Highgenic Sıvı Çamaşır Deterjanı Beyazlar 3 Lt

157,71 TL
(2,63 TL / adet)
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Highgenic Sıvı Çamaşır Deterjanı Beyazlar 3 Lt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İDİLSU MARKET Satıcı Ünvanı: İDİL-SU TEKSTİL TURİZM İNŞAAT TAAHHÜT DEMİR PRESE İTHALAT İHRACAT VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Hatay Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0470058625700015 Vergi Kimlik Numarası: 4700586257
    Bu ürün İDİLSU MARKET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÇAMAŞIR DETERJANI - BEYAZLAR İÇİN
  • Keratin teknolojisi ile beyaz çamaşırlarınızın liflerini koruyarak güçlendirir, giysilerinizin ilk günkü beyazlığında ve parlaklığında kalmasını sağlar.
  • HighGenic ÇAMAŞIR DETERJANI BEYAZ KERATİNLİ YENİLEYEN KORUMA Keratin teknolojisi ile beyaz çamaşırlarınızın liflerini koruyarak güçlendirir, giysilerinizin ilk günkü beyazlığında ve parlaklığında kalmasını sağlar. KULLANIM TALİMATI Otomatik Makinede Yumuşak ve Orta Sertlikte Sular İçin Az Kirli 50 ml dozaj 60 Yıkama Normal Kirli 100 ml dozaj 30 yikama Çok Kirli 100 ml +50 ml dozaj Elde Yıkama 50 ml dozaj D elde 30 Yıkama KULLANIM ÖNERİLERİ Otomatik çamaşır makinesi için kullanıma uygundur. Ürünün kapağını ölçek olarak kullanarak, HighGenic Sivi Çamaşır Deterjanini makinenizin deterjan ana yıkama gözüne koyunuz. Sert ve çok sert su için yukarıdaki miktarlara ½ ölçek deterjan daha eklenmesi önerilir. Giysilerinizin yıkama talimatlarına uyunuz. Makinede yıkanamayan kumaşlarda kullanmayınız Yün ve yünlü karışımlarda, ipekli kumaşlarda kullanılması tavsiye edilmez. TÜKETİCİNİN DİKKATİNE Kullanma talimatını mutlaka okuyunuz. Cilt tahrişine yol açar. Ciddi göz tahrişine yo açar. Çocukların erişemeyeceği yerde saklayın. El, yüz, vücut ve gıda maddeleri temizliğinde kullanmaz Takılı ve yapması kolaysa, kontak lensleri çıkartın. Durulamaya devam edin. Göz tahrişi kali se Gida maddelerinden uzakta bulundurunuz. Ciltte tahriş söz konusu ise: Tibbi yardım/müdahale alın GÖZ İLE TEMASI HALINDE: Su ile birkaç dakika dikkatlice durulayın. reaksiyona yol açabilir. Tibbi yardım/bakım alın. 5- kloro-2-metil-4-izotiazolin-3-on ve 2-metil-2H- Izotiazol-3-on (3:1) içerir. Alerjik ÜRÜN BİLEŞİMİ 65-15 Anyonik yüzey aktif madde, Sabun, Methylchloroisothiazolinone ve Methylisothiazolinone, Parfüm, Hexyl cinnamal, Amyl Cinnamal Gretim Tarihi, ve Seri No ambalajin üzerindedir. İçerik veri belgesinin edinilebileceği adres ve telefon numarası aşağıda yer almaktadir. **TK 1K KİMYA HighGenic 1K KIMYA A.Ş. Cihangir Mahallesi San Zeybek Cad. No:s/1 34310 Avcilar Istanbul/Türkiye Tel: +90 212 876 63 80 (pbx) Infoo 1k-kimya.com

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 1,5 - 3 kg
  • Form Sıvı
  • Yıkama Sayısı 46 - 60 Yıkama
Geri Bildirim Ver