Highgenic Fırçalı Leke Çıkarıcı 200 ml

52 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (20)
50 TL'ye %1 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
69,50 TL
Kurumsal Fatura
69,50 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Highgenic Fırçalı Leke Çıkarıcı 200 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ASE STORE Satıcı Ünvanı: ANZILHA TEPE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şanlıurfa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8390769257
    Bu ürün ASE STORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • HighGenic Fırçalı Leke Çıkarıcı 200 ml Özel başlığı ile Fırçala ve Temizle! Giysilerde, halı, koltuk, ev Tekstili, gömlek ve bluzların yaka ve kol manşetlerinde, arabaların koltuk ve döşemelerinde Özel formülü ve fırça baslığı sayesinde: Elbise ve giysilerdeki zor lekeleri, grileşmiş ve siyahlaşmış gömlek yakaları, manşet kirleri, halı lekeleri, koltuk ve döşemelerde, arabanın kumaş koltuğu ve döşemesinde oluşmuş: Yağ ve yemek lekeleri, Çikolata, sos, dondurma, ketçap, çay, kahve, meyve suyu vb. gibi. Her türlü makyaj (ruj, rimel, far, fondöten vb. gibi) zorlu lekeyi çıkarır. ELBİSE VE ÇAMAŞIRLARDA KULLANIM: Çamaşırı yıkamadan önce lekenin üzerine uygulayınız ve fırça başlığı kullanarak iyice surunuz. Birkaç dakika etki etmesi için bekleyiniz. Temizleyici sıvının kurumamasına dikkat ediniz. Giysinin etiketinde belirtilen yıkama talimatına göre yıkayınız. HALI, KOLTUK VE DÖŞEMELERDE KULLANIM: Fırça başlığı kullanarak, lekenin üzerine ileri geri hareketlerle leke çıkarıcıyı iyice sürünüz. Etki etmesi için birkaç dakika bekleyiniz. Temizleyici sıvının kurumamasına dikkat ediniz. Daha sonra ıslak ve temiz bir bez yardımı ile müdahale ettiğiniz bölgeyi iyice silerek temizleyiniz. Zor lekelerde işlemi tekrarlayınız. * Ürünler HighGenic markasının üreticisi olan 1K Kimya tarafından internet sipariş / sevkiyatına uygun olacak şekilde özel olarak üretilmiş, triger sprey başlık ayrı olarak ürüne eklenmiş , harici kapak ve sızdırmazlık uygulaması ile gönderilmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Form Sıvı
Geri Bildirim Ver

Highgenic Fırçalı Leke Çıkarıcı 200 ml

Highgenic fırçalı leke çıkarıcı giysi, koltuk, halı, ev, tekstil, gömlek, bluz, yaka ve kol manşetlerinde, arabaların koltuk ve döşemelerinde kullanılır. Çamaşırı yıkamadan önce lekenin üzerine uygulamanız tavsiye edilir. Fırça başlığını leke yüzeyine iyice sürdükten sonra yüksek temizleme etkisini göstermesi için birkaç dakika beklemelisiniz. Temizleyici sıvısının kurumaması, giysinin etiketinde belirtilen yıkama talimatına uyulması gerekir.

 
  • Özel formülü ve fırça başlığı en zor lekeleri etkili, kolay şekilde çıkarır.
  • Elbise ve giysilerde siyahlaşan, grileşen kirleri rahatlıkla ortadan kaldırır.
  • Zorlu lekeleri en etkili şekilde çıkararak hijyeni kullanım avantajı sağlar.

Highgenic Fırçalı Leke Çıkarıcı Özellikleri

Highgenic Fırçalı Leke Çıkarıcı Özellikleri

Highgenic fırçalı leke çıkarıcı 200 ml fırça başlığı ile lekenin üzerine ileri geri hareketler yapılarak uygulanır. Farklı uygulama şekillerine sahip olan ürün, en zorlu çay, çimen ve yağ lekelerini kısa sürede, en etkili şekilde temizler. Bu sayede kıyafet, eşyalarınızı ilk günkü kalitesiyle rahatlıkla kullanabilirsiniz. Doğal içerikli ürün sağlık ve temizlik alanında oldukça popüler, ilgi çekici hale gelmiştir. Temizlerken sıvının kurumamasına dikkat edilmelidir. Islak ve temiz bez yardımıyla lekeye müdahale ederek iyice silmeniz önerilir. Zor lekelerde bu işlemi tekrar ettirdiğinizde ürünün yüksek hijyen etkisini gözle görülür derecede fark edersiniz. Ebeveynlerin en büyük yardımcısıdır. Gün içinde yeme, içme ve tuvalet ihtiyacından dolayı defalarca kirlenen çamaşırları kısa sürede, en etkili şekilde temizler. Dermatolojik olarak test edilmiştir. Hijyenik, sağlıklı, pratik kullanım deneyimi yaşatır. Çamaşırlarınızı uzun süre, kaliteli şekilde kullanmanıza yardım eder. Her zaman hijyenik, en iyi ve en kaliteli kullanım güvenliği sunar. Giysi ve eşyalarınız üzerinde yıpranma yapmadan ilk günkü kalitesi ile kullanmanızı sağlar.

 

Highgenic Fırçalı Leke Çıkarıcı Kullanımı

Highgenic Fırçalı Leke Çıkarıcı Kullanımı

Highgenic fırçalı leke çıkarıcı 200 ml 023 kullanım oldukça kolay ve pratiktir. Çamaşır ve eşyalarınızın doğal yapısını koruyan, yıpranma etkisi oluşturmayan natürel bir üründür. İçeriğindeki özel formül kıyafet ve ürünlerinizin kullanım ömrünü uzatır. Çamaşır ve ev eşyalarına farklı şekillerde uygulanır. Lekeleri ovalayıp durulayarak hijyen etkisini kısa sürede fark edersiniz. Hem lekeye doğrudan uygulayabilir hem de suya karıştırarak, çamaşır makinesine çalışma esnasında dökerek kullanabilirsiniz. Çamaşır ve eşyalara uygulanabilen farklı formlarda tasarlanan leke çıkarıcı, güçlü formülü sayesinde eşya ve kıyafetlerinizi temiz ve kullanışlı hale getirir. Derinlemesine temizleme desteği sağlayan ürün kıyafet eşyalarınızın en ince ayrıntısına kadar nüfus eder. Onlarca farklı test aşamasından geçirilen leke çıkarıcı, günlük kullanımda ev hanımı ve kullanıcıların işini oldukça kolaylaştırır.

 

Highgenic Fırçalı Leke Çıkarıcı Fiyatı ve Yorumları

Highgenic Fırçalı Leke Çıkarıcı Fiyatı ve Yorumları

Highgenic fırçalı leke çıkarıcı fiyatı size özel sunulan indirim seçenekleriyle bütçenize uygun olabilir. Doğrudan uygulama, suda bekletme gibi pek çok şekilde kullanabileceğiniz bu ürünü doğru, dikkatli ve hassas şekilde kullanmalısınız. Talimatlara harfiyen uyduğunuzda mükemmel performans kalitesini hemen fark edebilirsiniz. Highgenic fırçalı leke çıkarıcı yorumları ürünün çıkması zor olan leke ve kirleri bile oldukça kısa sürede, pratik, rahat şekilde temizleyip hediyelik hale getirdiği yönündedir. Ürünün yüksek performans kalitesini ortaya çıkaran kullanıcı yorum ve değerlendirmelerine bakarak leke çıkarıcı yüksek hijyen etkisini görürsünüz. Günlük kullanımının yanı sıra endüstriyel hayatta tercih edilebilir. Kıyafet, ürünlerinizi her türlü kirlenme ve lekelenmelere karşı koruyan bu ürün, beklenti ve ihtiyaçlarınıza cevap verir. Ürünü inceleyerek Trendyol üzerinden hızlı ve pratik şekilde satın alabilirsiniz.