12 Parça Manikür Pedikür Seti

279,90 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
299,90 TL

Ürün Bilgileri

Hitfoni Çantalı Tırnak Makası Cımbız Törpü 12 Parça Manikür Pedikür Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Toptanfoni Satıcı Ünvanı: TOPTANFONİ İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0855091075700001 Vergi Kimlik Numarası: 8550910757
    Bu ürün Toptanfoni tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çantalı Tırnak Makası Cımbız Törpü 12 Parça Manikür Pedikür Seti safa369995255214
Geri Bildirim Ver

Starmax Safa369995255214 Çantalı Tırnak Makası Cımbız Törpü 12 Parça Manikür Pedikür Seti

Manikür ve pedikür uygulamaları ile daha sağlıklı, hijyenik ve güzel görünen el ve ayaklara sahip olmak mümkündür. Bu konu hem kadınlar hem de erkekler için oldukça önem taşır. Çünkü tüm bu işlemler kendinizden daha emin ve özgüvenli görünmenizi sağlar. Starmax çantalı 12 parça manikür pedikür seti bu işlem için ideal bir üründür. Bu ürün sayesinde kuaförde yaptırabileceğiniz tüm işlemleri evinizin rahatlığında kolayca yapabilirsiniz. Maddi açıdan tasarruf etmenizi sağlayan ürün, şık bir çanta ile gönderilir.

  • Paket İçeriği: 1 adet küçük tırnak makası, 1 adet büyük tırnak makası,1 adet kütikül tırnak makası, 1 adet cımbız, makas, kups/ geniş itmeli tip broş, tırnak temizleme bıçağı, siyah nokta temizleyici komedon, et sıyırıcı, törpü, çift taraflı kronk
  • Renk: Gümüş
  • Malzeme: Paslanmaz Çelik

Starmax Manikür ve Pedikür Setinin Özellikleri Nelerdir?

Starmax Safa369995255214 Çantalı Tırnak Makası Cımbız Törpü 12 Parça Manikür Pedikür Seti Yorumları

Ürün, zahmetli manikür ve pedikür işlemlerini eksiksiz bir şekilde yapmak için ihtiyaç duyduğunuz malzemeleri içerir. Starmax çantalı tırnak makası cımbız törpü 12 parça manikür pedikür seti, şık çantası ile yanınızda taşıyabileceğiniz bir üründür. Set ile yapılan uygulamalar sonucunda eller güzel ve zarif görünür. Tırnak ve cilt bakımına önem veren bireyler için gerekli aletleri içeren set, modern bir tasarımla sizler sunulur. Starmax çantalı manikür pedikür seti, kaş düzeltme gibi işlemler için de kullanılabilir. %100 paslanmaz çelikten üretilmiş olan ürün, güvenli sterilizasyon sağlar. Enfeksiyon riskini en aza indirerek korozyonu önler. Set; taşınabilir, dayanıklı ve deri kaplama bir çanta ile birlikte satışa sunulmuştur.  Son derece hafif olan Starmax manikür setini her gün çantanızda taşıyabilir, seyahatlerde de yanınıza alabilirsiniz.

Starmax Manikür ve Pedikür Seti Kullanışlı mıdır?

Starmax Safa369995255214 Çantalı Tırnak Makası Cımbız Törpü 12 Parça Manikür Pedikür Seti Yorumları

Her an yanınızda bulundurabileceğiniz bir manikür pedikür seti istiyorsanız Starmax manikür seti sizin için idealdir. Tırnak etlerinin ileri doğru itilmesi veya tamamen alınması gibi uygulamalar bu set ile kolayca yapılabilir. Tüm set içeriğini estetik deri kaplama çantası sayesinde istediğiniz zaman yanınızda taşıyabilirsiniz. Çantası sayesinde tüm parçalar bir arada ve düzen içinde olur. Kapalı konumda iken çantanızda yer kaplamaz. Elinizde taşırken de hoş bir görüntü oluşturur. Kolay bir şekilde temizlenen Starmax manikür pedikür setini hijyenik bir biçimde tekrar kullanabilirsiniz. Günlük olarak el ve ayak bakımınızı eksiksiz bir biçimde gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tırnaklarını uzatan ve tarzını bu şekilde yansıtmak isteyen kullanıcılar için kurtarıcı niteliğinde bir üründür.

Starmax Manikür ve Pedikür Seti Kaliteli ve Dayanıklı mı?

Starmax Safa369995255214 Çantalı Tırnak Makası Cımbız Törpü 12 Parça Manikür Pedikür Seti Yorumları

Starmax manikür pedikür seti, son derece dayanıklı malzemeden üretilmiş kaliteli bir üründür. Sağlam ham maddesi sayesinde çizilmez ve solma yapmaz. Uzun süre boyunca ilk günkü formunu ve görüntüsünü korur. Starmax manikür seti, yıllarca kullanılabilir ve sizi yarı yolda bırakmaz. El ve ayaklarınız için profesyonel bir bakım yapmak istiyorsanız bu ürünü gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Bu ürün sayesinde hem zamandan hem de maddi açıdan tasarruf etmeniz mümkündür. Fiyat/performans açısından değerlendirildiğinde de oldukça avantajlı olduğu görülür. Set hâlinde satılan bir ürün olması, sizi diğer aletleri tek tek alma zahmetinden kurtarır. Ürün, Trendyol’da uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Dilerseniz siz de Starmax çantalı tırnak makası cımbız törpü 12 parça manikür pedikür seti yorumlarını inceleyerek dilediğiniz her yerde eksiksiz bir el ve ayak bakımı yapmanızı sağlayacak olan bu ürünü hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.